• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
28d9bb5cf638f4a52238afc120a6f3efce5e1b7b.png

Den "D" se pro Prison blíží, blíží se update na 1.9! Co nového přinese update a co bude muset jít pryč? To se zde dovíme!

S plnou platností ke dni 25.3.2016 bude Prison převeden na nový Minecraft 1.9! Proto bude dne 24.3. od 20:00 do 25.3. 6:00 nedostupný pro všechny hráče!

Co bude přidáno?
  • Budou vyměnené některé doly za nové.​
  • Bude přidáno PVP!​
  • Bude přidán nový /shop​
  • Budou přidány Prestige P8, P9, P10, P11, P12, P13, P14, P15​
  • Budou přidány samozřejmě kvůli PVP nové Enchanty až 150 na všechny druhy brnění a nástrojů.​
  • Budou přidány nové Aukce, kde cenu určují hráči a né prodávající!​
  • Budou přidány LuckyBlocky za těžení​
  • Rebalance celé ekonomiky​
  • Budou napojeny CraftCoiny​
  • Budou předělány doly, nyní budou speciální s efekty!​
  • Budou opraveny všechny známé bugy s /sellall a /autosell.​
  • Kompletně nové Gangy s PVP!​
  • Budou přidány následující Crates - Legendery, Mythical a upraveny Vote, Gangster a Lucky.​
  • Pravděpodobně bude změněný plugin na Shopy, se kterými bude možné si vytvářet vlastní Villagery a né mít 8 tisíc cedulek!​
  • Bude přidáno VIP a dodatky, které budou třeba obsahovat specialní tagy, portal gun, pets, armorstand editor a mnohem víc.​
  • Bude přidán také Autosort na inventáře a chestky!​
  • Budou přidány denní odměny za hraní a kopání na serveru.​
  • Pravděpodobně bude přidáno také MCMMO.​
Co bude smazáno nebo odebráno?
  • Budou kompletně smazány všechny Gangy.
  • Bude kompletně smazán celý svět s pozemky.
  • Budou kompletně smazány všechny data hráčů, kteří se nepřipojili 30 dní.
  • Pravděpodobně budou smazány všechny ETokeny.
  • Bude smazán Tutorial a staré Aukce (kvůli novým Aukcím).
  • Bude smazáno víc jak 50% tagů.
Jelikož se jedná o první větší server na CraftManii, tak je toho opravdu dost ale podlě mě se jedná o jeden z nejlepších updatů co kdy Prison dostane!

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
Tešil som sa na tento update ale môj pridrbany bratranec. Konec. Dostal som ban za nukera ktoreho použival a ja si už teraz nemôžem zahrať a 2 mi odmietly unban že si mam strážit účet a ako som si ho mal sakra chraniť keď som bol preč. ATeam prosím dajte mi unban

Tešil som sa na tento update ale môj pridrbany bratranec. Konec. Dostal som ban za nukera ktoreho použival a ja si už teraz nemôžem zahrať a 2 mi odmietly unban že si mam strážit účet a ako som si ho mal sakra chraniť keď som bol preč. ATeam prosím dajte mi unban
to iste sa stalo mne aj som požiadam Admina Filipa nech mi da ban na 1 den ale neskoro už stihol stihnuť hacky a flyovať -.- a pochopil že to nema robiť strelil som mu facku

Jestli máš warez MC, tak je to tvůj problém, že nemáš origo a pokud máš origo, tak je chyba někde u tebe, protože všem zapnout jde ;)
Mně taky nešla 1.9 , taky jsem psal že je k prdu.. Pak mi hráčka 3rr0rkaCZ na skypu poradila ať si stáhnu optifine :D Jedu na 25-300 fps , záleží jakou hraju minihru/survival hru. :D

Den "D" se pro Prison blíží, blíží se update na 1.9! Co nového přinese update a co bude muset jít pryč? To se zde dovíme!

S plnou platností ke dni 25.3.2016 bude Prison převeden na nový Minecraft 1.9! Proto bude dne 24.3. od 20:00 do 25.3. 6:00 nedostupný pro všechny hráče!

Co bude přidáno?
  • Budou vyměnené některé doly za nové.​
  • Bude přidáno PVP!​
  • Bude přidán nový /shop​
  • Budou přidány Prestige P8, P9, P10, P11, P12, P13, P14, P15​
  • Budou přidány samozřejmě kvůli PVP nové Enchanty až 150 na všechny druhy brnění a nástrojů.​
  • Budou přidány nové Aukce, kde cenu určují hráči a né prodávající!​
  • Budou přidány LuckyBlocky za těžení​
  • Rebalance celé ekonomiky​
  • Budou napojeny CraftCoiny​
  • Budou předělány doly, nyní budou speciální s efekty!​
  • Budou opraveny všechny známé bugy s /sellall a /autosell.​
  • Kompletně nové Gangy s PVP!​
  • Budou přidány následující Crates - Legendery, Mythical a upraveny Vote, Gangster a Lucky.​
  • Pravděpodobně bude změněný plugin na Shopy, se kterými bude možné si vytvářet vlastní Villagery a né mít 8 tisíc cedulek!​
  • Bude přidáno VIP a dodatky, které budou třeba obsahovat specialní tagy, portal gun, pets, armorstand editor a mnohem víc.​
  • Bude přidán také Autosort na inventáře a chestky!​
  • Budou přidány denní odměny za hraní a kopání na serveru.​
  • Pravděpodobně bude přidáno také MCMMO.​
Co bude smazáno nebo odebráno?
  • Budou kompletně smazány všechny Gangy.
  • Bude kompletně smazán celý svět s pozemky.
  • Budou kompletně smazány všechny data hráčů, kteří se nepřipojili 30 dní.
  • Pravděpodobně budou smazány všechny ETokeny.
  • Bude smazán Tutorial a staré Aukce (kvůli novým Aukcím).
  • Bude smazáno víc jak 50% tagů.
Jelikož se jedná o první větší server na CraftManii, tak je toho opravdu dost ale podlě mě se jedná o jeden z nejlepších updatů co kdy Prison dostane!
WHAT?! Hrůza s tím nesouhlasím ! ! ! ! ! ! ! ! !

TEST

Žádný uživatel není online.
Status