• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Delfik

Člen
Ahoj, všichni víte, že já pomáham růst menším youtuberům a díky mně má již spousta youtuberů tisíce a tisíce odběrů ( např. PewDiePie ), tak dneska bych vám chtěl něco říct.... -

Napsala mi partička nadějných youtuberů, zda-li jim nesdílnu videjko, jenž je směřováno na jejich hejtery... Tak co bych pro ně neudělal :DDD

Jo a vypněte si addblock

Delfik

( Aywyho kappa smajlík ) pro nechápavé.

sakra při tom videu mi přestaly fungovat sluchátka (ne nedělám si srandu (bored))
kde ta holka ty špeky ukradla (movember)
ty gádžofzgá svině!!!!! (finger)

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Nevychovaní spratci. -.- "Výchova 2016"

Delfik

Člen
Hele, Delfe... Mohl by jsi mi poslat odkaz na jejich channel? Rad bych jim tam neco napsal, taky chci aby mi vyhrozovali vonavkou do huby.. :DDD
Kdyby to bylo na YTB, tak to nereuploaduji znova :D Video jsem našel na jedný fun stránce na FB, takže nevím, jaký mají čenl (nailbiting) :D

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki

Hekricek_LP

Velmi známý člen
Ahoj, všichni víte, že já pomáham růst menším youtuberům a díky mně má již spousta youtuberů tisíce a tisíce odběrů ( např. PewDiePie ), tak dneska bych vám chtěl něco říct.... -

Napsala mi partička nadějných youtuberů, zda-li jim nesdílnu videjko, jenž je směřováno na jejich hejtery... Tak co bych pro ně neudělal :DDD

Jo a vypněte si addblock

Delfik

( Aywyho kappa smajlík ) pro nechápavé.
Ty si cikan (neber to jako urážku)?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.