• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Takže zdarééééc po hodně dlouhé době :D Dneska jsem se rozhodl udělat rozhovor s rozhodně nejzajímavější osobou tady na CM. V AT šla hodně rychle nahoru, což se super a já jsem rád, že jsem měl tu čest :D No nebudem zdržovat, jdem na to :p

Ahoj rope vybral jsem si tě po dlouhé době na rozhovor. Jaké z toho máš pocity?

Super "mega husté" pocity , jelikož je to můj první rozhovor. :smiley:

Přejdeme k první otázce. Ještě než budeš rope a ostatní čtenáři číst dál, upozorňuji, že otázky budou z větší části crazy. Takže, vezmem to z ostra, jak by jsi reagoval, kdyby ti někdo na ulicí řekl, že ti vypadly nahé fotky starostky vašeho města.

Řekl bych mu "Ano?" Jelikož starostku naší obce jsem nikdy neviděl .

Jak by jsi odpověděl dítěti na otázku, jak vznikl svět. (Tato otázka není cílena na poškození jakéhokoliv náboženství)

To je přece jasné .. R0OP jednou usnul navrchu kopce a jak se kutálel přichycoval se na něj sníh, později kamení než narazil do nafukovacího hradu a nastal "Velký třesk"

Chtěl by jsi někdy řídit traktor nebo kombajn?

Určitě traktor jelikož cestou necestou polem ne polem jedu pouze na kole nebo velkým malotraktorem :smiley:

Představ si situaci, jsi v království sladkostí a máš zde na výběr, buď sníš všechny pendreky, bonbóny a jiné dobroty, ale vyroste ti kachní zobák nebo smlsneš všechnu čokoládu a naroste ti žirafí krk

Myslím , že to s tím žirafím krkem vydržím a budu si dál povídat s Charliem :smiley:

Věříš v štěstí a náhodu? (Jo zahrál jsem si na vážného člověka a otázku procítil. Kappa)

Dříve jsem na štěstí a náhodu moc nevěřil ale od prosince věřím , jelikož jsem náhodou potkal osobu , která je v mém životě velice důležitá.

Můžu se zeptat kdo je ta náhoda, nebo je to tajné? :heart:

Je to tajné :slight_smile:

Okéj :smile: Něco z odvětví papání :D, uvítal by jsi řáději maso s mákem nebo jahody s gulášem?

R0OP je známý tím že sní cokoliv co je k jídlu , takže očekávám dvojitou porci :smiley: a pokud si musím vybrat pouze jedno tak jahody s gulášem jelikož je tam i maso :smiley:

Oooo, pán je gurmán :smile: Tak jo, na konec něco z inteligentního soudku, jak si představuješ Cm za rok, co by jsi chtěl změnit a jaký je tvůj názor na současnou komunitu CM?

CM za rok? zase o něco výše než je teď , změnit bych chtěl svou aktivitu jelikož se budu chystat na maturitu a určitě zavést nové minihry a jiné super věci dále rozkomunikovat ještě více AT a celkově zvýšit ještě výše komunitu. Názor na současnou komunitu? Komunita jsme dobrá ale vždy se najdou jedinci s trochu jiným názorem ale takoví lidé jsou také potřeba jinak by to nefungovalo.

Bleskový výslech

Kolo / auto

Kolo

Pes / kočka
Pes

MrWakeCZ / MrWakeSK
mám rád slovensko ale šéfik je šéfik takže MrWakeCZ

Nanuk s bylinkama / Knedlík s rybou (Asi známe odpověď :D:D)
Obě dvě , R0OP je přece gurmán :smiley:

Peklo / ráj
Peklo

Okno zazděné dřevem / Okno zazděné lentilkami (On by to určitě sežral :D)
Okno zazděné dřevem jelikož lentilky bych snědl :smiley:

Sjet z 5 patra odpadní rourou / sjet z 5 patra přes hasičskou skluzavku
Jeden z mých snů je hasičská skluzavka :smiley:

Obilí / ječmen
Obilí jelikož tam je i ječmen :smiley:

Pohádka "Princezna ze mlejna" / Pohádka "Sůl nad zlato"
Mám raději Sůl nad zlato :smiley:

Přiznání svých nejtemnějších zákoutí a vlastností

Měl jsi chuť dát někdy někomu z CM přes držku?

Ano :smiley:

Sleduješ tajně holky, když mají pěkné oblečení?
Sleduji a nemusí mít pěkné oblečení :smiley:

Máš rád alkohol?
Ano ale s mírou

Rád bych poznal toho Míru, co s ním piješ :smile: Snědl by jsi naběračku písku za 1,000,000 korun?
ne

Zkusil jsi někdy sníst trávu na zahradě?
když jsem byl malý tak jsem jedl medvědí česnek , který rostl po velké části zahrady

Nojo, gurmán :D:D Dělal jsi jako malý, že jsi letadlo?
minimálně , já byl spíše tarzanem ale aspoň 1 ano :smiley:

Máš rád zvuk policejních majáků?
Pokud to nejsou majáky jedoucí za mnou tak mi nevadí :smile:

Poslední z přiznání :smile: Představoval jsi si někdy, že jezdíš s kočárkem?
Nepředstavoval ,jelikož jezdil jsem skoro 2 měsíce s kočárkem

Staroslověnština, aneb všeznalost nebo tipování?

Co od toho očekáváš? :smile:

doufám v to druhé ale tuším že to bude to první :smiley:

Dobrá, vrhnem se na to :smile: První slovíčko je "druga", co myslíš že to znamená v češtině? :smile:
jelikož znám skupinu druga a něco sjem o tom hledal tak by to měla být přítelkyně (družka)

Ano správně :smile: Další je "gostinica"
hostinec ?

Ano! :smile: Předposlední je "jadza"
hm.. tak to nevím ale třeba něco s jídlem :smiley:

Skoro, je to nemoc :smile: Poslední "asikrită"
asikrita hm.. asi síkríta takže něco co se tají ale když si vezmu že je persona a asikrita by mohl být někdo jako tajný poradce teoreticky by to mohla být sekretářka ale to by byla až přílši velká náhoda :smile:
No je to tajemník/sekretář! Rope chválím tě :smile:

Fake/Real?

První je zde http://prnt.sc/dsqidy

přesně tyhle věci neumím :smiley: ale trochu mi nesedí ty mraky takže to nejspíš bude fake :thinking:

Je to reálné :smile:
Druhý snímek :smile: http://prnt.sc/dsqie9

tuhle budovu znám z londýna :eek:pen_mouth: hm.. ale neznám okolí :smile: podle mě to bude fake :thinking:

Správně :smile:
Poslední: http://prnt.sc/dss13y

hm nebudeme si říkat že to je z čelistí .. fake ? :smiley:
Ano fake :smile:

No rope, zatím asi nejzajímavější odpovědi, které jsem za tu celou dobu co dělám rozhovory zažil :smile: Moc za ně děkuju a věřím, že nejsem sám :stuck_out_tongue: Chtěl by jsi ještě na konci předat nějaké poselství?

Poselství.. Začátkem děkuji za rozhovor a dále poselství.. " Učit se učit se Učit se řekla slavná osoba , ale zapomněla dodat že se musí cvičit i praxe protože bez té je to těžké a doprovází to často zklamání.Takže se nejen učte ale i procvičujte , ulehčíte si tím bodoucí léta :slight_smile:

Dykol

Odpadlík
Repl comeback? :D Je mi celkem jedno kdo ty rozhovory dělá, jelikož ty i Brances je děláte skvěle :) A měl bych zájem být také v rozhovoru, jestli teda máš zájem :D

Hexii

Heksy
Kdo je Ropacint? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To je takový jeden blázen, který teď odpovídal.. ale to je stejně jedno.. nikdo ho nezná ( ͡° ͜ʖ ͡°) :D
Byl to opravdu nejlepší rozhovor, který jsem četl :) Mužu ti ale říct, že jsi mě překvapil ROOPe :) Jo a mohl by jsi si dát záležet více na ,,Gramatice" :3 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

trollgirl

Aktivní člen
:D jak tak koukám četla jsem si to první :D
Ale musim znovu říci že tento rozhovor pobavil i překvapil :D jen tak dál

Misery96

Dark Lord of the Sith
KKonečně po nějaké době zábavný a zajímavý rozhovor..
Jak říkám "ROOP není člověk, ROOP je životní styl"

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.