• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_SameKi3stor_

Prostě Kištor :3
Asi před rokem jsem s kámošem hrával na tomto serveru byly jsme asi desátí při verzi 1.7.2 a potom přišla 1.8 a potom to šlo. Vymazané ostrovy. .-.

PandaGrilCZ1

Velmi známý člen
1.8. verze se mi eště libíla, ale potom se všechno přepísklo, mě připadá že každý nový měsíc je nová verze

Dárek_Televize :o

Aktivní člen
Gajs cm krachne, tomu verte, dřív 1K hráců+ a ted je 300 moc :emoji_smiley:

//edit
A nahodou novy verze jsou dobry, hodne lidi to odsuzuje kvuli pvpcku ale nejak jim nedochazi ze existuje hromada pluginu ktere navrati pvp z 1.8 xd

MOTOVEC

Nový člen
Staré lobby dobré lobby... Když někdo řekl lobby na CraftMania tohel se mi vybavilo... nad středem létající drak kolem, místnosti s portalama to je to CM lobby... mohli by ho přidat zpátky... Kdo souhlasí ať dá Souhlas

_SameKi3stor_

Prostě Kištor :3
Staré lobby dobré lobby... Když někdo řekl lobby na CraftMania tohel se mi vybavilo... nad středem létající drak kolem, místnosti s portalama to je to CM lobby... mohli by ho přidat zpátky... Kdo souhlasí ať dá Souhlas
Ale zase by se věci museli přidávat. Aspoň buď rád za to lobby co teďka máme jinak by jsme neměli nic. Stará doba je za námi ta se už nevrátí. Budoucnost je Budoucnost.

Gangyy_

Josef Vejs
Myslím, že nemá smysl dál pokračovat v tomto tématu :D
Jen by tu byly další příspěvky plný blbostí.

Zamykám.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.