• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrsRachí

Velmi známý člen
Tákže jak jste si už přečetli bude to o mém prožití roku 2015 ,protože to byl pro mě zatím nejlepší rok vůbec :))

Na začátku roku to vypadalo ,že to bude jako každý jiný rok ale nebyl :) na začátku prázdnin jsem hledala server na ,kterém by byla dobrá komunita a A-Team a hlavně dobrý prison. Hledala jsem a hledala a nakonec jsem našla Craftmanii zadala jsem IP a připojila se hned na prison :D Tam se hádali bývalí admini @DarkStrike007 a (v té době helper) @iSpen_Cz a občas se do toho vložila i hráčka @emogle kterou jsem už potkala předtím na jiném serveru (snad ví). Potom druhý den jsem se zase připojila potkala jsem tam mou banku @Katusska s kterou jsem se nějak začala bavit a díky ní se se mnou začalo bavit víc a víc lidí např. @FrozenLeafCZ @Mickey_Mouse @TheMajnkraft @Shelby69Cz @RayMond @Bexi @hihiji @UbyGamer @MrRukes a ještě mnohem víc :D Tak za měsíc jsem si poznala strááááááášně moc lidí a jsem ráda ,že jsem je potkala @Cheap_ @xero2000 @MrAzi (bjácha :D) @Misery96 (maminka) @MissChristal @MrSkipy a mnohem víc vy víte koho myslím. Potom jsem po nějaké době objevila TeamSpeak což byla snad nejlepší věc :) také jsem tam potkala strášně moc lidí např. @Superchick77 @Anooch @Sprajtiik @BrocH2002 @1KND1 @MattyNygg @TheStepan177 a mnohem víc (zase) :D Tím pádem se dostáváme do přítomnosti lidi jsme moc ráda ,že jsem vás kdy poznala někteří jste se mi nevlezli do příběhu tak tady vás ještě označím :)
@rakakaraka
@2002Honzi
@MrSpirith
@micik10
@BobmanCZ
@ShadyCZ
@MrWakeCZ
@YouAreDEAD
@Delfik (pán který láká děti na sladkosti :D)
@kapr20
@Spidet_753
@Petra (Raqel)
@iTz_Jarko (zásoba kytiček na skyblocku)
@R3pl1kat0r
@MrRiox
@Radiko
Jestli jsem na někoho zapomněla tak napište dolů a já si promyslím jestli vás tam připsat nebo ne :D
P.S. Omlouvám se za pravopisné chyby ale doufám že žádné nebudou :D

Naposledny upraveno:
M

MrAzi

Návštěvník
Já jsem taktéž rád že jsem tě poznal (ségro) :*

Princcraft

Velmi známý člen
A co já? - NO nevadí, já to tak mám stejně, hledám dobrý server, Mineplex mě nebaví, připojím se, stavím na crea... Skyblock, CHEATER! nahlásit ho! Udělám účet, a BAN je na světě :D. a od té doby jsem pomalu legenda.. Chodí za mnou lidičkové na lobbby, jen tack mě zdraví, a já sjsem rád, že mě v tu chvíli přestal ten Singleplayer bavit :)

Delfik

Člen
Rachsanko moje, po Vánocích bude ještě více sladkostí což znamená, že bude ještě více dětí :D
Každopádně děkuju za označení a užij si Vánoce :)
PS : Včera jsem tě na SW zabil omylem :D

Delfik

Člen
C-D To omylem určitě nebylo , delfíku ty máš něco za lubem :eek: :D
Počkej, poslouchej ten příběh.. :D
Na středě jsem byl já společně s @rachsan a @Superchick77 .
Všichni jsme měli nějaké ty věcičky, samozřejmě můžete hádat, kdo byl vyzbrojen nejlépe :D
A teďko začíná ta osudová bitva, kdy na nás nabíhá nějaká dvojice z druhé strany prostředka, hrdinný Delfik si samozřejmě ale řekne, že to tak nenechá a běží, aby ubránil prostředek a zachránil své dvě spolu-bojovnice.
Bohužel kvůli špatnému signálu, vybíháme všichni tři a tam začíná řežba hlava nehlava, jsme v početní přesile, naši soupeři jsou naopak v přesile věcné. Nakonec boje utichnou a já vidím, že hra končí a já jsem vítěz. Nechápu proč,
ale po zahledění se do chatu vidím, že Rachsan při souboji obdržela ode mě ránu, kterou nepřežila, beztak už určitě byla v bezvědomí a nic necítila, takže moje rána byla pro ní vysvobození.
Nakonec se rozhodnu postavit pro obě moje spolu-bojovnice pomník, nějaké věci v inventu mám, včetně iron bloku, který se snažila Rachsan s Chickem odpálit za pomoci TnT a málem mě vyhodily z ostrova.
Stavba pomníku zahájena, na pomoc mi přichází skřítci z celého okolí a přilítá i jeden drak s materiálem. Vrchní skřetí architekt mi už navrhl, jak by měl pomník vypadat a malíři zaznamenali celou bitvu.
Vždyť v tom se začne odpočítávat a nikdo z nás nechápe, co se děje.. Po napočítáni se najednou objevuji někde... Už vím kde, v lobby a vedle mě stojí @rachsan a @Superchick77 zdravé a živé. To mám ale štěstí, pomyslel jsem si a z radosti jsem je odměnil mými posledními bombónky a pendreky v cukru, jenž sem našel v kabátě.
Jediná vzpomínka, která mi na poslední souboj zůstala je tento obraz : http://prntscr.com/9gpmyc :D

Hihijak_CZ

Velmi známý člen
Tákže jak jste si už přečetli bude to o mém prožití roku 2015 ,protože to byl pro mě zatím nejlepší rok vůbec :))

Na začátku roku to vypadalo ,že to bude jako každý jiný rok ale nebyl :) na začátku prázdnin jsem hledala server na ,kterém by byla dobrá komunita a A-Team a hlavně dobrý prison. Hledala jsem a hledala a nakonec jsem našla Craftmanii zadala jsem IP a připojila se hned na prison :D Tam se hádali bývalí admini @DarkStrike007 a (v té době helper) @iSpen_Cz a občas se do toho vložila i hráčka @emogle kterou jsem už potkala předtím na jiném serveru (snad ví). Potom druhý den jsem se zase připojila potkala jsem tam mou banku @Katusska s kterou jsem se nějak začala bavit a díky ní se se mnou začalo bavit víc a víc lidí např. @FrozenLeafCZ @Mickey_Mouse @TheMajnkraft @Shelby69Cz @RayMond @Bexi @hihiji @UbyGamer @MrRukes a ještě mnohem víc :D Tak za měsíc jsem si poznala strááááááášně moc lidí a jsem ráda ,že jsem je potkala @Cheap_ @xero2000 @MrAzi (bjácha :D) @Misery96 (maminka) @MissChristal @MrSkipy a mnohem víc vy víte koho myslím. Potom jsem po nějaké době objevila TeamSpeak což byla snad nejlepší věc :) také jsem tam potkala strášně moc lidí např. @Superchick77 @Anooch @Sprajtiik @BrocH2002 @1KND1 @MattyNygg @TheStepan177 a mnohem víc (zase) :D Tím pádem se dostáváme do přítomnosti lidi jsme moc ráda ,že jsem vás kdy poznala někteří jste se mi nevlezli do příběhu tak tady vás ještě označím :)
@2002Honzi
@MrSpirith
@micik10
@BobmanCZ
@ShadyCZ
@MrWakeCZ
@YouAreDEAD
@Delfik (pán který láká děti na sladkosti :D)
@kapr20
@Spidet_753
@Petra (Raqel)
@iTz_Jarko (zásoba kytiček na skyblocku)
@R3pl1kat0r
@MrRiox
@Radiko
Jestli jsem na někoho zapomněla tak napište dolů a já si promyslím jestli vás tam připsat nebo ne :D
P.S. Omlouvám se za pravopisné chyby ale doufám že žádné nebudou :D
Ona si na mně po dlouhé době spoměla :eek:..:D Hezké si to udělala..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.