• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Tak tohle je mega :O Tak to sem od Trewishe vůbec nečekala :O Tak hlavně at se ti ta operace vydaří ;) btw...jak to že už né wowko ? :c

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Tak tohle je mega :O Tak to sem od Trewishe vůbec nečekala :O Tak hlavně at se ti ta operace vydaří ;) btw...jak to že už né wowko ? :c
Jejich nové datadisky mi už nepřijdou tak zábavné a ani zajímavé. Já u podobných her dávám velký důraz na příběh a kouzlo WoWka se v tomhle směru trochu vytrácí

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Jejich nové datadisky mi už nepřijdou tak zábavné a ani zajímavé. Já u podobných her dávám velký důraz na příběh a kouzlo WoWka se v tomhle směru trochu vytrácí
Aha...ale až příde další datadisk Legion tak tam budou starší postavy Guldan atd...Myslím že se to kouzlo zase obnoví

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
To byl asi jeden z nejlepších rozhovorů.

_R3pl1_

Repl pletl svetr #MLDKRF
Rozhovor s Trewishem jsem myslel že bude delší a obsáhlejší, ale i tak tento rozhovor je zajímavější než předchozí. @_R3pl1_ si borec a @Trewish je hrdina.
No víš co, já ten rozhovor dělám přes hodinu, vypadá to ,že je to na chvíli, ale to se jen zdá :D Oni jsou pak mnohdy vyčerpáni a já občas nemám, na co bych se ptal :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.