• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

T0Bi

Člen
Není ??? doopravdy??? tedy je normální když tě týpek s tyčkou jednim kliknutím ti ubere 5 srdíček??? nebo je normální když si někdo polétává na lobby???
A neni jedno že někdo lítá na lobby? vadí to nějak? já bych řek že ne. A když ti někdo ubral 5 srdíček boomem tak to ti asi dal víc ran nebo do tebe mlátil někdo ze zadu!

Ondra185

Velmi známý člen
A neni jedno že někdo lítá na lobby? vadí to nějak? já bych řek že ne. A když ti někdo ubral 5 srdíček boomem tak to ti asi dal víc ran nebo do tebe mlátil někdo ze zadu!
klik 2x a zabil mě -,- a neukazuj na ostatní servery že oni maj lepší Anti-Cheat a nejsou tam žádní cheatři připádá mi tohle téma zbytečné

Přicházím z budoucnosti a T0Bi napíše tohle :D : A když mi stejně každej na každou stížnost odpoví di hrát jinam nebo založ si vlastní server na co je pak forum?!

T0Bi

Člen
A když mi stejně každej na každou stížnost odpoví di hrát jinam nebo založ si vlastní server na co je pak forum?!

ItzHay

Velmi známý člen
Každý si stěžuje, že to blbě kickuje, sníží se to a najednou jsou stížnosti na to, že ti nekickuje vůbec.
"na co má teda majite adminy"
Mohl si ho natočit nebo pokud můžeš nějak zavolat člena AT.

E: A co jsme měli tedy podle tebe v té době dělat? Přečíst ti myšlenky a přijít?
Stejně polovina AT-teamu není aktivní na serveru ......

T0Bi

Člen
klik 2x a zabil mě -,- a neukazuj na ostatní servery že oni maj lepší Anti-Cheat a nejsou tam žádní cheatři připádá mi tohle téma zbytečné

Přicházím z budoucnosti a T0Bi napíše tohle :D : A když mi stejně každej na každou stížnost odpoví di hrát jinam nebo založ si vlastní server na co je pak forum?!
hele ty asi neznáš jiný lepší servery co? že tak obhajuješ Craftmanii

T0Bi

Člen

A proč tu vůbec ještě si když je tahle konverzace na nic?!

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Chápu stížnosti na Anticheat ale ted je ve všem takový bordel po vydání 1.9, že nevím ani jak to fixnout... jediné co můžu je ho vypnout to si ale zase vyslechneme, že "tam není".

To že jinde nejsou cheateři, se probudte jsou všude ... jenom stačí koukat ;)

T0Bi

Člen
Chápu stížnosti na Anticheat ale ted je ve všem takový bordel po vydání 1.9, že nevím ani jak to fixnout... jediné co můžu je ho vypnout to si ale zase vyslechneme, že "tam není".

To že jinde nejsou cheateři, se probudte jsou všude ... jenom stačí koukat ;)
Majitel přišel? tohle je asi největší konverzace co ste tu za poslední měsíc měli co?

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Hrál jsem teď 2 hry na BedWars, vše probíhalo v naprostém pořádku pouze 2x špatné detekce Glide, za které ale nekope. Takže problém spíš byl jinde, a pokud máte špatný ping, tak vás to vyhází většinou 500+ do 3 vteřin ;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.