Kubrt
Kubrt Moravan
Počítač dál běží
Ano a stále to dělo to saméZkoušel si připojit jiný monitor? Já měl podobný problém s jedním monitorem a stačilo ho jen vyměnit.
Počítač dál běží
Ano a stále to dělo to saméZkoušel si připojit jiný monitor? Já měl podobný problém s jedním monitorem a stačilo ho jen vyměnit.
Kdyz se ti spustí tak se ti ukaze bsod?Vždy když zapínám pc se windows zapíná normálně . ale po zapnutí se monitor vypne a nejde zapnout děkuji za radu.
Samozřejmě protože problém je vzdy ve windejsu xDV biosu mi monitkr jde v poho
A co takle obnovení systému?   :emoji_laughing::emoji_laughing:Před měsícem se mi stalo to samé s pracovním PC. Po pár dnech řešení problému jsem došel k reinstalaci Winu, která pomohla :emoji_astonished: :emoji_slight_smile:
A jak to má jako obnovit když se nedostane ani na plochu ? -.-A co takle obnovení systému?   :emoji_laughing::emoji_laughing:
Jak asi obnovit? ... Musel by připojit k jinému PC..A co takle obnovení systému?   :emoji_laughing::emoji_laughing:
A jak to má jako obnovit když se nedostane ani na plochu ? :emoji_expressionless:
Dostal jsem se do Safe Modu jak mam obnovit ten pc a nesmaže to windows ?Jak asi obnovit? ... Musel by připojit k jinému PC..
Pokud máš instalační cd na win, tak bych spíše šel do reinstalace..
Tak pak bych to jedině nabootoval přes USB.No jo ale cd winu nemám
No jo ale podle mě bude určitě nějaká možnost jak to opravit bez použití reinstalaceTak pak bych to jedině nabootoval přes USB.
no tak jestli to půjde tak zkus aktualizovat ovladače grafiky, ikdyž nevěřím moc že by to pomohloNo jo ale podle mě bude určitě nějaká možnost jak to opravit bez použití reinstalace
Mám ovladač nejnovější. Takže mám prostě po grafice ?no tak jestli to půjde tak zkus aktualizovat ovladače grafiky, ikdyž nevěřím moc že by to pomohlo