• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Excelim

Aktivní člen
Nedá se to vyjádřit slovy ......... No zkusit to můžu ..... Ty měsíce s tebou byly nezapomenutelné ... Pohodář, co se nebojí pomoct a je to zároveň i dobrý přítel :) Dalo by se toho sem napsat mnohem víc, ale 4 hodiny navíc nemám :D A to jen k tobě Bobe :D

Cheap_

(・∀・ )
Tak Bobane, už jsi velkej chlapák, rok není žádná krátká doba, to všichni víme. Patříš mezi elitu lidí na Craftmanii a doufám, že tu s námi budeš ještě hodně dlouho, protože bez Tebe by to tu nebylo legen... počkej si ..dární. x3 Jsi jeden z mála lidí, ke kterým chovám veliký respekt, nejen kvůli tomu, co jsi pro server udělal, ale už jen kvůli tomu, že jsi člověk s velikým kostičkovým srdcem. Moc děkuju, co jsi o mně napsal, příjemně mě to překvapilo. A co my víme, třeba za rok tu budeme psát další odstavce o tom, co se na serveru událo. Jen tak dál, Bobiku. :*

xero2000

Aktivní člen
Tak Bobku hrozně díky za to co jsi o mě napsal, ani jsem nevěděl že jsem pro tebe tak vtipný :D Co se týče toho náhlého odchodu tak vlastně nějak extra jsem nikomu neřekl jaký byl ten důvod nebo spíš důvody, takže jeden z důvodu byl že se v mém osobním životě stalo něco s čím jsem tak trochu nepočítal no a prostě jsem taková citlivka a na hraní minecraftu kde bych měl pomáhat hráčů jsem fakt neměl náladu, tento důvod jsem taky napsal Waku a taky to byl asi hlavní. Další byl jen takova perlička která mi do odchodu pomohla a to se jednalo o různé neshody s nově příchozíma nejmenovanýma členy AT. Takže na server ani celkově na minecraft jsem nechodil a začel jsem se věnovat realnému světu jako je např. škola, kámoši/kámošky, holky a pod.. Během chvilky jsem na MC celkem zapomněl až do začátku prázdnin.. :) Kdy jsem začal mít mnohem více času a nemusel nemyslet na tu školu a díky tomu jsem se vlastně zas zpátky a budu tu snad co nejdéle i když ta škola zas začala a podle rozvrhu tam zase nějakou tu dobu pobudu ale ten čas na MC se někde najde :D Takže toto je asi moje vysvětlení nebo nevím jak to popsat, pro ty co jsem zaskočil odchodem a ani neřekl proč :D Ještě jednou díky za to co jsi tady napsal a co jsi pro CM udělal a doufám že tu vydržíš co nejdéle. Když tu budu tu na ten "2" rok tak snad něco takového taky udělám x3

Ayweed300x

Nic :(
No a co mám napsat já? No prostě... Ohromilo mě to, si vážně super člověk, udělal si toho pro CM strašně hodně, a vydržel si to až sem. Od teď k tobě chovám veliký respect. No prostě si fajn člověk, a přeji ti hodně štěstí do dalších akcí, třeba né v CM, ale i v reálném životě. A doufám, že tu ruku po tom psaní budeš ještě potřebovat :p. Prostě #StayBob x3

P

PVNST

Návštěvník
Marki35 kdyby jsi sem nenapsal, ani bych nevěděl, že existuješ :D

SpyroSVK

Dráčik.
Wáu neviem čo povedať, veľká vďaka Bobane :) Inak tak zo záujmu na akom serveri si najčastejšie ? :) ja ešte stále prevažne kempím ten SkyBlock kým nebude zas raz KitPvP :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.