• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Foosh

Aktivní člen
Zdarec :D
Mám na prodej nějaké peníze na survivalu ( +/- 120 mega), a jelikož poslední dobou nemám čas hrát, nabízím je k prodeji za real money. Beru pouze bankovní převod nebo služenku :)

Foosh

Aktivní člen
No... tak samozřejmě to půjde i po menších částech :D ale celkově bych byl rád kdyby mi to kolem té desítky vyneslo :D ale to by byla ta nejlepší varianta :D :D

iTzRewii

„Někdy i žít je statečným činem.“
10 tisíc za 120 mega? Jsi se sjel ne? Na SkyBlocku by jsi to prodal max za litra.

10 tisíc za 120 mega? Jsi se sjel ne? Na SkyBlocku by jsi to prodal max za litra.
Nyní se pojďe naučit rozdíly v skecích :
1) Skyblock -> Tam se davájí věci ohledně skyblocku
2) Survival -> Tam se dávají věci ohledně Survu
You se that rozdíl ? ... Na Survu se tak lehce nevydělává jak na SB ... Takže 10 k za 120M je dosti dobrá cena. Sám bych si za to řekl kolem 12 000 když už. Ale když se vyznáš nebudu ti bránit.

Delfik

Člen
... Na Survu se tak lehce nevydělává jak na SB ...
Nevim, jak se vydělává na SB, ale na Survu pomalu peníze nemají cenu.

Když ještě na Survivalu měly peníze nějakou hodnotu, něco jsem tam prodal, viz. můj profil. Tipl bych tak 30M maximálně, možná i méně a vyneslo mi to necelých 7 stovek ?

Takže při dnešním stavu serveru, chtít za 120M cca. 10K je dosti nereálný.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.