• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Cheap_

(・∀・ )
CAU!

Tak, po mensi pauze tu mame dalsi cislo, tentokrat ovsem trochu pikantnejsi - AT special.

Timto mockrat dekuji Rejovi za X zachvatu smichu, ktere jsem kvuli jeho materialum mel a Vam preji prijemne cteni.

(Sice se to pise i uvnitr cisla, ale kdyby to nahodou nekdo z AT necetl, nema to cilene nikoho urazet, tak to berte s nadsazkou, dekuji).

Toto cislo si muzete precist kliknutim na titulni stranku, ktera se nachazi ihned pod timto textem, pripadne ZDE.

ImHonzaa

Peace
CAU!

Tak, po mensi pauze tu mame dalsi cislo, tentokrat ovsem trochu pikantnejsi - AT special.

Timto mockrat dekuji Rejovi za X zachvatu smichu, ktere jsem kvuli jeho materialum mel a Vam preji prijemne cteni.

(Sice se to pise i uvnitr cisla, ale kdyby to nahodou nekdo z AT necetl, nema to cilene nikoho urazet, tak to berte s nadsazkou, dekuji).

Toto cislo si muzete precist kliknutim na titulni stranku, ktera se nachazi ihned pod timto textem, pripadne ZDE.

Vyzvracel jsem smíchy svoje orgány, ale dobrá práce jako vždy pane Chobot (Cheap)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.