• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Misery96

Dark Lord of the Sith
Jinak se mu nadiv.. tohle mu napíše za den tak 20 "ultra vtipných" lidí a ty pak ještě "otrav otrav"...
By sis možná tak zasloužil pobyt na Kopečku v Jihlavě (Bohnice jsou již ohrané)...

Toby_CZE

Člen
hlavně by nemusel dávat mute na 1 hodinu a na tak debilní důvod. Jako nevadilo by mi že by mi to dal na 15 min.

kapr20

rybiška
nelibí se ti důvod ? napsal bych jiný ale nesmím být sprostej...a já jsem tě upozornil jako slušňák ať neotravuješ :)

Toby_CZE

Člen
asi tě nenapadá jiný způsob mě třeba ano Neotravuj pokud jsi tak slušný proč tě to nenapadlo hned ???

Misery96

Dark Lord of the Sith
A proč do něj tak stupidně reješ?
Smál ses tomu?
Nebo jakou si čekal reakci?
Myslel sis, že jsi první co mu to psal?

Toby_CZE

Člen
Já mu to nereju Já mu to říkám.Btw ani nevím kde jsem napsal sprosté slovo tak nevím proč musel hned nadávat. A Já myslel že se admini aspoň nějak chovají.

Teleriann

Aktivní člen
Já mu to nereju Já mu to říkám.Btw ani nevím kde jsem napsal sprosté slovo tak nevím proč musel hned nadávat. A Já myslel že se admini aspoň nějak chovají.
Ja te nechápem ako môžeš byť taký blbý napíšeš mu takú blbosť ktorá ho musí už štvať lebo mu to napísalo už desiatky ľudí on ti napíše že ho nemáš otravovať a ty mu ešte začneš písať nejaké blbosti? A tento spôsob mute je normálny keď je niekto d*ment tak potom sa nečuduj

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.