• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

lyfe

anarchic
Možná bych něco přidělal na mid něco vysokého. Třeba pahorky nebo tak :D Ale jinak luxus 9.5/10 :O

Zubek

Zubík :3
Možná bych něco přidělal na mid něco vysokého. Třeba pahorky nebo tak :emoji_smiley: Ale jinak luxus 9.5/10 :emoji_astonished:
Tak kdybych tam přidal něco vysokého, tak by tam nezbylo místo na PvP :<< já vím no..

iTz_T1b0Rk0

autíčko
mapka je nádherná, aj miesta na PvP je tam viac než dosť :) ale ako už písal @L4jF , niečo tam chýba, úplne by stačili nejaké tie kopčeky :D dávam 9/10 ;)

Zubek

By úplně stačily nějaké kopečky :emoji_smiley:
mapka je nádherná, aj miesta na PvP je tam viac než dosť :emoji_slight_smile: ale ako už písal @L4jF , niečo tam chýba, úplne by stačili nejaké tie kopčeky :emoji_smiley: dávam 9/10 :emoji_wink:
Já se tedy moc nevyznám v PvP ale myslíme si že kdyby tam přibyly nějaké kopečky tak by tam bylo méně místa

lyfe

anarchic
Já se tedy moc nevyznám v PvP ale myslíme si že kdyby tam přibyly nějaké kopečky tak by tam bylo méně místa
To nemohu souhlasit, pvpčkovat se dá dobře i na kopečcích :D Dyť jak je to na Arizoně nebo jak se jmenuje, tam je to taky udělané tak "kopcovitě" a pvp se tam dá

Zubek

Wau:emoji_hugging: konečně se mi "splnila" alespoň část z mého snu:emoji_astonished::emoji_nerd:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.