• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Puntys

Veteran | President
Ze začátku bych chtěl dopředu říct že nehledě na post mě či druhého organizátora je tohle čistě hráčské eventiště a pod jakýkoliv projekt serveru Craftmánia to nespadá.

Tímto bych vás chtěl všechny obeznámit se situací které jste si mohli všimnout na mém profilu či na skyblocku na mém ostrově. Jedná se tedy o eventiště na skyblocku čistě pro vánoční svátky. Kolik se tedy bude pořádat eventů?
24 EVENTŮ

Některým tedy již asi došlo jak často se budou pořádat :emoji_slight_smile: Ano, každý den bude event a pokaždé nový, všechny tématicky zaladěné a pro ty kteří budou chtít bude eventy spojovat i primitivní příběh. Musím vás však upozornit že nejsem builder a se všemi eventy je spousta práce takže mi prosím promiňte, že na vás může občas něco působit hranatě či neuhlazeně. Snažili jsme se to sice aspoň lehce zkrášlit takže snad brzo příjdete na to že moje eventy nejsou krásné pohledem ale funkčností a rozmanitostí ( @Delfik potvrdí :emoji_smiley: )

Takže jak to tedy bude probíhat? Každý den se v 15:00 oznamí event zde a v 16:00 bude začínat. Pro dostavení na event přejděte na skyblock a napište /is warp Kubrastig. Hned jak odbije 16:00 bude otevřena brána s přístupem k danému eventu a do 5-10 minut se začne.

První event tedy bude začínat 1.12. v 16:00

Jednotlivé eventy budou mít vždy chodbu kterä k ním povede kde na jedné straně bude příběh (nepovinné) a na druhé pravidla (povinné).

Pak dále bych vám chtěl představit pomocníky kteří mi pomáhají při výstavbě tedy @MARIMR008 a @Filip6_CZ který bude také na většině eventů aby na ně dohlížel.

Předem vás upozorňuji že jakékoliv nevhodné chování či porušování pravidel vede k banu na mém ostrově až do konce všech eventů.

Nemusíte se ani bát že by byla ochuzena odměna. Majetek nemám zrovna chudý :emoji_slight_smile:

A na jaké eventy de tedy můžete těšit? Mohu vás ujistit že již teď už máme některé které na CM zátim nebyly a jsou pouze z našich nápadů. Samozřejmě ani o klasické eventy nebudete ochuzeni. Žádného ANO/NE se však nemusíte bát.

Výherci eventů:
1.: FilipKer_Cz
2.: Madyn_Cz
3.:---
4.:---
5.:---
6.:---
7.:---
8.:---
9.:---
10.:---
11.:---
12.:---
13.:---
14.:---
15.:---
16.:---
17.:---
18.:---
19.:---
20.:---
21.:---
22.:---
23.:---
24.:
???​

Naposledny upraveno:

Delfik

Člen
Event jsem si mohl na vlastní kůži vyzkoušet a rozhodně doporučuji.
Máte se na co těšit :)

Puntys

Veteran | President
Už je to tady!!! Jelikož se nemůžu dočkat (a předpokládám že nejsem sám :) ) tak oznámení prvního eventu je již nyní.

Zvu vás tedy zítra na slavnostně první event našeho eventiště. Na tento event není potřeba si cokoliv brát. A co se tam bude dít? Konečně zjistíme kam ten sníh chodí když ne za náma a pokusíme se jej tedy dostat zpět k nám aby jsme konečně neměli Vánoce na blátě. A možná se s někým i seznámíte... Ale víc až zítra v 16:00 na mém skyblocku ( /is warp Kubrastig). Snad se sejdeme v hojném počtu ;) A hraje se o 3 místa.

Příští pozvánky už budou probíhat podle plánu vždy přibližně hodinu před eventem. Tato je vyjímka pouze jako první.

Puntys

Veteran | President
Nejdříve bych chtěl všem poděkovat za včerejší event: všem účastníkům, @koza37 a @Filip6_CZ . Byl na to neuvěřitelný ohlas a zjistil jsem že musíme zvětšit pár eventů jestli vás bude chodit tolik :emoji_smiley:

Teď ale ke dnešku. Za 2 a 1/2 hodiny neboli v 16:00 začíná druhý event našeho Vánočního lobby. Doufám že vás tam uvidím opět spoustu :emoji_smiley: Dnes to bude rychlejší protože nebude potřeba chodit po třech jak minule ale zábavy rozhodně méně nebude :emoji_wink: Takže v 16:00 na skyblocku, přesněji /is warp Kubrastig.

Puntys

Veteran | President
Tak zase bych začal poděkováním za minulý event :emoji_smiley: A také bych se chtěl omluvit že byl poměrně kratší. Bohužel jsem už do předu věděl že na to budu sám tudíž nebyl až tak precizní jak ten minulý :emoji_slight_frown:

Ale dnes se to už nestane :emoji_astonished: Takže vás zvu na 3. den Vánočního eventiště a to přesněji event s názvem Vánoční koule. Začne za hodinu neboli v 16:00 na /is warp Kubratig . Tak doufám že se uvidíme :emoji_wink:

Puntys

Veteran | President
Popravdě jsem byl při prvním eventu překvapen jaká byla velká účast. Ale včera mi přímo spadla brada. Příště vím že musím dělat větší plošiny páč vás tam bylo hromady :) Taky chci poděkovat @Filip6_CZ a @_R3pl1_ že mě na začátku nahradili jelikož jsem se sotva stihl dostavit.

Dnes se však podíváme na malé městečko v době adventu. A o čem že event bude? Však se to za ani ne hodinu dozvíte :p Takže jako vždy v 16:00 na /is warp Kubrastig. Začátek zase zastane nejspíše Filip ale určitě se stihnu dostavit.

Puntys

Veteran | President
Díka za minulej event. Díky @Filip6_CZ za ,,indiana jonese".

Přijď dnes na 5. event. 16:00. /is warp Kubrastig. Mikulášský challange.

#nestíhámpsát

Puntys

Veteran | President
Eventiště končí z osobních důvodů. Není vyloučeno že v průběhu ještě naběhne.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.