• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

patule1215

Hrabě ze Survivalu
Myslím, že tohle jsem zakládal přesně před rokem ne?:D Jestli ne tak z toho udělám tradici a budu tohle téma psát každý rok.:D No tímhle příspěvkem jsem chtěl popřát veselého Silvestra všem hráčům z CM!:D Chtěl poděkovat všem adminům, helperům, builderům a všem dalším členům vedení serveru, protože sám z vlastní zkušenosti vím, že to s námi s hráči nemají lehké a je to velice namáhavá práce. :D Proto doufám, že s námi vydržíte jak nejdéle to půjde a,že vám nebude tolik drásat nervy. Chtěl bych zde říct pár jmen super lidí, většinou mojich fr nebo členů vedení:

V první řadě samozřejmě @MrWakeCZ - tak tomuhle člověku bych chtěl strašně moc poděkovat, že jsi mi dal šanci být ve vedení serveru, dokonce 2x. :) Neskutečně si toho vážím. A asi i jménem celé CM bych ti chtěl poděkovat, co jsi pro nás vytvořil za server, který neustále vylepšej a je čím dál lepší a lepší!:)

Dále naši tři hlavní admini:
@Krosta8 - tvůj raketový start mě překvapil, začal jsi jako helper a v podstatě do měsíce jsi Hl.Admin :eek:
Moc tě sice neznám, ale vím o tobě, že nejsi žádný lajdák a doufám, že nám ve vedení serveru ještě dlouho
vydržíš :)
@BobmanCZ - Tyuž jsi jednou Hl. Admin byl, takže máš hodně zkušeností. Je s tebou sranda a také doufám, že nám
dlouho vydržíš jako Hl. Admin :)
@Misery96 -Tak ty jsi ve vedení nejdéle ze tří Hl. bez přestávky, moc tě na serveru nepotkávám, ale lidi o tobě říkají,
že jsi fajn.:)

Potom někteří admini (jsem líný vypisovat všechny :D):
@Brancesko - Tak náš hobitský admin. Jsi fajn, máš rychlé reakce na otázku a to je zatím asi tak všechno co o tobě
vím.:D Rozhodně pokračuj v rozhovorech s hráči /AT, protože to je super!:D
@Fikiplay - Ty jsi dobrý admin, je s tebou poměrně sranda, jsi ochotný a rychle odpovídáš na otázky, nemám co dodat.:D
@stefanbabiak - jsi dobrý admin, ale v poslední době tě na serveru moc často nevidím, a když už tak afkuješ, ale
pravděpodobně se jenom míjíme.:D

Helpeři (taky ne všichni):
@Dykol - úžasný helper, ještě s Fantiikem jsi můj nejoblibenější helper, je s tebou sranda, dá se s tebou pokecat a k
tomu všemu perfektně stíháš odpovídat na otázky! Prostě super, já být majitel tak neváhám a povyšuji na
admina!:) Doufám, že ve vedení dlouho vydržíš!:) A doufám, že se naše tradiční pokecy na lobby budou
opakovat!:)
@FantiikCZ - jak říkám, ty a Dykol jste moji nejoblíbenější helpeři, ty jsi v AT nový, tak doufám, že nám tady vydržíš
minimálně ještě další rok :D Jsi super kamarád a doufám, že takový i vydržíš!:)
@Potomek - tebe moc neznám, ale vidím, že jsi aktivní a ve své roli se vyznáš na jedničku, tak doufám, že si to nepokazíš :D

Hráči (většinou fr):
@kubson97 - tebe musím dát jako prvního, protože jsi můj nejlepší kamárad jak v MC tak v reále, znám tě už od školky
od svých pěti let.
@blub1123 - tak ty jsi něco jako kubson, akorát tě neznám v reále :)
@wermiK - jsi super, můj a blubův kamarád, doufám, že někdy opět založíme server a bude to jako za starých časů :)
@AmazingWarrior - Pamatuji si ty časy, kdy jsme ty, já, blub a wermiK vedli server, doufám, že se někdy vrátíš
@CsTuPeky - super kamarád, dobře se s tebou hraje bw :)
@MARIMR008 - borec, jsi jeden z nej pvperů jaké jsem kdy poznal a úžasně se s tebou hraje bw
@L4jF - ty jsi u mě ve fr nový, ale myslím, že jsi v pohodě týpek :D
@Wally_10 - ty jsi taky celkem v pohodě, ale moc tě neznám, do chatu moc nepíšeš :D Teda aspoň o tom nevím :D
@munlock - jsi taky v pohodě, většinou hraješ skyblock jak jsem si všimnul :D
@Jarin2222 - v pohodě týpek, hraješ na survu stejně jako já, jsi v pohodě a asi i dost ukecaný podle toho jak často
píšeš :D
@MrHexii - je s tebou sranda :D Doufám, že ti moje hlava dobře slouží :D
@dominichulme - tebe jsem si do fr přidal včera, vypadáš, že jsi fajn :D

Omlouvám se těm co jsem vynechal, snad někdy příště.:D A ještě jednou, všem přeji krásného Silvestera a šťastný Nový rok!:)

Dykol

Odpadlík
Díky mooc :3 Jsem rád za to jak mě bereš a taky ti přeju šťastný nový rok :D Miluju pochvaly <3 A samozřejmě, že pokecy na lobby budou! Tradice jen tak neupadne :p

Domíík

Velmi známý člen
Myslím, že tohle jsem zakládal přesně před rokem ne?:emoji_smiley: Jestli ne tak z toho udělám tradici a budu tohle téma psát každý rok.:emoji_smiley: No tímhle příspěvkem jsem chtěl popřát veselého Silvestra všem hráčům z CM!:emoji_smiley: Chtěl poděkovat všem adminům, helperům, builderům a všem dalším členům vedení serveru, protože sám z vlastní zkušenosti vím, že to s námi s hráči nemají lehké a je to velice namáhavá práce. :emoji_smiley: Proto doufám, že s námi vydržíte jak nejdéle to půjde a,že vám nebude tolik drásat nervy. Chtěl bych zde říct pár jmen super lidí, většinou mojich fr nebo členů vedení:

V první řadě samozřejmě @MrWakeCZ - tak tomuhle člověku bych chtěl strašně moc poděkovat, že jsi mi dal šanci být ve vedení serveru, dokonce 2x. :emoji_slight_smile: Neskutečně si toho vážím. A asi i jménem celé CM bych ti chtěl poděkovat, co jsi pro nás vytvořil za server, který neustále vylepšej a je čím dál lepší a lepší!:emoji_slight_smile:

Dále naši tři hlavní admini:
@Krosta8 - tvůj raketový start mě překvapil, začal jsi jako helper a v podstatě do měsíce jsi Hl.Admin :emoji_astonished:
Moc tě sice neznám, ale vím o tobě, že nejsi žádný lajdák a doufám, že nám ve vedení serveru ještě dlouho
vydržíš :emoji_slight_smile:
@BobmanCZ - Tyuž jsi jednou Hl. Admin byl, takže máš hodně zkušeností. Je s tebou sranda a také doufám, že nám
dlouho vydržíš jako Hl. Admin :emoji_slight_smile:
@Misery96 -Tak ty jsi ve vedení nejdéle ze tří Hl. bez přestávky, moc tě na serveru nepotkávám, ale lidi o tobě říkají,
že jsi fajn.:emoji_slight_smile:

Potom někteří admini (jsem líný vypisovat všechny :emoji_smiley:):
@Brancesko - Tak náš hobitský admin. Jsi fajn, máš rychlé reakce na otázku a to je zatím asi tak všechno co o tobě
vím.:emoji_smiley: Rozhodně pokračuj v rozhovorech s hráči /AT, protože to je super!:emoji_smiley:
@Fikiplay - Ty jsi dobrý admin, je s tebou poměrně sranda, jsi ochotný a rychle odpovídáš na otázky, nemám co dodat.:emoji_smiley:
@stefanbabiak - jsi dobrý admin, ale v poslední době tě na serveru moc často nevidím, a když už tak afkuješ, ale
pravděpodobně se jenom míjíme.:emoji_smiley:

Helpeři (taky ne všichni):
@Dykol - úžasný helper, ještě s Fantiikem jsi můj nejoblibenější helper, je s tebou sranda, dá se s tebou pokecat a k
tomu všemu perfektně stíháš odpovídat na otázky! Prostě super, já být majitel tak neváhám a povyšuji na
admina!:emoji_slight_smile: Doufám, že ve vedení dlouho vydržíš!:emoji_slight_smile: A doufám, že se naše tradiční pokecy na lobby budou
opakovat!:emoji_slight_smile:
@FantiikCZ - jak říkám, ty a Dykol jste moji nejoblíbenější helpeři, ty jsi v AT nový, tak doufám, že nám tady vydržíš
minimálně ještě další rok :emoji_smiley: Jsi super kamarád a doufám, že takový i vydržíš!:emoji_slight_smile:
@Potomek - tebe moc neznám, ale vidím, že jsi aktivní a ve své roli se vyznáš na jedničku, tak doufám, že si to nepokazíš :emoji_smiley:

Hráči (většinou fr):
@kubson97 - tebe musím dát jako prvního, protože jsi můj nejlepší kamárad jak v MC tak v reále, znám tě už od školky
od svých pěti let.
@blub1123 - tak ty jsi něco jako kubson, akorát tě neznám v reále :emoji_slight_smile:
@wermiK - jsi super, můj a blubův kamarád, doufám, že někdy opět založíme server a bude to jako za starých časů :emoji_slight_smile:
@AmazingWarrior - Pamatuji si ty časy, kdy jsme ty, já, blub a wermiK vedli server, doufám, že se někdy vrátíš
@CsTuPeky - super kamarád, dobře se s tebou hraje bw :emoji_slight_smile:
@MARIMR008 - borec, jsi jeden z nej pvperů jaké jsem kdy poznal a úžasně se s tebou hraje bw
@L4jF - ty jsi u mě ve fr nový, ale myslím, že jsi v pohodě týpek :emoji_smiley:
@Wally_10 - ty jsi taky celkem v pohodě, ale moc tě neznám, do chatu moc nepíšeš :emoji_smiley: Teda aspoň o tom nevím :emoji_smiley:
@munlock - jsi taky v pohodě, většinou hraješ skyblock jak jsem si všimnul :emoji_smiley:
@Jarin2222 - v pohodě týpek, hraješ na survu stejně jako já, jsi v pohodě a asi i dost ukecaný podle toho jak často
píšeš :emoji_smiley:
@MrHexii - je s tebou sranda :emoji_smiley: Doufám, že ti moje hlava dobře slouží :emoji_smiley:
@dominichulme - tebe jsem si do fr přidal včera, vypadáš, že jsi fajn :emoji_smiley:

Omlouvám se těm co jsem vynechal, snad někdy příště.:emoji_smiley: A ještě jednou, všem přeji krásného Silvestera a šťastný Nový rok!:emoji_slight_smile:
Díky moc Aj tebe štastný nový rok! :) :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.