• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Chemicky

Inkvizitor
Pokus o pravidelnou "rubriku" pro CM komunitu, protože hra není jen MC a nejraději máme, když je něco super a ještě ke všemu zadarmo.
HRY ZDARMA

PayDay2 ZDARMA Máme tu omezený počet kopií hry PayDay2, která je komplet zdarma a navždy, takže si pospěšte. Těch kopiíí je sice 5 milionů, ale pryč budou určitě rychle

Deformers zdarma na 3 dny Při nudném víkendu si můžete zdarma zkusit barevnou hloupost pod názvem Deformers

Battke Dome zdarma na 3 dny Vlastníte VR? Tak si na víkend můžete zkusit hru pod názvem Battle Dome

SLEVY
Project Cars má nyní 66% slevu, takže momentálně stojí 10.20 dollarů
The Escapists má také slevu a to od 50-75%. Celou serii koupíte pod 6 dollarů
INSIDE a LIMBO má nyní též slevu. Celý balíček koupíte s 58% slevou za necelých 12,58 dollarů
http://store.steampowered.com/app/304430/INSIDE/

Naposledny upraveno:

Puntys

Veteran | President
To že je PD 2 free mě zas tak netrápí :emoji_smiley: Stálo mě jen stovku...ale to že jsou všechny DLC free když už jich mám 10 a vyhodil jsem za ně 500... Ale aspoň mám těch dalších 20 nebo kolik :emoji_hugging:

PS: rád si zahraju stealth se zkušenými hráči kteří mají 10 a míň bodů. Základní mapy mám všechny zmáknutý ale rád se pokusím i o ty z DLC. Samozřejmě podpurný radar nutností.

T

TakiAri

Návštěvník
Jako, je to fajn, že je PD2 F2P..
Ale to, že Overkill takhle vytře s lidmi, co to měli koupené..
Nováčci to teď mají full zadara, poctiví nakupující dostanou v budoucnu 'slevu' na dlc.
Už jen čekám v One Down Lobby na uřvaný cheater rusáky s lvl. 0-10

Puntys

Veteran | President
Jako, je to fajn, že je PD2 F2P..
Ale to, že Overkill takhle vytře s lidmi, co to měli koupené..
Nováčci to teď mají full zadara, poctiví nakupující dostanou v budoucnu 'slevu' na dlc.
Už jen čekám v One Down Lobby na uřvaný cheater rusáky s lvl. 0-10
F2P to není :D Kdyby to bylo F2P znamenalo by to že si to můžeš kdykoliv stáhnout a hrát. Teď se jen rozdává určitý počet kopií. Pamětníci pamatují že to stejné zažilo PayDay: The Heist (předchozí díl) a zkazilo to hru maximálně na týden. Pak to děti přestalo bavit protože se domnívali že se to opakuje stále dokola :D A hackerů bych se moc nebál :) Když je to hrá kde hrajete spolu tak tolik lidí nemá zapotřebí hackovat.

T

TakiAri

Návštěvník
F2P to není :emoji_smiley: Kdyby to bylo F2P znamenalo by to že si to můžeš kdykoliv stáhnout a hrát. Teď se jen rozdává určitý počet kopií. Pamětníci pamatují že to stejné zažilo PayDay: The Heist (předchozí díl) a zkazilo to hru maximálně na týden. Pak to děti přestalo bavit protože se domnívali že se to opakuje stále dokola :emoji_smiley: A hackerů bych se moc nebál :emoji_slight_smile: Když je to hrá kde hrajete spolu tak tolik lidí nemá zapotřebí hackovat.
Děkuji za vysvětlení.

Puntys

Veteran | President
The escapists hype...
kto by si to kupoval, ked kupene nema ziadne vyhody oproti stiahnutemu? :Đ
Třeba někdo kdo má trochu úcty k lidské práci tedy si hry kupuje a nechová se jako nevychovanej fracek kterej se ještě vysmívá tím, že to stáhl.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.