• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Súhlasíte?

• Ano

Votes: 16 50.0%
  • Ne

Votes: 17 53.1%

• Total voters
    32
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Radiko

ExHelperis
Z nadpisu je jasné a každý kto hrá skyblock pochopí o aký problém ide..

Prečo?
V obehu je už toľko peňazí, že nemajú vôbec hodnotu a ani ma to nebaví celkom hrať lebo ma to nemotivuje robiť doslova.. som milionár (2 mega) a celkom už pre mňa ani hodnotu nemajú i keď sú pocitvo zarobené ale zarobil som ich veľmi rýchlo.. (1 mega som mal do týždňa do wipu a 2 mega ani nie 3 dni potom). A tiež priznajme si kto si poctivo cez jobs a shop zarobil? Poľka money sú "špinavé prachy" (bugnuté - spawnery, bloky..boli predané).
Je to smutná realita ekonomiky skyblocku, kde sa peniaze len tak rozdávajú..

Náhrada?
by som dal každému 200 money bez ohľadom na prefix. Každý začneme rovnako a rozumne... Viem, že mnohí ste dreli na tých milionoch alebo stotisícoch ale majú fakt hodnotu takú akú majú mať? Ja tiež prídem o tie peniaze a chýbať mi nebudú lebo nemajú pre mňa prakticky hodnotu..

Výsledok?
Každý začne odznovu a tí nováčikovia budú ako tak nejakej výhode oproti tým čo hrajú dlhšie a to hlavné peniaze budú mat hodnotu a nebudú na rozhadzovanie.

FatihAga

Velmi známý člen
Nováčikovia prichádzajú stále noví takže neviem aký by to malo význam. Úprimne teba som na serveri alebo teda skyblocku nevidel celkom dlho takže neviem teraz či si nespokojný že ostatný majú viac money ako ty (takto som to pochopil ja). Ak nemajú peniaze hodnotu tak nech sa zdražie veci. Ja osobne mám CCA 30 miliónov ktoré som si zarobil predávaním keyov , predávaním veci , ňiake tie nemalé donaty a predovšetkým predávaním ironu a celkom dosť by ma mrzelo keby som ich stratil. Neviem na čo by to bolo dobré keď by sa nič nezmenilo okrem toho že by sa to vynulovalo. Keď hovoríš o tých bugoch , tak nech sa opravia radšej tie pretože ak by sa to resetlo a nič by sa neopravilo bolo by to vieš na čo ... Je celkom rozdiel keď má niekto 2m a 30m. Keď tu človek hrá dlhší čas , tak je asi logické že bude mať aj viac money. A ešte by som sa chcel opýtať , prečo tu hovoríš iba o skyblocku .. ? Za chyby sa ospravedlňujem.

Emememc

gamer
Blbý nápad. Ty co si koupili VIP a měli dostat 300.000$ tak dostanou co? Nic! Ti co tu hrají rok, a mají našetřeno desítky milionů, tak co oni????

Radiko

ExHelperis
Nováčikovia prichádzajú stále noví takže neviem aký by to malo význam. Úprimne teba som na serveri alebo teda skyblocku nevidel celkom dlho takže neviem teraz či si nespokojný že ostatný majú viac money ako ty (takto som to pochopil ja). Ak nemajú peniaze hodnotu tak nech sa zdražie veci. Ja osobne mám CCA 30 miliónov ktoré som si zarobil predávaním keyov , predávaním veci , ňiake tie nemalé donaty a predovšetkým predávaním ironu a celkom dosť by ma mrzelo keby som ich stratil. Neviem na čo by to bolo dobré keď by sa nič nezmenilo okrem toho že by sa to vynulovalo. Keď hovoríš o tých bugoch , tak nech sa opravia radšej tie pretože ak by sa to resetlo a nič by sa neopravilo bolo by to vieš na čo ... Je celkom rozdiel keď má niekto 2m a 30m. Keď tu človek hrá dlhší čas , tak je asi logické že bude mať aj viac money. A ešte by som sa chcel opýtať , prečo tu hovoríš iba o skyblocku .. ? Za chyby sa ospravedlňujem.
Veci ohľadom surivalu nechcem riešiť a skyblock je server ktorý mám viac rád.. Nepotrebujem peniaze keď mi ich hráči posielajú tak ich pošlem naspäť.. A tie bugy väčšina je už opravená samozrejme vždy tu budú a vždy sa to bude riešiť ale stejne každý vieme, že poľka peňazí je bugnutých radšej tú polku dať preč ako zdvojnásobiť.. je logické, že keď je tu človek dlhšie má viac peňazí ale tu sa to zarobí tak rýchlo a získa, že milionára som odkedy som na CM a hrám sb tak nevidel dobrých 1 a rok pol (pred dvoma wipmi)a teraz je tu snáď každý cca 3 - 4 milionár

ZipslandHD

TAK SES GAY ne promin warn
Normálně bych s tímto návrhem souhlasil, ale je tu pár věcí, kvůli kterým mi to nepřijde ani trošku vhodný.
Mě by hlavně zajímalo co tento wipe money vyřeší... Napsal jsi tu, že by se resetovaly money a že "peniaze budú mat hodnotu a nebudú na rozhadzovanie". Tady by bylo hlavní, aby se prvně opravily všechny bugy, které dělají skyblock tak moc OP. Když by byl ten wipe money bez opravy všech bugů atd., měl bys tu do měsíce úplně stejnou situaci jako máš teď. Bez oprav se prostě dál nehneme... Bychom mohli jinak dělat wipe každý měsíc.
Jak jsem již v jednom příspěvku psal...hráči si vždy najdou cestu, jak obrátit ekonomiku vzhůru nohama :emoji_smirk: A jelikož tu je plán vytvořit Vanilla Skyblock, tak už bych se do nějakých wipů nepouštěl a počkal si radši na ten připravovaný (jestli se ho teda dožijeme :emoji_no_mouth:).
A v době, kdy má CraftMania málo hráčů už tak, bych se nepouštěl do věcí jako je wipe money, který odradí dost hráčů od hraní... :emoji_smirk:

Takže....za mě ne :emoji_smiley:

Naposledny upraveno:

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Já skyblock nehraju ale taky mi to nepříde fér oproti těm hráčům kteří nemají až takový skill jako vy a sotva si vydělají stovku za půl roku. :D

Ikdyž bych tu neměl co dělat tak za mě taky ne.. :D

FatihAga

Velmi známý člen
Veci ohľadom surivalu nechcem riešiť a skyblock je server ktorý mám viac rád.. Nepotrebujem peniaze keď mi ich hráči posielajú tak ich pošlem naspäť.. A tie bugy väčšina je už opravená samozrejme vždy tu budú a vždy sa to bude riešiť ale stejne každý vieme, že poľka peňazí je bugnutých radšej tú polku dať preč ako zdvojnásobiť.. je logické, že keď je tu človek dlhšie má viac peňazí ale tu sa to zarobí tak rýchlo a získa, že milionára som odkedy som na CM a hrám sb tak nevidel dobrých 1 a rok pol (pred dvoma wipmi)a teraz je tu snáď každý cca 3 - 4 milionár
Lenže pekne zarobiť sa dá aj bez jobs , a ako už písal Zip tak by som si skôr počkal na vanilla skyblock.

Pepinosis

Nový člen
Reset money vubec nic nevyřeší, ty dva miliony co máš ty má každý trošku rozjetý za den zpátky.

Nejsem tady dlouho, ale už mám nějaký ten SB odehraný. Ekonomika je tady nastavená s prominutím prachmizerně, ale na druhou stranu zase přitahuje davy hráčů, kteří chtějí snadné hraní. Takže pokud něco udělat s money, musí se i radikálně změnit ekonomika ( hlavně spawnery ). Tím pádem by upřímně ale nastal ubytek hráčů.

Za mě určitě na money nechytat, byl by to jen výstřel do tmy. Vyřeší se to až s dalším wipe.

Nějakej další SB server s hard podmínkama by určitě přivítalo pár nadšenců, a tam by jsi Radiko určitě našel uspokojení.

Delfik

Člen
Kompletně bych zrušil peníze na tomhle "SB" a nemusely by se tyhle blbosti furt řešit. A vznikl by normální SB server, kde by to chtělo trochu přemýšlet a né jen farmit peníze a za ty si vše kupovat. :emoji_slight_smile:

ZipslandHD

TAK SES GAY ne promin warn
Kompletně bych zrušil peníze na tomhle "SB" a nemusely by se tyhle blbosti furt řešit. A vznikl by normální SB server, kde by to chtělo trochu přemýšlet a né jen farmit peníze a za ty si vše kupovat. :emoji_slight_smile:
Proto byl asi navrhnut Vanilla SB :/

MercyCZ

Living meme
Ačkoliv jsem dal "souhlasím" tak mi to příjde takové na hraně. Samozřejmně skyblock by potřeboval úplně upravit ekonomiku, ale to by zase způsobilo vlnu nesouhlasu hráčů. Opravdu se na SB dá nějak nafarmit těch pár šekelů a pak koupit IG spawner. Poté už se penízky jenom sypou... Taky bych se třeba inspiroval jinými servery, kde se (ač relativně levně) prodávají spawery za irl peníze. Taky jim to nezrušilo server, ba naopak, server má stálý příjem, protože si každý den koupí někdo alespoň jeden spawner. To je ale další věc, co bych tu mohl řešit...

tl;dr: souhlasím s wipem, ale ať se to předělá úplně, když už :Đ

Hexii

Heksy
Z nadpisu je jasné a každý kto hrá skyblock pochopí o aký problém ide..

Prečo?
V obehu je už toľko peňazí, že nemajú vôbec hodnotu a ani ma to nebaví celkom hrať lebo ma to nemotivuje robiť doslova.. som milionár (2 mega) a celkom už pre mňa ani hodnotu nemajú i keď sú pocitvo zarobené ale zarobil som ich veľmi rýchlo.. (1 mega som mal do týždňa do wipu a 2 mega ani nie 3 dni potom). A tiež priznajme si kto si poctivo cez jobs a shop zarobil? Poľka money sú "špinavé prachy" (bugnuté - spawnery, bloky..boli predané).
Je to smutná realita ekonomiky skyblocku, kde sa peniaze len tak rozdávajú..

Náhrada?
by som dal každému 200 money bez ohľadom na prefix. Každý začneme rovnako a rozumne... Viem, že mnohí ste dreli na tých milionoch alebo stotisícoch ale majú fakt hodnotu takú akú majú mať? Ja tiež prídem o tie peniaze a chýbať mi nebudú lebo nemajú pre mňa prakticky hodnotu..

Výsledok?
Každý začne odznovu a tí nováčikovia budú ako tak nejakej výhode oproti tým čo hrajú dlhšie a to hlavné peniaze budú mat hodnotu a nebudú na rozhadzovanie.
Konečně rozumná slova Radi.. <3
Děkuji,
Hexii

Hexii

Heksy
Když už nějaký "limit" tak rozhodně ne na 100k, používej trochu mozek. :emoji_smiley: Za to by si jsi nekoupil ani rohlík. :emoji_smiley:
Pokud vím, tak ve většině supermarketech, vietnamských šopech a obchodech najdeš rohlík za 2-3 kč, tak nevím v čem je problém :D :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.