• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Marecko1155

Aktivní člen
亗 Takže všimol som si že sa vám resetnul BanList ale asi mi dáte zase ban čož asi ano 亗 Ale na 1.9 Nemám hecky kľudne ked chcete pridám screen 亗 A teď převod mohl bych dostat od svojho nicku Marecko1155 tech 4T ? Prosím vás No Cheats No Mods ! 亗

By - Protektor_SK 亗 I Love CM Not Hacks

Nedzdo

Už úplně jarní víla
Když už byste rádi slyšeli můj názor tak tady je:

Mě osobně přijde jako hloupost udělovat "Opravné bany", jak to udělali někteří jiní admini.
Jelikož se resetoval banlist, unban dostali všichni a já bych to taky tak nechal.
Je zde ale samozřejmě ta možnost, že pokud by se u nás na serveru objevil někdo kdo je opravdový "kriminálník", tak by si samozřejmě opravný ban zasloužil, ale nepřijde mi že by opravdu každý měl dostat opravný unban.

Ale mám ještě jednu připomínku a to k @Marecko1155, bohužel ale ty patříš mezi lidi, kteří si ten ban zaslouží a to nejen díky tomu, co jsem si kvůli tobě musel protrpět já, ale především kvůli svému nevychovanému chování apod.

Ale rozhodnutí nechám na banujícím adminovi, jako vždy ;).

já když jdu na banlist tak tam vidim že marecko1155 dostal už i po resetu banlistu 2x druhou šanci, wat

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.