• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
Jak říkal Spexik a Anie že to není fér kdyby to bylo v shop kdo chce jí tam dát z A-teamu za nějakou normál cenu :D

Chemicky

Inkvizitor
Ano staré headky AT bych nechal mám třeba zuzik, scipio, atd...
Starý hlavy zůstanou, páč i kdyby dali pryč plugin, jterý jim ty headky dává, tak vanilla pořád zařídí, že ty skiny na těch blocích budou.
Jediná šance, jak je pak odstranit je wipe nebo ručne po jednom...

Jak říkal Spexik a Anie že to není fér kdyby to bylo v shop kdo chce jí tam dát z A-teamu za nějakou normál cenu :D
Tak to se mi vůbec nelíbí. Takhle to totiž působí jako černý trh a to je děsně fajn :D

ScrubiX_

Bagr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Já bych původní nechal hlavy a nové co se budou šířit bych zakázal,navíc bych zavedl pravidlo o zákazu prodeji hlav at.

Misery96

Dark Lord of the Sith
Starý hlavy zůstanou, páč i kdyby dali pryč plugin, jterý jim ty headky dává, tak vanilla pořád zařídí, že ty skiny na těch blocích budou.
Jediná šance, jak je pak odstranit je wipe nebo ručne po jednom...
Není pravda.
Na serveru je plugin, který dokáže vyhledat předmět a následně jej vymazat - tak jak to dělá s OP věcma.

kapr20

rybiška
Psal jsem to v předešlém příspěvku, že se mazat nebudou, ALE byl bych moc rád kdyby se smazaly...
Ty neústavičné dotazy "das hlavu pls", "dej mi pls hlavu", "chcy tvou hetku"
.... Ku**a vím, že nejsem jedinej admin komu z toho jebe...
jo.. teď si říkáte "tak tu hlavu dej a máš pokoj, ne?"

a co když nechci, aby tu hlavu někdo měl?

Fakt by to nebylo na škodu (to smazání hlav)
[/size]

Mám přesný názor jako misery...přijdu na server a 10x v chatu daž my hetki ? můšu dostát hlavyšku a podobné stupidní otázky...

Kdyby si hráči nebugovali headky a pár lidi z AT chatu bylo normální a nedavali headky po stackách tak bych nic neřešil... Ale s takovým přístupem ničit ekonomiku serveru je docela moc a jsem pro smazání hlav ze všech serveru. Já headky nedávám a to už musí hráči vědět a hlavně ty "trolleři" co mi 10x za den napíšou ať dám hlavu...a já jim odepíšu 5x že ne a pak už to ignorují nebo dám trest protože mě to s promínutím totálně s**e ! Další důvod proč to smazat... hráč mi napíše že potřebuje pomoct...než dočtu jeho otázku tak někdy mám tak zaspamovaný chat že musím přejízdět do historie chatu než mu můžu vůbec pomoct. A ještě jedná věc co se stála...když vidíte že mám kolem sebe moje headky nebo si je rovnám v invu tak kolem mě neskakejte jak volové a nečekejte že mi nějaká spadné omylem...jedná hráčka to tak dělala a pak mojí ukradenou headku prodala za 20M...A ještě menší upozornění...uvidím někde mojí headku tak jí zabavují a je mi totálně jedno jestli jste za ni dáli pár tisíc nebo miliony protože nemá co dělat na serveru !

Chemicky

Inkvizitor
Není pravda.
Na serveru je plugin, který dokáže vyhledat předmět a následně jej vymazat - tak jak to dělá s OP věcma.
Tak pokud je pravda, to co píšeš, tak to klobouk dolů, že po 5 letech, kdy jsem to jen četl, někdo takový plugin vymyslel...

No, možná by bylo fajn, kdyby se k tomu vyjádřil zde na forum samozvaný vůdce @MrWakeCZ :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.