• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Walder_

Velmi známý člen
Zdravím...
Před několika týdny jsem společně s mým týmem Team of Builders začali dělat na projektu, který jsme neměli nějak moc proplánovaný.
Jde o nějaké místo, kde by bylo skoro vše... Mám na mysli Shop, Mob + XP farmy, Villagers, možná i eventy a další takové věci, které by pomohli hráčům. Zatím máme připravený upravený terén a plochu... Jenže nevíme jak to má vypadat, jak se to má jmenovat a co kde bude a proto chci od vás radu ! Prosím kdo chce, tak vyplní tuto osnovu:
Styl staveb ( Např. Moderní ):
Jméno projektu:
Podrobně popiš co kde bude podle obrázků ( Např. Vysoká budova uprostřed ):

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hráč s nejlepším nápadem na styl, jméno a popis projektu získá 250,000$ a také bude v budoucnu zapsán na informační tabuli.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Můj nápad byl zatím Z-Mania nebo pokuď to bude nějaké město tak Z-City...
Můžete si to prohlédnout na /res tp Waldos !!! Je také v blízkosti /warp priroda

Zde přikládám screenshoty:
2018-12-17_21.15.08.png

↓↓↓
Zde by měla být moje vila ↓↓↓
2018-12-17_21.15.21.png

2018-12-17_21.15.37.png
2018-12-17_21.15.46.png
2018-12-17_21.16.00.png

leggurs

Aktivní člen
mesto by som nestavala, je to uz dost otrepana vec ktoru staval kazdy pred polrokom/rokom
mozno nejaky zaujimavy mrakodrap (fotka), popisok pise, ze to je v thajsku a bola by to zaujímavá stavba a mohli by ste ich postavat viac a mensie idk

vadi mi ale ten bordel za tou reskou, je to vase? bo ak nie, tak ta plocha je tam zbytocna a vasa stavba bude posobit dost odveci

Přílohy

Walder_

Velmi známý člen
mesto by som nestavala, je to uz dost otrepana vec ktoru staval kazdy pred polrokom/rokom
mozno nejaky zaujimavy mrakodrap (fotka), popisok pise, ze to je v thajsku a bola by to zaujímavá stavba a mohli by ste ich postavat viac a mensie idk

vadi mi ale ten bordel za tou reskou, je to vase? bo ak nie, tak ta plocha je tam zbytocna a vasa stavba bude posobit dost odveci

Děkuji za nápad, ale nevím jestli by to hráči chtěli.. Chtěl jsem nějaké místo, kde by hráči obchodovali, expili a ,,kochali´´ se krásou toho místa.. Předtím jsem chtěl spíš něco středověkého, ale to už má taký každý.. Pokuď myslíš los quartos nebo jak to bylo, tak to bylo naprosto prázdné město.. Byly tam jen budovy, které neměly využití a nic se tam skoro nedělo. Já mám v plánu uplně jinačí město ;). Jo a co se týče té plochy, tak hledáme daleko nové místo. Tam to bylo všude kolem rozgriefované jak si říkal a dost by to ubíralo na kráse. Navíc by tam bylo hodně málo místa na stavbu

Inter

Velmi známý člen
Inspiraci potřebuje každý :)
mám pocit že inspirace je něco jiného než když ti někdo řekne co máš dělat

+ pokud nejsi builder tak stavění je hlavně pro tebe, hráči se můžou jít kochat tam kde to staví lidi kteří to staví aby se hráči kochali, třeba na spawn, idk

nicméně pokud to budeš stavit kvůli někomu jinému a ne kvůli vlastní potřebě něco tvořit tak k tomu postupem času ztratíš vztah

ale idk, stavění je paráda a když se to naučíš dobře tak to může sloužit pro obě strany, jenom k tomu musíš mít vztah, mimochodem jestli neznáš doporučuju na youtube britský kanál Grian

soo.. ¯\-(ツ)-/¯ do what you want, i don't care

Walder_

Velmi známý člen
mám pocit že inspirace je něco jiného než když ti někdo řekne co máš dělat

+ pokud nejsi builder tak stavění je hlavně pro tebe, hráči se můžou jít kochat tam kde to staví lidi kteří to staví aby se hráči kochali, třeba na spawn, idk

nicméně pokud to budeš stavit kvůli někomu jinému a ne kvůli vlastní potřebě něco tvořit tak k tomu postupem času ztratíš vztah

ale idk, stavění je paráda a když se to naučíš dobře tak to může sloužit pro obě strany, jenom k tomu musíš mít vztah, mimochodem jestli neznáš doporučuju na youtube britský kanál Grian

soo.. ¯\-(ツ)-/¯ do what you want, i don't care
Ano koukám...