Vrodrrr
Velmi známý člen
Ahoj už delší dobu sem sháněl hlavu buildera Kopsiq a včera 23.3.2018 sem jí konečně koupil od mého kamaráda @SilentSnajp za 200 K zde předkládám log:
je tam vidět jak mi SilentSnajp píše do msg že mi prodá hlavu Kopsiq za 200 K a následně tam je vidět i žádost o trade a poté že jsem obdržel hlavu Kopsiq 1x
Kopsiqovu hlavu sem si hned vystavil na ./is warp Vrodrrr.
Nejspíš sem jí zapoměl polít vodou nebo mi prostě někam zmizela
Protože dnes 24.3.2018 sem si všiml že mi chybí 2 hlavy které tam předtím byli ...
Hlava Kopsiq Která je dost Rare a těžško jí levně seženeme a pak ještě Kitsik ale toho si koupím o něj mi nejde
Jak sem si všiml že tam hlava chybí zavolal sem admina Majkyyy at to zkontroluje Coreprotectem který mi řekl že mi prostě asi zmizela ... protože coreprotect nic nenašel
ale já si myslím že hlava jen tak sama od sebe nezmizela že sem jí prostě zapoměl polít vodou a někdo mi jí tam šplohl jelikož mám veřejný is warp ...
Proto bych vás chtěl požádat o náhradu hlavy prosím.
btw. @SilentSnajp byl celou dobu u toho i jak sem tam položtil hlavu atd.
tudiž slouží i jako svědek :emoji_smiley:
je tam vidět jak mi SilentSnajp píše do msg že mi prodá hlavu Kopsiq za 200 K a následně tam je vidět i žádost o trade a poté že jsem obdržel hlavu Kopsiq 1x
Kopsiqovu hlavu sem si hned vystavil na ./is warp Vrodrrr.
Nejspíš sem jí zapoměl polít vodou nebo mi prostě někam zmizela
Protože dnes 24.3.2018 sem si všiml že mi chybí 2 hlavy které tam předtím byli ...
Hlava Kopsiq Která je dost Rare a těžško jí levně seženeme a pak ještě Kitsik ale toho si koupím o něj mi nejde
Jak sem si všiml že tam hlava chybí zavolal sem admina Majkyyy at to zkontroluje Coreprotectem který mi řekl že mi prostě asi zmizela ... protože coreprotect nic nenašel
ale já si myslím že hlava jen tak sama od sebe nezmizela že sem jí prostě zapoměl polít vodou a někdo mi jí tam šplohl jelikož mám veřejný is warp ...
Proto bych vás chtěl požádat o náhradu hlavy prosím.
btw. @SilentSnajp byl celou dobu u toho i jak sem tam položtil hlavu atd.
tudiž slouží i jako svědek :emoji_smiley: