• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MercyCZ

Living meme
Tak fajn, úvodem řeknu jen, že se něco chystá a doufám, že se s tím začne brzo :D Jinak budu za vola...
Tentokrát jsem si psal s lajfem, který byl v dobré náladě a poskytl mi hodně materiálu, se kterým můžu pracovat... Enjoy!

(Tento rozhovor nemá žádnej úvod. je to od první otázky :D)
Začal bych pěkně z ostra:
Ahoj, jak se máš?

Ahoj, jde to.

Na krátkou otázku, krátká odpověď, co? No... Teď vážně - Děkuju za tvůj čas... První otázkou tedy bude: Nechceš se nám nějak představit?

No, takže jsem Lajf (nečekaně) na CM hraju 2 roky, je mi 14, mám rád creative, skywars a bedwars. Dříve jsem tu hrál hlavně na survivalu. Jsem v AT asi 4 měsíce a přibližně 1 týden jsem adminem. Myslím že víc neni snad ani třeba psát, protože mě tu většina lidí zná (i v dobrém, i ve zlém).

Super, to mi ušetřilo hodně práce - ale to je vesměs craftmania, co takhle real life? Máš nějaké koníčky, co budou stát za zmínku?

No, rád hraju fotbal, basket. Jezdím na skatu, na kole, na bruslích...no v podstatě na všem na čem to jde. (i když tomu někteří asi neuvěří) Rád chodím do přírody, protože tam se vždy člověk zbaví špatných myšlenek :D Jinak chodím na gymnázium do tercie blízko Zlína.

Oukej, procházky do přírody, s tím se dokážu ztotožnit - ideální jsou k tomu sluchátka :D
Každopádně - vrátíme se ke craftmanii, nebo respektive k MC obecně - všech se ptám, jak se k MC dostali, což pak doplňuju otázkou, jak se dostali na Craftmanii... Ty nebudeš výjimka a dokonce to můžeš zodpovědět najednou.

No, k mc už si upřímně ani nepamatuju jak jsem se dostal...Dost možná v mých sedmi letech, když jsem šel ke kamarádovi spát a pak jsme celou noc pařili "jakési kostky" :D Od té doby jsem to začal tak nějak aktivněji hrát... No a CM jsem našel nejdříve přes Czechcraft. Připojil jsem se na survival, zjistil že tam je /fly a zabil nějakého týpka, ze kterého mi vypadly jeho dia věci. Pak jsem prostě na CM nějak zapomněl a připojil se asi po půlroce s kámošem (s tím samým co mě k mc dovedl. :Đ) a zjistil jsem, že tu mám věci...tak jsem tu tedy začal hrát.

Zajímavé... A jak jsi se dostal do AT? Co tě vedlo k tomu, napsat přihlášku?

Úplně na začátku jsem byl takový tichý typ hráče..prostě jsem si stavil a nijak se neukazoval. Ovšem pak mi nějaký admin řekl, že probíhá nábor a můžu se zkusit přihlásit. Tehdy jsem tam napsal do důvodů, aby si na mě ostatní hráči nedovolovali :joy: Pak jsem byl celkem dost problémový hráč. Vytvářel jsem s AT i hráči konflikty, nadával jsem na vše co šlo, tapetoval chat (v té době se to ještě trestalo) a celkově dělal velké kraviny.
Jednou se ale ve mě něco změnilo a začal jsem se chovat normálněji (uznávám, že autista jsem furt, ale už né tak velký) Tehdy mi při probíhajícím náboru řekli moji 2 kamarádi z AT, že bych to měl zkusit, protože prej pomáhám aktivně lidem, i přes to, že mi bylo pořád 13. Tak jsem to tedy zkusil, strávil 3 hodiny psaním přihlášky a nakonec jsem viděl malý připínáček a u mé přihlášky. To už jsem jen doufal...a nakonec to vyšlo. :smile:

Myslíš si, že kdyby byl zase zavedený nábor přes mluvený pohovor, šlo by ti to líp?

Nemyslím si to.

A byl by jsi pro zavedení takových pohovorů, nebo proti?

Spíše proti.

Mhm... Zmínil jsi, že hraješ na CM i PvP minihry - považuješ se za dobrého hráče? A jak se těšíš na Giga-Turnaj?

No, kdybych napsal, že se považuju za dobrého hráče, tak by mě tu asi hodně zhejtili :joy: Takže ne, nepovažuju se jako dobrý hráč. Na Giga-Turnaj se těším celkem hodně, rád zase uvidím tolik teamů bojovat proti sobě. Ještě nevím jestli se budu účastnit, ale pokud ne, tak se na to aspoň podívám z pohledu spectatora.

Jaká byla tvoje reakce, když jsi dostal prefix admina? A jakou první věc jsi s prefixem admin udělal?

Byl jsem docela překvapený, ale taky jsem to tak trochu čekal, protože Wake už trochu baitil. :smile: První věc? Všichni by asi prvně vzali creative naduplikovali by si hlavy a klíče, ovšem mně v ten moment nedošlo, že mám gm1. No, tak jsem asi hodinu po tom, co jsem dostal admina šel hrát sw, a dal si svůj první ban za cheaty :Đ No, nebyla to sice první věc co jsem udělal, ale byla to první věc co jsem udělal, kterou může udělat jen admin.

Tak to jo :D A máš nějaké plány do budoucna? Vedení?

Vedení určitě ne. Žádné plány ohledně CM teda nemám, já jsem spokojen na té pozici, na jaké se momentálně nacházím a neměnil bych to.

Super... Chtěl by jsi na konec ještě něco vzkázat?

Pokud si za něčím stojíte, tak to nevzdávejte a jednou na vás dojde řada. :smile: cs

OK, díky za tvůj čas a čus :Đ

Okay... To je všechno. Na konec jsem byl požádán, abych zmínil @Fikiplay a @ZipslandHD, kteří @420ljff přivedli do AT.

Každopádně to je odemně všechno - mějte se a čus! :)

Carbon

TYVOE PSOJEDY
Tak fajn, úvodem řeknu jen, že se něco chystá a doufám, že se s tím začne brzo :emoji_smiley: Jinak budu za vola...
Tentokrát jsem si psal s lajfem, který byl v dobré náladě a poskytl mi hodně materiálu, se kterým můžu pracovat... Enjoy!

(Tento rozhovor nemá žádnej úvod. je to od první otázky :emoji_smiley:)
Začal bych pěkně z ostra:
Ahoj, jak se máš?

Ahoj, jde to.

Na krátkou otázku, krátká odpověď, co? No... Teď vážně - Děkuju za tvůj čas... První otázkou tedy bude: Nechceš se nám nějak představit?

No, takže jsem Lajf (nečekaně) na CM hraju 2 roky, je mi 14, mám rád creative, skywars a bedwars. Dříve jsem tu hrál hlavně na survivalu. Jsem v AT asi 4 měsíce a přibližně 1 týden jsem adminem. Myslím že víc neni snad ani třeba psát, protože mě tu většina lidí zná (i v dobrém, i ve zlém).

Super, to mi ušetřilo hodně práce - ale to je vesměs craftmania, co takhle real life? Máš nějaké koníčky, co budou stát za zmínku?

No, rád hraju fotbal, basket. Jezdím na skatu, na kole, na bruslích...no v podstatě na všem na čem to jde. (i když tomu někteří asi neuvěří) Rád chodím do přírody, protože tam se vždy člověk zbaví špatných myšlenek :emoji_smiley: Jinak chodím na gymnázium do tercie blízko Zlína.

Oukej, procházky do přírody, s tím se dokážu ztotožnit - ideální jsou k tomu sluchátka :emoji_smiley:
Každopádně - vrátíme se ke craftmanii, nebo respektive k MC obecně - všech se ptám, jak se k MC dostali, což pak doplňuju otázkou, jak se dostali na Craftmanii... Ty nebudeš výjimka a dokonce to můžeš zodpovědět najednou.

No, k mc už si upřímně ani nepamatuju jak jsem se dostal...Dost možná v mých sedmi letech, když jsem šel ke kamarádovi spát a pak jsme celou noc pařili "jakési kostky" :emoji_smiley: Od té doby jsem to začal tak nějak aktivněji hrát... No a CM jsem našel nejdříve přes Czechcraft. Připojil jsem se na survival, zjistil že tam je /fly a zabil nějakého týpka, ze kterého mi vypadly jeho dia věci. Pak jsem prostě na CM nějak zapomněl a připojil se asi po půlroce s kámošem (s tím samým co mě k mc dovedl. :Đ) a zjistil jsem, že tu mám věci...tak jsem tu tedy začal hrát.

Zajímavé... A jak jsi se dostal do AT? Co tě vedlo k tomu, napsat přihlášku?

Úplně na začátku jsem byl takový tichý typ hráče..prostě jsem si stavil a nijak se neukazoval. Ovšem pak mi nějaký admin řekl, že probíhá nábor a můžu se zkusit přihlásit. Tehdy jsem tam napsal do důvodů, aby si na mě ostatní hráči nedovolovali :emoji_joy: Pak jsem byl celkem dost problémový hráč. Vytvářel jsem s AT i hráči konflikty, nadával jsem na vše co šlo, tapetoval chat (v té době se to ještě trestalo) a celkově dělal velké kraviny.
Jednou se ale ve mě něco změnilo a začal jsem se chovat normálněji (uznávám, že autista jsem furt, ale už né tak velký) Tehdy mi při probíhajícím náboru řekli moji 2 kamarádi z AT, že bych to měl zkusit, protože prej pomáhám aktivně lidem, i přes to, že mi bylo pořád 13. Tak jsem to tedy zkusil, strávil 3 hodiny psaním přihlášky a nakonec jsem viděl malý připínáček a u mé přihlášky. To už jsem jen doufal...a nakonec to vyšlo. :emoji_smile:

Myslíš si, že kdyby byl zase zavedený nábor přes mluvený pohovor, šlo by ti to líp?

Nemyslím si to.

A byl by jsi pro zavedení takových pohovorů, nebo proti?

Spíše proti.

Mhm... Zmínil jsi, že hraješ na CM i PvP minihry - považuješ se za dobrého hráče? A jak se těšíš na Giga-Turnaj?

No, kdybych napsal, že se považuju za dobrého hráče, tak by mě tu asi hodně zhejtili :emoji_joy: Takže ne, nepovažuju se jako dobrý hráč. Na Giga-Turnaj se těším celkem hodně, rád zase uvidím tolik teamů bojovat proti sobě. Ještě nevím jestli se budu účastnit, ale pokud ne, tak se na to aspoň podívám z pohledu spectatora.

Jaká byla tvoje reakce, když jsi dostal prefix admina? A jakou první věc jsi s prefixem admin udělal?

Byl jsem docela překvapený, ale taky jsem to tak trochu čekal, protože Wake už trochu baitil. :emoji_smile: První věc? Všichni by asi prvně vzali creative naduplikovali by si hlavy a klíče, ovšem mně v ten moment nedošlo, že mám gm1. No, tak jsem asi hodinu po tom, co jsem dostal admina šel hrát sw, a dal si svůj první ban za cheaty :Đ No, nebyla to sice první věc co jsem udělal, ale byla to první věc co jsem udělal, kterou může udělat jen admin.

Tak to jo :emoji_smiley: A máš nějaké plány do budoucna? Vedení?

Vedení určitě ne. Žádné plány ohledně CM teda nemám, já jsem spokojen na té pozici, na jaké se momentálně nacházím a neměnil bych to.

Super... Chtěl by jsi na konec ještě něco vzkázat?

Pokud si za něčím stojíte, tak to nevzdávejte a jednou na vás dojde řada. :emoji_smile: cs

OK, díky za tvůj čas a čus :Đ

Okay... To je všechno. Na konec jsem byl požádán, abych zmínil @Fikiplay a @ZipslandHD, kteří @[b]420[/b]ljff* přivedli do AT.

Každopádně to je odemně všechno - mějte se a čus! :emoji_slight_smile:
1) THERE IS NO TOBIK2222 MEME BAN PLZ
2) POMOC SMNEYOU SE MI ADMINY
  • - 420 má tři čísla, admin 420lajf je tobik, není cesty z5
poskytl mi hodně materiálu
K tomu matroši... @_yyySepii ti poradí s výběrem :D:D

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.