• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Já Rutherther

Aktivní člen
@Etoilith by ti mohl určitě nějakou práci dát,ale silně pochybuji že tomu budeš rozumět,takže to nechme být. :D
Ne, já pro něj práci nemám, svou zvládám sám a nemyslím si, že by dokázal více jak polovině porozumět.
A ostatní práci dávám vám a vy to zvládáte, popř. se už několik lidí nabídlo, že by pomohli
To neřeš, nebudu tu dělat reklamu

W

WarcoldCZ

Návštěvník
Já ti klidně pomužu :D Sem Devoloper takže něco umím :D No ale nebudu tě nutit . Kdyžtak mi napiš SZ :)

Já Rutherther

Aktivní člen
Já ti klidně pomužu :D Sem Devoloper takže něco umím :D No ale nebudu tě nutit . Kdyžtak mi napiš SZ :)
Pomoc nepotřebuji :D

Jinak promiň za to, že jsem psal, že bys polovině nerozuměl, vypadá to, že bys rozuměl :D

Možná se někdy ozvu.

Jak dlouho programuješ?

W

WarcoldCZ

Návštěvník
No začal sem skoro před 3 rokama..
Zkráceně :
Udělal sem si Server na hicorii , a pak sem vyděl servery SG,GT atp.. a řekl sem si že to chci mít jak oni a stavěl sem uplně Fuj fuj stavby a psal sem na forum jak vezmu vyhody jak oni (Ano řikal sem pluginum Vyhody) a oni mi odpověděly.. a pak mi řekli co to je plugin ..
No a tak sem zjistil co to je plugin..

Po nějakým měsici či roce sem uviděl jméno Dev. hned sem si to vygooglil a našel co chci..
Tak sem si už editoval pluginy (confing atp , do tamté doby sem to měl nastavené jak to bylo, nebo mi to někdo hold udělal..)

Dnešně u mě normalka stahnout source code či vytvořit , a programovat/editovat co chci a testovat na mém serveru ..
Byl sem na mnoha serverech Dev. spiž Pl.Master a tak sem se naučil až na Programovaní Javy PHP atp..

Odpoved pro @Etoilith i další kteří si to čtou :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.