• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MercyCZ

Living meme
COŽE? ROZHOVOR? Ne... Klid, viděl jsem, že vám chybí rozhovory a tak jsem si řekl, že bych mohl něco vyplodit... Tentokrát jsem přkecal řízka jménem @Tolkyyy, je to helper, frajer a mě napadlo, že bych si s ním dal rozhovor. :) Enjoy!

Díky za tvůj čas, nebudu to natahovat - Jak jsi se dostal k Minecraftu?

Nu..K Minecraftu jsem se dostal úplně náhodou když si ho mladší brácha kupoval.. V tu dobu jsem MC moc nemusel..Ze všech stran jsem o MC slyšel jak to je hra která nemá smysl, Bez žádného cíle.. Samá negativní hodnocení..Jak jsem již zmiňoval brácha si MC koupil a překecal mě abych si zahrál jednu klasickou minihru. :D

A to? :D

BedWars které byli bro bráchu úžasné...

Aha... A od té doby tě majn chytnul?

Chytnul a fakt hodně každej den jsem vždy zapnul MC šel si hrát na Craftmanii kde jsem byl desítky hodin na BedWars a užíval si tu hru.

A jak jsi se o Craftmanii Dozvěděl?

O Craftmanii jsem se dozvěděl přes jedno video na YouTube kde byla jako nejlepší server na kterém se dá dost dobře Hrát..Tak jsem neváhal zjistil si IP a hrálo se :D

To je celkem fajn, ale to už asi bude nějaká doba, ne?

2 roky staré video takže to doba je..Ale já na to nějak nehledím :Đ

No a jak tě napadlo jít do AT?

Byl to první server na který jsem se napojil.. Který jsem si oblíbil...Na kterém jsem si užíval hraní.. Trpělivě jsem čekal až budu mít dostatečný věk abych si mohl poslat přihlášku..

A jaký jsi měl pocit, když tě přijali?

Byl jsem úplně hrozně rád.. Nešlo to slovy popsat protože se mi splnil jeden z velkým snů <3 :D

Měl jsem to stejně, hlavně jsem chcípal, když @Flafy_ špatně vyslovil moje jméno :D
No každopádně... Poslední otázka - Máš na CM nějáký cíl? Nějáké plány?

Nu.. Mým cílem je abych byl dobrý Helper.. Abych byl spravedlivej :)

Každopádně, než to komplet zapíchnu... Chceš něco vzkázat?

Ano :D
Nevzdávejte si svých snů.. Ikdyž vám každý bude říkat že to nedáte.. Nevšímáte si toho.. Jděte za tím a jednou se usměje štěstí.. Stačí si jen věřit <3 :)

Dobrá... Děkuju za rozhovor a měj se :)

Tak fajn! :D Tohle byl rozhovor s vrchním párkem helperem Wdolkyyym! :Đ Doufám, že jste si ho užili!

'Till next time!

MrVolvo

Velmi známý člen
určite pokračuj :D celkom fajn to je až na to že mám z toho taký divný pocit že je to dopredu naplánované ;) každopádne dávam (y)

ShijaskaCZ

๑For the HORDE๑
Já, Katka a Mercy na tsku.. Mercy: Flafy mě u vyhlášení napsal jako WindowMaker ! A všichni vytlem ok. Jinak gut rozhovor jo

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.