• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Keyio

00:00 AM
Že bych byl inteligentní bych netvrdil, ale máš tam špatně čárku. (kappa) Ta má být před který ne po. (musel jsem :D) Jinak děkuju moc.

P

PVNST

Návštěvník
Pěkně sepsáno Radiko, jo BWíčko rozhodně někdy dáme ;)

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Já se vždycky divím, že si s tím dá někdo takovou práci, resprekt :DDD

Flafy_

Hladový Builder
Wau,
Na tohle se nedá říct nic jiného.
Kdybych byl doma na PC tak ti napíši lepší a delší zprávu.

Ze začátku jsem si myslel, že si další helper na SB který chtěl jen VIP práva, ale to co jsem si s tebou prožil (V dobrém i v špatném), tak jsem názor změnil.

Byl a také si jeden z nejlepších členů z AT (Každý je dobrý na něco, także ostatní z AT si nemyslete, že nejste dobří!). Proto so také dostal šanci vyzkouset si admina.. :)

Už nevím co mám psát, a tak mi nezbývá nic jiného než ti pogratulovat a doufeme, že tu budeš ještě dlouho!! ;)

Radiko

ExHelperis
Wau,
Na tohle se nedá říct nic jiného.
Kdybych byl doma na PC tak ti napíši lepší a delší zprávu.

Ze začátku jsem si myslel, že si další helper na SB který chtěl jen VIP práva, ale to co jsem si s tebou prožil (V dobrém i v špatném), tak jsem názor změnil.

Byl a také si jeden z nejlepších členů z AT (Každý je dobrý na něco, także ostatní z AT si nemyslete, že nejste dobří!). Proto so také dostal šanci vyzkouset si admina.. :)

Už nevím co mám psát, a tak mi nezbývá nic jiného než ti pogratulovat a doufeme, že tu budeš ještě dlouho!! ;)
Ďakujem moc vážim si toho :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.