Keď máš dobré VPN, tak je ťa ťažko odhaliť. A ohľadom tých štátnych orgánov... Ďalšie zastrašenie.Po opakovaném Porušování pravidel ze strany měnění IP-Adresy, můžou být kontaktovány příslušené státní orgány..
(Neboj všechno jde )
Pekne si to napísal, no aj keď zablokujú tú IP, tak nezistia, kto ten hráč bol.Dle zákona nikdo z vás nesmí níčit můj majetek, dle pravidel je můj majetek celá CM avšak "imaginární", fyzický je fakahedy. Pokud by tedy došlo k tomu, že někdo obchází ban, tak se to řeší následovně... tzn. že by to mohla řešit i policie
Ovšem 3. bod nikdy ještě nenastal, jelikož před rokem jsem zablokoval zhruba přes 400 českých VPN IP adres, na který se dá připojit veřejně. Koneckonců, v 99% všichni dělají 1. bod
- Pokud je to blbec a mění si jenom koncový číslo, tak skončí ve firewallu fakahedy s celým řádem 256 ip adres.
- Pokud je chytřejší a mění si IP na mezi státní (Francie, USA atd.), tak se stejně nechytá jelikož se na nás nepřipojí mimo cz/sk.
- Pokud je ještě chytřejší a používá český VPN, není problém si vygooglit komu patří a pomocí hostingu/vlastní vůle jim napsat, aby danou IP zablokovali, jinak se mohou dostat také do problémů.
Myslím si ze hlavní pak bude že zablokovali hackera. Už je nebude zajimat kdo to byl.Pekne si to napísal, no aj keď zablokujú tú IP, tak nezistia, kto ten hráč bol.
Napadá mě stále způsob, ale ten způsob je relativně komplikovaný, někdo kdo by ho uměl zrealizovat by ani neměl potřebu hackovat na nějakém minecraft serveru a radši by hacknul něco pořádného...Dle zákona nikdo z vás nesmí níčit můj majetek, dle pravidel je můj majetek celá CM avšak "imaginární", fyzický je fakahedy. Pokud by tedy došlo k tomu, že někdo obchází ban, tak se to řeší následovně... tzn. že by to mohla řešit i policie
Ovšem 3. bod nikdy ještě nenastal, jelikož před rokem jsem zablokoval zhruba přes 400 českých VPN IP adres, na který se dá připojit veřejně. Koneckonců, v 99% všichni dělají 1. bod
- Pokud je to blbec a mění si jenom koncový číslo, tak skončí ve firewallu fakahedy s celým řádem 256 ip adres.
- Pokud je chytřejší a mění si IP na mezi státní (Francie, USA atd.), tak se stejně nechytá jelikož se na nás nepřipojí mimo cz/sk.
- Pokud je ještě chytřejší a používá český VPN, není problém si vygooglit komu patří a pomocí hostingu/vlastní vůle jim napsat, aby danou IP zablokovali, jinak se mohou dostat také do problémů.
Bože tak jsem si spetl hack a cheat, hlavně že mi rozumíteNejdřív bych si našel co je pojem "hack" a pak "cheat".
to už můžeme rovnou volat hasiče na požár lesa v MC xDBudeme volať políciu na čítra v blockgame (lol).
xdddddto už můžeme rovnou volat hasiče na požár lesa v MC xD
Třeba v budoucnosti bude na mc serverech nějaký tým "hasičů"to už můžeme rovnou volat hasiče na požár lesa v MC xD
Spíše nájemní vymahaci itemů, když v pvp umřeša co tým záchranářů? na ty se zapomíná? to když umřu v PVP tak se spawnu v nemocnici ne???? xDDD
Zavoláme prvú pomoc DDDa co tým záchranářů? na ty se zapomíná? to když umřu v PVP tak se spawnu v nemocnici ne???? xDDD
Můžu bejt ta sexy sestřička? :33 Pohlaví si předělám, to dneska moc nestojí xDxDD nábor: Hledáme 1x údržbář vozidel, 5x hasič, policajt, doktor, 1x sexy sestřička, 20 pacient, 5x žhář, 5x vymahač xDDDD