• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Shirro_0

blink
Ahoj, doufám že avatary/profilovky ještě děláš, je to fakt mega :O .

1, Nick : _Olivierski_
2, Mít origo : Samozřejmě mám :3
3, Jestli chcete stat/bezet/lezt atd : Stát (a pokud možno tak nějaký kjůt očička)
4, vec co chcete drzet v ruce (zadne uchylarny :D ) : V ruce nic, ale na hlavě moc prosím roh jednorožce :3
5, trpelivost plz : Jop, tu mám. A taky mám složité požadavky, sorry :D
Pozadí : duhové nebo bílé, podle toho co se bude víc hodit

Předem moooooc děkuju, a chápu když už to neuděláš.

3rr0rkaCZ

Cat girl :x
Ahoj, doufám že avatary/profilovky ještě děláš, je to fakt mega :O .

1, Nick : _Olivierski_
2, Mít origo : Samozřejmě mám :3
3, Jestli chcete stat/bezet/lezt atd : Stát (a pokud možno tak nějaký kjůt očička)
4, vec co chcete drzet v ruce (zadne uchylarny :D ) : V ruce nic, ale na hlavě moc prosím roh jednorožce :3
5, trpelivost plz : Jop, tu mám. A taky mám složité požadavky, sorry :D
Pozadí : duhové nebo bílé, podle toho co se bude víc hodit

Předem moooooc děkuju, a chápu když už to neuděláš.
nemas slozite davky :D mela jsem uz i horsi :DD a ano vyrabim. kdyz mam naladu :'D

Daniel10KD

Velmi Aktivní Člen
nick v mc - iTz_D4Ni3elPWP
mít origo - MÁM
Jestli chcete stat/bezet/lezt atd- STÁT :)
vec co chcete drzet v ruce (zadne uchylarny :D ) - Diamantový meč

Puntys

Veteran | President
Zdarec
moc bych byl rád kdyby si mi taky jednu udělala :3
Nick: KubrastigShowCZ
Chtěl bych být zachycen jak drzim hulku (Tak ji prosím nekresli za ten opasek jak je na skinu :D) a smeruju s ni nekam mimo zaber v nejake poze jako bych s nekym bojoval ( prikrcena kolena) a ta druha ruka nejak prirozene aby nebyla podel tela :D A pohled samozrejme smerem hulky :D Pozadí nejlíp černe s nějakýma tmavě fialovýma prvkama. Jestli to bude nejak moc splyvat tak ty barvy treba prohod :D Prece jen ty si umelec :D
Jestli by si to zvládla tak bych ti byl za to velice vdecny :3 Predem dekuji

3rr0rkaCZ

Cat girl :x
Ahoj, omlouvám se, ale ukončuji vyrábění profilovek kvůli PC. Odešel mi kabel na příjem obrazovky a bez toho to fakt nejde. Moc se omlouvám lidem na které nedošla řada. Bye možná je ještě někdy rozjedu znova.

3rr0rkaCZ

poprosím adminy či helpery o lock.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.