P
Pestrobarevný lachtan
Návštěvník
Dneska jsem se konečně došlapal k tomu abych napsal list mých kámošů c:
Takže dost keců a můžeme začít!
@DrozdLP
-Týpek, prostě týpek :emoji_smiley: Donutil mě celý týden pít vodu a jíst zdravě :emoji_expressionless:
@Aziwen
-Člověk, který se až moc chová jako já :emoji_smiley
D Díky za origo c:
@LeonsCZ
Jóóó to tvoje PVP, taky kámoš, občas mám z tebe záchvaty vzteku
@micik10
Dobré příběhky, co jsi mi posílala c:
@ItzzPandisMC
Ty jsi větší úchylka než já c:
SWIFTNESS NEVÍM TVŮJ NICK MÁM NERVY NA TEBE OMG NEBUDU TO HLEDAT MÁM NERVY OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jsi kámoš
Na zbytek si nevzpomínám sorry :emoji_slight_smile:------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Takže dost keců a můžeme začít!
@Katusska
- Osoba, která je prostě best <3. Udělala jsi pro mě toho hodně, a toho si vážím!
@Frouzn_CZ
- Další vyjímečná osoba.. super kámoš a..... KVŮLI TOBĚ JSEM DOSTAL MUTE NESNÁŠÍM TĚ!!!!! (kappa)
@JacobSK_
-Náš slavný básnikář, slohovkář a člověk který vyhodil nejmenovaného člena z AT... Taky kámoš- Osoba, která je prostě best <3. Udělala jsi pro mě toho hodně, a toho si vážím!
@Frouzn_CZ
- Další vyjímečná osoba.. super kámoš a..... KVŮLI TOBĚ JSEM DOSTAL MUTE NESNÁŠÍM TĚ!!!!! (kappa)
@JacobSK_
@DrozdLP
-Týpek, prostě týpek :emoji_smiley: Donutil mě celý týden pít vodu a jíst zdravě :emoji_expressionless:
@Aziwen
-Člověk, který se až moc chová jako já :emoji_smiley
@LeonsCZ
Jóóó to tvoje PVP, taky kámoš, občas mám z tebe záchvaty vzteku
@micik10
Dobré příběhky, co jsi mi posílala c:
@ItzzPandisMC
Ty jsi větší úchylka než já c:
SWIFTNESS NEVÍM TVŮJ NICK MÁM NERVY NA TEBE OMG NEBUDU TO HLEDAT MÁM NERVY OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jsi kámoš
Na zbytek si nevzpomínám sorry :emoji_slight_smile:
Teď přichází na řadu AT
@Misery96
Jó, člověk ke kterému vzhlížím :emoji_smiley: Prostě borec no :emoji_smiley: Gratulace k Hl.Adminovi c:
@BobmanCZ
Náš boban, taky skvělej (Helper -> Admin -> Hl.Admin -> Admin -> Hl.Admin) Taky respekt C:
@_R3pl1_
Kvůli tobě jsem se změnil hele :emoji_smiley:
@_Shanny_
KÁMOŠKA NEVÍM PROČ PROSTĚ KÁMOŠKA
@MrWakeCZ
Ten server je prostě mega, jako doufám že to i tak vydrží, ikdyž někteří to trošku kazí c:
@Areigo @Kubrastig @Nerdy42
Super týpci :emoji_smiley:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16 faktů o mě c:
Jó, člověk ke kterému vzhlížím :emoji_smiley: Prostě borec no :emoji_smiley: Gratulace k Hl.Adminovi c:
@BobmanCZ
Náš boban, taky skvělej (Helper -> Admin -> Hl.Admin -> Admin -> Hl.Admin) Taky respekt C:
@_R3pl1_
Kvůli tobě jsem se změnil hele :emoji_smiley:
@_Shanny_
KÁMOŠKA NEVÍM PROČ PROSTĚ KÁMOŠKA
@MrWakeCZ
Ten server je prostě mega, jako doufám že to i tak vydrží, ikdyž někteří to trošku kazí c:
@Areigo @Kubrastig @Nerdy42
Super týpci :emoji_smiley:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16 faktů o mě c:
- Jsem děsně línej
- Neumím nic
- Strávím na CM / MC až 7 hodin
- Mám rád ledovou kávu
- Nikdy jsem neměl žádný problém c:
- Jsem žárlivec :dd
- Jsem sociálně izolovaný
- Mám rád sladkosti :emoji_slight_smile:
- Běhám 2 metry a jsem zadýchanej jak na maratonu 10000 kilometrů :emoji_slight_smile:
- 1. ledna mi bude 16
- CHCI LAJKY
- Vážím 45 kilo :emoji_slight_smile:
- Měřím 175cm +/-
- Zabil jsem ptáčka :emoji_smiley:
- Vypadám na 10
- Jsem DĚSNEJ sklerotik (viz ten friend list :ddddd)
Teď mi můžete napsat jaké máte pocity, co si o mě myslíte, a tak no c: