• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Možná někteří víte, že jsem nedávno oslavi l 1 rok na Craftmanii. Já bych se teď pokusil shrnout to, co si myslím o všech lidech z AT. Inspiroval jsem se od Cheapa, pak toto samé dělala i Zuzka. Původně jsem si myslel, že popíšu i několik hráčů... ale to bych se asi upsal. :D Myslím, že těch 33 lidí úúúplně stačí! :D

Takže na začátek patří moje VELKÉ DÍK Hlavní Admince zuzik92, která pro mě uspořádala moc pěknou oslavu :) Bylo super číst si ty přání... Taky samozřejmě děkuji všem, kteří mi tam něco napsali! x3

Takže pojďme na to...

Majitel MrWakeCZ
Takže především díky, že jsi mi vůbec umožnil hrát a adminovat na tomto skvělém serveru. Bez Tebe bych tady vlastně nic nepsal, nic nezažil, a nejspíš, vůbec nebyl. Je pro mě pocta "pracovat" pro někoho, jako jsi Ty, really. A to nejlepší na tom je, že mi stále alespoň trochu důvěřuješ... to je pro mě asi ta TOP záležitost. Takového majitele, jako je Wake, by chtěl opravdu každý admin... Je s ním sranda. Server ovládá líp než Mozart klavír.. a nejen server. Obdivuju ho.. Každý den se věnuje serveru na 100% (ne-li víc), snaží se co nejvíce všem hráčům zpříjemnit hraní. Bez něj bychom tento herní poklad neměli! Pokračuj v tom co děláš. To, co Ty umí opravdu málokdo! :cool: Ještě jednou díky!

Hlavní Adminka zuzik92
Prostě zuzoch. :* Pamatuju si, že když jsme se poprvé střetli, bylo to zrovna na fóru při menší hádce. (hhh) Bylo to asi tím, že survival a skyblock byly pro adminy vlastně rozdělené. To byl asi jediný "konflikt" mezi náma... Pak už panovala jen dobrá nálada. Bez zuzky, bez naší šéfky (i když toto označení nemáš moc ráda :D), by nebyla CM to, co je. Hodně si to zvedla... a to hlavně psychicky. Pokaždé, když jsi přišla na server, sršila z Tebe dobrá nálada. Každému hráči, co něco potřebuje poradíš. Pro Tebe je ta práce adminky opravdu stvořená! :D Nebyl žádný omyl to, že Tě Wake povýšil... chtělo to hodně lidí.. v četně mě. ;) Jsi opravdu jedna z největších legend na serveru! Akorát mi poslední dobou mrzí to, že už té dobré nálady je u tebe míň... Nevím, čím to je, ale jsi často naštvaná... Ono nejde tu "práci" admina brát natolik vážně. To bychom se asi všichni v AT zbláznili. :D
Po té tvé pauze Tě chci vidět opět na tvé pozici, i s tou tvojí suprovou náladou, jasný?! :cool:

Admin Cheap_
Cheap... ten nick zná snad každý hráč! Není úplně obvyklé, aby si někoho oblíbili hráči, jako zrovna Cheapa. Já se jim nedivim... je to borec. Ze začátku mého působení to ale tak nebylo.. bylo tam pár "hádek"... opět to bylo způsobené tím, že byl survival a skyblock pro adminy rozdělený :D. Jsem rád, že se to během pár dnů zlepšilo... teď je to pro mě jeden z nejpohodovějších adminů. Cheap pro server tolik věci, jako snad žádný jiný admin. Dokáže si poradit s každou překážkou.. (tou překážkou myslím hráče s méně vyvinutým myšlením :D) Je to další z lidí, kterým ta funkce admina opravdu na míru padne. Ještě když jsi byl hlavní admin, slýchal jsem o Tobě od spoustu lidí ne úplně pěkné věci. Po krátkém čase jsi byl jak vyměněný... je s tebou dost velká sranda. Je to fakt suprová proměna! :) Drž si své místo! Někoho takového, jako jsi ty, je pro server opravdu třeba! ;)

Builder Menclik12
Menclik... další legenda do počtu. Stejně, jako u zuzky a cheapa jsme spolu ze začátku nevycházeli úplně dobře. Spojením survivalu a skyblocku se vše změnilo... Poznal jsem, že seš suprovej a pohodovej chlap. Sice si úplně tak často nepíšem, ale i tak jsem měl tu možnost tě alespoň trochu "poznat". Seš na Craftmanii snad nejdéle ze všech... ještě s Endim. (pokud nepočítam wakeeho :D) Čumim, že jsi tohle vůbec dokázal... ono je to v pozici buildera asi jiný, než v pozici mé, jakožto admina, ale stejně... tolik se to zase neliší. :D Patří Ti můj velký obdiv a respekt. A ukazuj se častěji, assassíne :D

Admin xero2000
Jeden z mála adminů, se kterým jsem si dobře rozuměl už od začátku :D. Samozřejmě patří do síně slávy... je tu taky hrozně moc dlouho. Škoda, že na jednu dobu odešel a vůbec o něm nebylo nic slyšet... Ale myslím, že to nedávným návratem zalepil a jeho :) Je to pohodovej admin, vyzná se v hodně moc věcech a je pro server opravdu obrovský přínos. V neposlední řadě je xero velký vtipálek... což k tomu adminování patří! :)

Admin Martin2035
Marťas zvládá špičkově Eventera i Admina. Sice přes prázdniny je jeho aktivita bohužel téměr nulová, ale pevně věřím, že se vrátí do těch časů, kdy každodenně makal na eventech a přinášel tak serveru obrovskou radost. Je to fakt opravdu pracovitý člověk... je to také jedna z legend.
Snad na tu neaktivitu nedoplatíš Marťas! Víš, jaká by to byla škoda?... Doufám, že to bude povedený comeback! :)

Admin Sprajtiik
Spraajticee :D Jo.. to byly časy, když jsme skyblock ovládali společně. Byla to celkem dlouhá doba.. Těch keců, co jsme spolu dali dohromady je taky hromada :D
Sprajtiik je suprovej a pohodovej admin. Poradí snad vše, co se dá. Jeho aktivita byla fakt bombová.. každý den lidem pomáhal a užíval si s nima. (zní to divně, ale není to tak, jak si myslíte :D) Mrzí mi, že poslední týdny tak aktivita není úplně dobrá... chodit víc! Seš legenda, která na CM nesmí chybět Sprajte! :) Snad mě poslechneš.. Jsi jediný současný admin, kterého jsem při náboru vybral já, tak mi to nepokaž! (hungry) :D

Adminka MrdKev_CZ
Taky toho na CM prožila hrozně moc. Je tu už dost dlouho... Moc často Tě sice na serveru nevídám, ale z těch pár momentů jsem měl možnost spatřit to, že jsi super člověk a je s tebou sranda. :) Nevím, jak dřív, ale aktuálně ta aktivita není úplně nejlepší. Každá taková adminka, jako jsi Ty, se hrozně moc hodí. Tak to ještě zkus nějak zlepšit... pro server to bude super! :)

Builder SpiritV
Ze začátku jsme spolu vycházeli celkem dobře... pak přišla jedna aféra, která Tě málem dostala pryč z AT, vždyť ty víš.. :D Ale hoď to za hlavu... Co bylo bylo, co bude bude. Spirit toho pro server taky dělá hodně, je to suprovej builder... Jeden z těch ByCrafťáků. :D Prostě je dobře, že ses změnil k lepšímu a že můžeš serveru nadále pomáhat. Cením si toho. :cool:

Builderka Ccarmel
Když jsem poprvé spatřil Karamelky stavbu, byl jsem unešen! :) Byla to zrovna ta stavba, která Karamelce umožnila se dostat do role builderky. Jsem rád, že jsi to dokázala... to, co dokážeš postavit mi hlava nebere. Prostě úžasný, to jen tak nikdo neumí, toho si važ! :) Dotáhneš to daleko ;)

Admin Misery96
Sice Tě na serveru taky nevídám tak často, ale za tu dobu jsi ukázal, že v sobě to adminování máš... je s tebou i sranda, což je nezbytný! :) Pokračuj v tom co děláš, protože patříš taky k těm, kteří ten server drží tam, kde je. :cool:

Admin Flafy_LP
Stejně jako Martin zvládá roli eventera i admina suprově... :) Na serveru Tě vídám poměrně často, což je super. Už se toho taky držíš celkem dlouho, tak se drž dál! Eventy, které nám přinášíš jsou opravdu bezvadný.
Vyznáš se v hrozně moc věcech, pomáháš serveru, ideální! :)

Admin Nedzdo
Nedzda už jsem měl rád jako hráče... dalo se s nim v klidu pokecat. :) Po nějaké chvíli se dostal AT jako helper, teď už je z něho zkušený admin. Jsem rád, že jsi tu s náma Nedzdíku. Hráči Tě mají rádi, tak si to nenech vzít! :D Seš borec.

Admin Notchi
S Notchim jsem se dřív často setkával... jak na serveru, tak na plugu. :) Pomáhal lidem, jak moc to šlo.. Nevím, co je s ním aktuálně, ale dlouhou dobu už jsem ho na serveru neviděl. :confused: Notchi... vypracoval sis tu skvělé místo, tak si ho nenech vzít! Jsi super admin. :cool: Snad si to přečteš...

Admin Lokri
Lokri je nejen skvělý admin, ale i balič... :D pokaždé se o kolo něho motají jeho... nevím, jak to nazvat, abych nikoho neurazil. :D Je s tebou suprová domluva, pokaždé máš dobrou náladu... tak to má být! :) Jsem rád, že jsi u nás. Doufám, že ještě dlouho budeš! (buck)

Admin SpyroSVK
Známá firma :) Spyra jsem měl rád už jako hráče... byla s nim sranda. Trávil, stejně jako já, hodně času na skyblocku. Po nějaké době se dostal do AT... velice mě tato zpráva potěšila. Přidal se tak ke mně a ke Sprajtovi. Byly to asi nejlepší okamžiky na CM vůbec. :) A málem bych zapomněl... Spyro, začni zase chodit na server! S tebou je ta CM lepší! ;)

Admin sCuess
Většinu své "kariéry" na CM prožil jako hráč. Je to hrozně moc dlouho... Po dlouhé době hraní se připojil do AT. Je to celkem přísný admin... ale je s nim sranda a už několikrát dokázal, že mu tato funkce sedí. Je to fantastický admin, jen ta aktivita... to je to, co mi u něj poslední dobou trochu vadí. Snad se vrátíš v plné své síle a pomůžeš udržovat survival, jako tomu bylo dřív. :)

Admin PVNST
Obrovská naděje. Dělá všechno pro to, aby si ho hráči oblíbili... a jde mu to. Není snad věc ohledně minecraftu, kterou by on neznal, fakt čumím na jeho admin skills. :D Snaží se co nejvíc představit server veřejnosti, ať už formou videí, nebo streamů. Není v AT tak dlouhou dobu, ale za tu dobu toho hrozně moc dokázal. Je to asi jeden z nejhodnějších adminů, co znam. :) Což nevím, zda je občas dobře. :D Ale jo... on dobře ví, co dělá a je fakt špičkovej admin. Takového by chtěl mít každý server. Jen tak dál PVNSTE! :cool:

Helper shadow79
Plní své úkoly na jedničku. Poradí, ukáže... perfektní práce helpera. (taky jsem byl helper, vím jaké to je :D) Dělá často srandu lidem, což způsobuje oblíbenost v kolektivu. Práce helpera není vůbec lehká, tudíž jsem rád, že je mezi náma někdo, jako jsi ty. :) Snad tu ještě dlouho vydržíš!

Adminka SnowBall_CZ
Kuličku jsem znal jako hráčku... Když přišla do AT, byl jsem potěšen. Je to další pohodový člověk... :) Jako adminku jsem jí mockrát na serveru neviděl, ale i tak mi přijde jako vhodná osoba pro tuto funkci. :cool:
Zlepšit aktivitu a bude to výborný! ;)

Helper TheStepan177
Potkal jsem ho párkrát na prisonu a přijde mi v pohodě. Je s ním sranda a na funkci helpera je ideální. Je to pozitivně naladěný člověk a jsem rád, že ho tu máme. :) Odpoví na vše, co na něj směřuje... Bomba! :)

Builder ToumanCZ
Jeden z nejlepších builderů, co můžeme mít. Staví opravdu božské stavby... nechápu, jak to dělá, ale je to neuvěřitelný. Hrozně rád si s ním píšu... je strašně v pohodě. :D Je to jeden z mála, kterého si hrozně moc vážim. Myslím, že i Wake si tvé práce všímá... Pokud by bylo na mě, asi bys byl hlavní builder. Seš rozumnej, zkušenej, pohodovej, dokážeš si sjednat pořádek... Ale do toho nebudu wakovi kecat. :D Pokračuj v tom, co děláš!

Helper Radiko
Rozenej skyblockař... :D Hodně dlouho jsem ho znal jako hráče. Poté si požádal o funkci helpera, a hele.. vyšlo to :) Teď rozdává své rady dalším. Přesně to, co jsem od něj čekal splňuje. Takže spokojenost! Jen tak dál Radiko! :cool:

Helperka MidnightWolfieXD
Jako hráčka byla absolutně v pohodě... to samé i jako helperka. Dokazuje to, že je to zkušená hráčka a své zkušenosti posílá dál! Přesně, jak jsem se to snažil dělat já. :D Poslední dobou moc aktivní není, ale věřím, že její čas ještě přijde, musí přijít!! :)

Helper Excelim
Hraje tu už dlouho. Pamatuju si ho jako hráče ze survivalu. Jednu dobu jsem i hrál na jeho serveru. :D Je s ním sranda a myslím si, že by v klidu ovládal i funkci admina. Ovšem je to jeho věc.. ale těší mě, že je alespoň helper. Dokazuje to, že naše parta helperů je opravdu silná.. a nejen helperů. :D Excoši, hodně štěstí do budoucna... :cool:

Helper MrJarkoSK
Jedná se o nejmladšího člena AT... patří mu velký můj obdiv, dává si to jak pán. Dřív jsem ho potkával jako hráče, hlavně na skywars. Wake udělal dobře, když mu umožnil stát se helperem. Jsem rád, že je takovej šikula mezi náma. :D Keep it up!

Helper iSpenCZ
Potkal jsem ho jen párkrát... ale už za tu dobu jsem zjistil, že si umí dělat srandu sám ze sebe, což je pro něj velký + :D A tu srandu rozdává do všech lidí... zlepšuje psychiku! :D Určitě v něm něco je, když je mezi náma... jde o to se víc ukázat, penisáku! :D Věřim Ti! :)

Admin kapr20
Kapr, štika, sumec, uhoř... furt víte, o kom je řeč. Ještě před tím, než byl admin, jsem ho na survivalu viděl jako hráče. Dalo se s ním psát, byl v pohodě. :) Je to sice asi nejpřísnější admin na CM, ale hlavní je, že k tomu přidá občas nějakou tu jeho rybí hlášku.. :D Sice to často hráči netvrdí, ale kapr je pohodovej člověk.. tu naštvanost často jen předstírá! :eek: :D Snad tu ještě dlouho vydržíš... survival to potřebuje. :cool:

Helper ItsMatrixCZ
Matrixe jsem potkával hodně jako hráče. Už tehdy byl v pohodě člověk... Je to hodně přátelskej helper. Rozdává srandu všude okolo sebe. Prostě další skvělá posila do našeho našlapaného teamu. Vydrž tu ještě dlouho! Takového helpera je a bude potřeba! ;) Jsem rád, že tu jsi. :cool:

Helper R3Pl1kat0r
U tohoto týpka jsem neměl moc možností ho poznat. Ale na první pohled je to příjemnej člověk... určitě v něm něco bude, když ho Wake povolal. Doufám, že se to potvrdí a bude z tebe suprovej helper, Replikátore. :D

Správce webu Kopiis
Tohle sice není admin, builder, ani helper, ale je to člověk, na kterém nám všem záleží. Na webu už se začínají
projevovat suprové změny... tomuto borci patří velký obdiv. Díky, že Craftmanii děláš lepší! :)

Tak, to by bylo... takhle jsem to stručně sepsal. Doufám, že vás to potěšilo, nebo třeba i nakoplo. :D Jsem rád, že můžu být mezi váma, mezi tou adminskou CZ/SK špičkou!
Samozřejmě se omlouvám za chyby, ale takovej už jsem no. (facepalm) :D

Díky za přečtení (woot)

Naposledny upraveno:

DAVE8001

Člen
Teď jsem to dočetl je strašně hezké co si myslíš o admin teamu hlavní je že máš na ně pěkný názor a ne že ten a ten udělal tohle a tohle protože je takový a takový s tím sem se jednou setkal ale na jinem serveru který není tak známý jako craftmania ale teď ho nechci jmenovat. :) Dobrá práce :D

Y

YouAreDEAD

Návštěvník
Admin kapr20
Kapr, štika, sumec, uhoř... furt víte, o kom je řeč. Ještě před tím, než byl admin, jsem ho na survivalu viděl jako hráře. Dalo se s ním psát, byl v pohodě. :) Je to sice asi nejpřísnější admin na CM, ale hlavní je, že k tomu přidá občas nějakou tu jeho rybí hlášku.. :D Sice to často hráči
netvrdí, ale kapr je pohodovej člověk.. tu naštvanost často jen předstírá! :eek: :D Snad tu ještě dlouho vydržíš... survival to potřebuje. :cool:

chybička :D a otázka jak dlouho si to psal ? :D

Admin kapr20
Kapr, štika, sumec, uhoř... furt víte, o kom je řeč. Ještě před tím, než byl admin, jsem ho na survivalu viděl jako hráře. Dalo se s ním psát, byl v pohodě. :) Je to sice asi nejpřísnější admin na CM, ale hlavní je, že k tomu přidá občas nějakou tu jeho rybí hlášku.. :D Sice to často hráči
netvrdí, ale kapr je pohodovej člověk.. tu naštvanost často jen předstírá! :eek: :D Snad tu ještě dlouho vydržíš... survival to potřebuje. :cool:

chybička :D a otázka jak dlouho si to psal ? :D
Opraveno, díky :D Jelikož sem si jednou u konce omylem restartoval kompa a musel jsem to dělat znova, tak asi 4 hodiny :D To přemýšlení mi zabralo dost času :D:D

Radiko

ExHelperis
jéj rodenej skyblockár díky Bobíku :) aj ty aby si vydržal čo najdlhšie na CM ta potrebuje! :)

Naposledny upraveno:

ToumanCZ

Capo di Tutti Capi
To jsem nevěděl, že se ti zdám až na tolik v pohodě. Já bych chtěl hlavně poděkovat tobě Bobe a to za to, že jsi ten rok vydržel a za tvoje přátelské chování. Doufám, že tu s náma vydržíš mnohem déle než jeden rok. Za to co jsi napsal by jsi měl dostat zlatého bludišťáka :D. Děkuju

P

PVNST

Návštěvník
:eek: Za pár měsíců třebas budu moct taky sepsat takovouhle myšlenkovárnu :) Díky, Bobe :) Hlavně ať to vydržíš minimálně ten další rok :) Hlavně pevné nervy s hráči :D

Edit: Touman kopíruje :D :D :D Já to psal ve stejnou dobu co on :D

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Bobe, síce si o mě nenapsal, protože nepatřím do AT, ale i ja ti přeji to nejlepší, ať ti to jěště dlouho vydrží :)

Paráda Bobe, obdivuju tě. Si fakt super týpek, máš to v hlavě srovnaný, muselo ti to dát obrovskou práci a úsilí. Ke svý situaci se budu vyjadřovat později. :(

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.