• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Neonsurgee

Aktivní člen
Je moc hezké že jste mi změnili jméno na webu ale dvip na skyblocků po 2 dnech jste pořád nepřevedly byl bych moc rád kdybi to bylo co nejdříve moc nejde hrát stím že jste zvyklí na příkazy npř:/top nemůže te psát barevně co je v chatu hrozně vidět a ulehčujeto prodávání třeba budu moc rád kdybi jste mi to převedli co nejdříve po 2 dnech děkuji ! :)

Neonsurgee

Aktivní člen
+ nemám na nic prava nemůžem ani /msg /tpa nic ani blbí /is lock děkujem bezva zaplatím jsi DVIP 2 dny se převadí a potom nemůžem ani /msg wooow !

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Je moc hezké že jste mi změnili jméno na webu ale dvip na skyblocků po 2 dnech jste pořád nepřevedly byl bych moc rád kdybi to bylo co nejdříve moc nejde hrát stím že jste zvyklí na příkazy npř:emoji_smirk:top nemůže te psát barevně co je v chatu hrozně vidět a ulehčujeto prodávání třeba budu moc rád kdybi jste mi to převedli co nejdříve po 2 dnech děkuji ! :emoji_slight_smile:
napísal si si o prevod?

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Když nebudeš psát do tématu 7 dní, tak se zamkne sám ;) proto to nezamykám. Navíc k tomu může ještě něco napsat...

Dykol

Odpadlík
@Neonsurgee Pochop, že Wake nemá na práci jen převadění tvých VIP. Každý se semtam splete nebo zapomene. Přiště napiš Wakovi třeba do Sz nebo na Discordu, nemusel jsi kvůli tomu dělat příspěvek :D Lockuji.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.