• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

PrdimHranolky

#VolímMencla
Ahoj!

Máme pro vás novinku na Prisonu, víte jakou? Ano, je to tak jsou to naše eventy.

Kde je můžete najít? /is warp koza37

Kolik jich tam bude?
12

Jaké budou ceny? Ceny budou pode toho, jaké budou odměny za důl, protože když bude někde za plný inventář 2B, tak nemá cenu dávat odměnu jen 100M :)

Každý měsíc budou první tři, kteří vyhráli nejvíckrát za ten měsíc budou speciálně odměněny.

A také bych chtěl poděkovat @TadiklCZE za stavby vedoucího při stavbě eventiště a eventů!

Vrodrrr

Velmi známý člen
Ahoj!

Máme pro vás novinku na Prisonu, víte jakou? Ano, je to tak jsou to naše eventy.

Kde je můžete najít? /is warp koza37

Kolik jich tam bude?
12

Jaké budou ceny? Ceny budou pode toho, jaké budou odměny za důl, protože když bude někde za plný inventář 2B, tak nemá cenu dávat odměnu jen 100M :emoji_slight_smile:

Každý měsíc budou první tři, kteří vyhráli nejvíckrát za ten měsíc budou speciálně odměněny.

A také bych chtěl poděkovat @TadiklCZE za stavby vedoucího při stavbě eventiště a eventů!
Myslím si že je to dobrý nápad. Všichni určitě moc dobře víme že eventů na prisonu je málo a pár jich rozhodně neuškodí. :emoji_slight_smile:

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Jak já vím, eventeři již připravují eventy a myslím, že to bude stát za to.:emoji_nerd:
I tak mám radši eventy hráčů, kteří na rozdíl od eventerů do svých eventů investují věci, které si získají oni sami.. Avšak nepopírám, že eventy, které dělají eventeři aj. členové AT nestojí za to.

koza37

Iluminát
Jak já vím, eventeři již připravují eventy a myslím, že to bude stát za to.:emoji_nerd:
Měli na to taky víc času, mohli si je postavit dopředu a wake by jim je pak přendal. Ale to je asi nenapadlo, když ještě nebyl ani pokus o event (nepočítám sepiiho-neni eventer).

PS: Odměny budou taky podle obtížnosti, takže parkur bude mít nejvíc a třeba barvičky nejmíň.

_Kamiicek_

Velmi známý člen
Měli na to taky víc času, mohli si je postavit dopředu a wake by jim je pak přendal. Ale to je asi nenapadlo, když ještě nebyl ani pokus o event (nepočítám sepiiho-neni eventer).

PS: Odměny budou taky podle obtížnosti, takže parkur bude mít nejvíc a třeba barvičky nejmíň.
Tak vzhledem k našim plánům a dovoleným tolik času taky nemáme :emoji_smiley: A když tam nejsme, tak nás někdo musí zastoupit (_yyySepii). Na eventech si dáváme záležet, ale pokud si myslíš, že máme čas stavit jen eventy a být na PC každý den, tak to tak není :emoji_smiley: . Ještě mohu zmímit, že Sepiiho eventy jsou stavěné námi :D .

koza37

Iluminát
Tak vzhledem k našim plánům a dovoleným tolik času taky nemáme :emoji_smiley: A když tam nejsme, tak nás někdo musí zastoupit (_yyySepii). Na eventech si dáváme záležet, ale pokud si myslíš, že máme čas stavit jen eventy a být na PC každý den, tak to tak není :emoji_smiley: . Ještě mohu zmímit, že Sepiiho eventy jsou stavěné námi :emoji_smiley: .
Pokud jste je postavili vy, tak to potom jo. Mimochodem o prisonu jste věděli mimálně měsíc dopředu (podle screenu). A to mi řikej, že vás nenapadlo postavit 1 pořádnej parkur nebo event na zahájeni prisonu.

_Kamiicek_

Velmi známý člen
Pokud jste je postavili vy, tak to potom jo. Mimochodem o prisonu jste věděli mimálně měsíc dopředu (podle screenu). A to mi řikej, že vás nenapadlo postavit 1 pořádnej parkur nebo event na zahájeni prisonu.
Ano, eventy jsme stavili my :D Ono plánujeme víc větších eventů jako jsou : Build event, CTF atd atd.. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.