• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

granz

Nový člen
Ahoj dneska jsem dostal ban na 2 dny za afk trap jenže to bylo takhle byl jsem na své IG farmě a stavil se kamarád tak jsem mu šel otevřit a domluvili jsme se že jdeme za kámoškama šel jsem k PC jenže minecraft neodpovídal když jsem ho vypínal tak jsem šel pryč a jak přijdu mám ban na 2 dny co mám asi tak podle vás dělat 2 dny bez skyblocku :DD dejte mi pls unban bylo to nedorozumění

Dárek_Televize :o

Aktivní člen
Stál jsi u afktrapky? Podle toho co tu píšeš asi ano, tudíž je ban oprávněný a nevidím jediný důvod ti dát unban, dva dny to snad přežiješ :}

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ahoj dneska jsem dostal ban na 2 dny za afk trap jenže to bylo takhle byl jsem na své IG farmě a stavil se kamarád tak jsem mu šel otevřit a domluvili jsme se že jdeme za kámoškama šel jsem k PC jenže minecraft neodpovídal když jsem ho vypínal tak jsem šel pryč a jak přijdu mám ban na 2 dny co mám asi tak podle vás dělat 2 dny bez skyblocku :DD dejte mi pls unban bylo to nedorozumění
Napiš sem! https://craftmania.cz/forms/zadost-o-unban.6/respond

_Shanny_

ExPeprMintKa
Prosbu o Unban stačí napsat jednou do žádostí a někdo si toho určitě všimne. Zítra ti ban skončí, tak si zahraješ zase zítra.
//Lock

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.