• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
BqYvDdZ.png
Tak a máme tu další novou minihru, tentokrát je to SpeedBuilders! O co v této hře jde? To si povíme! :)

Základem hry je postavit, co ti Gwen (Guardian) určí, čím rychlejší a přesnější to bude tím lepší šance na postup. Pokud se ti to nepovede a budeš ten nejhorší ze všech hráčů, vypadneš.

Ve hře se dá také použít double jump - 2x mezerník kdyby jsi chtěl/a vyskočit na svojí stavbu. Fly v této hře nenajdeš, aby to nebylo tak easy. :)

Coiny (aktuálně 3.0x mutliplier)
  • Výhra - 30CC
  • Prohra - 10CC
Takže přeju všem hodně štěstí při stavbách a hurá do toho! BuildBattle zůstalo také :)

Naposledny upraveno:

Komentáře

Status
Jop, ale koukni se na velikost tý plochy a pak to můžeš dát do BuildShowcase nebo mi to poslal přes zprávy :)

D
Super, že se vyznáš (trochu) v eclipsu. Ale nenapsal jsi, jestli je vůbec vyznáš v javě.. :D To je ti potom Eclipse asi naprd
jako jó no trochu se vyznám - udelal jsem plugin Jump League jenom za pomoci toho co jsem vedel ale mne se to stále neják čárkalo a nejde to :C
musím si to neják zistit, že co je tam z chybu

D
souhlas ono server opravdu není jen tak já jsem na svém localhost serveru 2 dny řešil jen to aby mi konečně šlo chodit :D
Jo ja sem mnel taky probleem s chodenim, kdys jsem zistil že za to múžou essentials :D

TEST

Žádný uživatel není online.
Status