• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

TadiklCZE

Aktivní člen
Ahoj, rozhodl jsem se zde po nějaké době opět přidat příspěvek. Mohu přiznat, že se CM pěkné mění, líbí se mi updaty, které také hráče motivují hrát. ;)

Upozorňuji, že tento příspěvek je určen pro lidi, kteří mě znají ;).

Jak už víte, byl jsem na CM admin i Builder. Na začátku bylo vše výborné, bavil jsem se a s lidmi jsem pěkně komunikoval, ale pak to šlo pěkně z kopce... Mé chování se rychle zhoršilo, byl jsem s někým dobrý kamarád, ale také jsem byl mnohými nenáviděn. Tímto se chci omluvit všem za mé chování, vím, jak jsem se choval... Některé lidi jsem otravoval, někdy jsem ani neodpovídal, ale tuto věc jsme již řešili... Jak někteří ví, AdminTeam musí mít za měsíc nahraný určitý čas, když má někdo nahráno více času, tak získává plusové body (aspoň takto to bylo, ještě když jsem tu byl). V té době jsem to neměl zrovna ve škole nejjednodušší a také jsem měl samozřejmě minusové body za mé jiné chování... A tak jsem na serveru afkoval, abych měl nahraný čas a abych neměl minusové body. Tak se tedy dělo, že jsem nikomu neodpovídal...
Mé chování jsem si postupem času uvědomoval a rozhodl jsem se také vše pomalu měnit, abych nebyl takový, jaký dřív... Sice ano, uvědomoval jsem si to, ale na CM jsem byl v AT již cca rok a už mne to ani nebavilo. Mnozí lidé si říkají, jak super musí být v AT na tak velkém serveru, jako je CraftMania, jenže nesmíte myslet jen na pozitivní věci, musíte si uvědomovat i okolnosti... Samozřejmě pomáhání lidem, nahraný čas, ochota, pěkné chování. Ano lidem jsem rád pomáhal, ale CM mě přestala bavit z jiného důvodu. Zkuste si představit, že máte všechno, nemusíte si hledat žádné suroviny, nemusíte za nic platit, máte prostě vše.. (nepočítám spawnery). A bavilo by vás takto přes rok hrát? Hrát se vším? Já si vymyslel různé věci, čím se zabavit, ale vždy mne to po chvíli přestalo bavit.. proto jsem odešel. Ale teď zpět k tématu. Když jsem odešel z CraftManie, zkusil jsem trošičku něco jiného, vytvářel jsem si prvně svůj server, což dělám rád, protože mne nastavování baví, ale zkusil jsem také něco na jiné úrovni. A to přihlásit se na buildera na server Survivalgames. Byl jsem přijat i po termínu náboru, byl jsem párkrát vyzkoušen a ano měl jsem své mouchy. Jejich buildeři mne toho velmi naučili, za což jsem jim vděčný, ale také jsem se pokoušel chovat, pokoušel jsem se chovat na úrovni mého věku a ne jak na CM. Po cca měsíci jsem z SG dobrovolně odešel z důvodu nedostatku času, protože bych to bohužel nezvládal, musím svému reálnému životu dávat přednost... A tak to jsem se vlastně dostal až k dnešku, stále dělám s dobrou náladou svůj server a stále se pokouším chovat se lépe a lépe. Pokouším se psát i více spisovněji a né, jak malé dítě. Jsem rád, že jsem si své chování uvědomil, jsem rád, že jsem se ho pokusil změnit a doufám, že to za něco stálo. Omlouvám se všem za mé problémy, omlouvám se všem za mne...
Wake mi dal již 3 šance, za což jsem rád, že je tak ochotný i přes mé chování a problémy.
Tímto chci CraftManii i samotnému Wakovi popřát hodně štěstí a snad to bude zase ten server, o kterém každý Minecraft hráč ví.

Děkuji TadiklCZE (MrLarkyy_).

TadiklCZE

Aktivní člen
Je rozdíl mezi tím někoho opravdu znát a o někom pouze vědět, že tu někdo s takovým jménem hrál
Abych byl upřímný, nikdo mne nemohl pořádně znát, ale jak ty píšeš, vědět o mně... Z MC se toho o člověku zase tolik nedozvíš, až tedy na jeho povahu a chování. Ale samozřejmě, nemuseli ani hrát na serveru a viděli tu na fórum o mně příspěvky :). Ale je to každého názor... V tomto příspěvku jsem to chtěl akorát ze sebe dostat a oddechnout si ;)

Delfik

Člen
Abych byl upřímný, nikdo mne nemohl pořádně znát, ale jak ty píšeš, vědět o mně... Z MC se toho o člověku zase tolik nedozvíš, až tedy na jeho povahu a chování. Ale samozřejmě, nemuseli ani hrát na serveru a viděli tu na fórum o mně příspěvky :). Ale je to každého názor... V tomto příspěvku jsem to chtěl akorát ze sebe dostat a oddechnout si ;)
V pohodě, ale osobně nevím, co jsi tu tropil, i když sem chodím již pár let. Doufejme, že nic hrozného.

standiczech

Čokoládka
Ahoj, jelikož jsem jeden z lidí, kteří s tebou přišli do konfliktu (především tedy v moment, kdy jsi byl v AT, protože se mi nelíbilo, co děláš), tak si dovolím něco málo napsat, jelikož je zde dost momentů, u kterých mi nepřijdeš dostatečně upřímný a že si neuvědomuješ, co jsi vlastně dělal. Začal bych třeba tímto:
A tak jsem na serveru afkoval, abych měl nahraný čas a abych neměl minusové body. Tak se tedy dělo, že jsem nikomu neodpovídal...
Afkoval jsi, to jo, ale taky si vzpomínám na to, jak jsi si často stavěl, samozřejmě pomocí WE a creativu a dělal sis co největší ostrov, abys předehnal všechny hráče. Mezitím co jsi si stavěl do chatu psalo spoustu lidí, kteří něco potřebovali. Já byl v tu dobu novější helper, ty zřejmě zkušený builder, takže dost často psali spíš tobě, ale odpovídal jsem jim za tebe já, jelikož sis s jinými členy AT stavěl a psali jste si jen v AT chatu. Protože jsem byl nový, nevěděl jsem vše a když jsem se vás náhodou na něco zeptal, totální ignor. Ještě jste měli tu drzost si pak stěžovat na mě, že jsem si na vás otevřel hubu a nepoužil slušné výrazy. To jen k tomu tvému afkování, které ne vždy bylo afkování. Dále jsi psal, že koho by bavilo mít vše, dělat si co chce a může mít téměř všechno co chce. Kdybych dělal to, co ty (stavění toho isu pomocí AT věcí atd), tak by mě to taky asi nebavilo. Ovšem práce v AT není o tom, že když "máš všechno", tak musíš všechno využít a použít. Postavil jsem maximálně nějaký warp pro hráče, rozhodně jsem nestavěl ostrov, abych je všechny předehnal. Využívám permise pro hráče, ne proto, abych byl co nejlepší - o tom to AT je, pomáhat ostatním. Pokud ti šlo jen o ty věčné předměty, nikoli třeba o "díky za pomoc Tadikl", tak chápu, proč tě to nebavilo. Řídím se tímto, jsem tu už více než 1,5 roku a pořád mě to baví. I když ne vždy narazím na příjemnou komunikaci s hráči, pořád jsou zde jedinci, kvůli kterým mě baví dělat to, co dělám. Je zde ještě několik věcí, které jsi udělal a moc dobře si je pamatuju, ovšem mým cílem není na tebe vytáhnout veškerou špínu, jako jste jí na mě kdysi dávno vytahovali u Waka, jen jsem chtěl poukázat na některé nedostatky a dalo by se říct asi realitu, kterou jsi zde skryl. Upřímně máš podle mě štěstí, že je Wake tak měkkej a dal ti tolik šancí.

Krosta8

Prostě Keighto
Člověk, co si tu napsal, že se změnil a tím sám sobě chce přiznat, že se změnil.
Nevím, co od toho čekáš, když to píšeš takto veřejně. Napsat "Tak to je super, konečně sis to uvědomil! Jsem rád, že jsi tím lepším člověkem!" nebo napsat "Ani tě neznám, ale ok".
Fakt nevím.
Já si tě pamatuji jako toho, kdo šel na buildera a přešel na helpera, nebo rovnou admina, teď nevím. Od začátku jsem věděl, že to je špatně a ukázalo se taky, že to špatně bylo. Před tebou tu byl ještě jeden, co z buildera šel na admina, také jsem byl proti tomu, nejdřív jsem byl ten nejhorší já a pak se ukázalo, že OK, mám pravdu, bylo to špatně. U tebe též.

Možná ses zlepšil, ale víš, jak to ve světě funguje?
Uděláš 1000 věcí správně, pak jednu špatně. Co si lidé pamatují? Tu jednu jedinou věc, co jsi udělal špatně.
Já třeba si tě pamatuji jako toho, co nadával na CM, na AT, propagoval svůj server přes CM Discord.

Jak tu psal i Standa, tak Wejk byl v tu chvíli dost měkký. Já bych zrovna tobě šanci znovu nedal.
Proč zrovna tobě ne?
Jednoduché.
Byl jsi členem AT a víš, co se nemá dělat, včetně reklamy na jiný server, za který jsi ty sám také dával hráčům tresty.
Pak jsi odešel z AT a najednou (jako to má spousta lidí, co opustí AT, CM, komunitu a pak se zase vrátí zpět) jsi začal být proti všemu, co na CM je, včetně AT a dokonce, třešnička na dortu, jsi se přes CM Discord pokoušel dělat reklamu na tvůj server.

Měl by jsi nejdřív přemýšlet nad tím, co děláš a pak to udělat, nikoliv opačně.

Ale nejsi v tom sám, kdo se takhle přetočil o 360°, jakmile odešel z AT, někteří z nich se ještě občas projevují na Discordu nebo na webu.

TadiklCZE

Aktivní člen
Já třeba si tě pamatuji jako toho, co nadával na CM, na AT, propagoval svůj server přes CM Discord.
Ahoj, abych se vyjádřil, o nadávání na CM si nic zrovna nevybavuji, ano, spal jsem, jak mne to tam již nebaví a že vlastně na buildu nebyl vlastně žádný tým, každý si stavil jen své a nedali jsme hlavy dohromady. Ale stále je to CM. Wake něco dokázal, já ne... Člověk, který nadává na nějaké větší projekty, může leda tak žárlit...
A ano propagoval jsem svůj, nebo něčí Discord uživatelům, co byli na CM discordu. Mohu se přiznat, že jsem o tomto pravidlu nevěděl a mohu také říci, jak jsem mohl být tak tupý a neřekl si, že je to špatně... Jestliže chci propagovat něčí, nebo svůj Discord, tak od toho mám své přátele a né něčí jiné servery...

TadiklCZE

Aktivní člen
, samozřejmě pomocí WE a creativu a dělal sis co největší ostrov, abys předehnal všechny hráče.
Ahoj, tuto kauzu jsem prosimtě již řešili... Pořádně se nevyřešila a nikdo nevěděl, jak to vlastně je. Abych ti to upřesnil, já si s WE ostrov nezvetsoval, byl to 2. builder, s kterým jsem měl ostrov. A další věc, jak již píšeš, tak jsem si zvětšoval prý zvětšoval IS materiály z Creativu, akorát to bylo trošičku jinak... V tu dobu jsem ještě Creative nemíval a stavěl jsem si že svého, když jsem nastoupil jako Builder+, já s kamarádem hledal hráče, co mi budou stavět na isu z materiálů, které jsme měli ještě v chestkach. Ale asi je již zbytečné se k tomu vracet a nějak to zase řešit... Chtěl jsem se vyjádřit k tvému komentáři a jsem rád za tvůj názor. Ano, člověk se nemůže změnit, ale může se o to pokusit a zlepšit se, či napravit své činy.
A chtěl bych se zeptat. Psal jsi také o tom, že jsem si na tebe stěžoval. Když jsem si toto četl, vůbec jsem nevěděl o čem je řeč a stále nevím... Nejsem si vědom, že bych si na tebe někdy stěžoval :/. Prosil bych o nějaké další vyjádření buď zde na fórum, nebo na discordu :). Děkuji

Delfik

Člen
Mohu se přiznat, že jsem o tomto pravidlu nevěděl a mohu také říci, jak jsem mohl být tak tupý a neřekl si, že je to špatně... Jestliže chci propagovat něčí, nebo svůj Discord, tak od toho mám své přátele a né něčí jiné servery...
To je u člena týmu celkem na hovno, nevědět, že je zakázaná reklama. :D

Nemohl jsem si to odpustit, ale abych tě alespoň trochu namotivoval do života, tak ti povím, že Pevnost dostal ban za něco podobného a to tu měl mnohem větší postavení, jak ty.

TadiklCZE

Aktivní člen
To je u člena týmu celkem na hovno, nevědět, že je zakázaná reklama. :D
Ahoj, hele byla to reklama ohledně discordu a navíc jsem to nerozesilal na Minecraft serveru, ale pouze na discordu uživatelů a né na nějakém serveru... Takže proto ;) ale i tak... Mohl jsem si to aspoň uvědomit, co dělám.

standiczech

Čokoládka
Wake mi kdysi dávno psal, že si na mě stěžuje ten druhý builder a bylo tam i něco o tobě, tak jsem měl za to, že to psal za vás dva. Pokud to psal z vlastní hlavy, sám za sebe a ty v tom nemáš prsty, v tom případě se omlouvám já tobě.

Neříkám, že jsi nějakým způsobem nezlepšil své chování, naopak se mi líbí, že si dokážeš přiznat své chyby a chceš se určitým způsobem omluvit, ovšem stalo se co se stalo, několikrát jsi dostal ban a podle mě ti měl i zůstat, jelikož nikdy není jistota, že osoba, která měla ban několikrát něco neudělá znovu, obzvlášť s vyšším počtem permanentních banů. Není to nic osobního, spíš jde o tu různou škálu věcí, které jsi prováděl a snažil se uškodit jak CM jako serveru, tak i lidem, kteří zde hrají.