• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Delfik

Člen

Koho by napadlo, pokazit Vánoce.....
Pár dní před Štědrým dnem ?
A co by ho k tomu vedlo ?
Já myslím, že již chápete.

Jak je tomu zvykem, i letos se Grinch pokusil pokazit Vánoce a tentokrát se tomu nevyhnula ani Craftmanie.
Je pravda, že celý Admin Team dal hlavy dohromady a podařilo se Grinche zahnat - nikoli odehnat.
Proto se jako vůdce Vánočního odboje proti Grinchovi obracím k vám - hráčům a chtěl bych vás požádat o pomoc, zda-li nám ho nepomůžete vypátrat ?

Již máme nějaké informace a indície, kde by se mohl nacházet, ale furt si nejsme jisti, kde začít...

Získali jsme již i přibližné souřadnice, kde by se mohl ukrývat a kde by mohl dokončovat svůj plán, na pokazení Vánoc a Vánočních svátků.

" Ano, mám to. Tady mám ty knihy, jen najít tu správnou, ve které mám poznamenané bližší informace k tomu, kde by se Grinch mohl nacházet... Počkej, již to mám, v téhle mohutné hnědé knížce to bude poznamenaný, jen se musím dostat na stránku padesát šest, tam si vždycky poznamenávám důležité informace a věci, které v brzké době využiji....
Čtyřicet osm, padesát jedna, padesát šest... Hmm, tak to asi není ona, ale počkej, mohla by to být ta modrá, se zníčenou vazbou, podej mi jí.
Padesát dva, padesát šest. Ano, to je ona ! Souřadnice zní : X 29985 , Y 69 a Z je... Sakra, chybí tu stránka 59, kde jsem měl poznamenané i Z. Naštěstí tu mám indícii, díky které můžeme Z získat, poslouchej pečlivě - Když vynásobíme rok, (xxxx) který nás teď čeká a odečteme od toho číslici 1224,5 , získáme číslici, kterou následně vynásobíme čtyřkou a vyjde nám souřadnice Z.
Ale nenech se nachytat: rok, který nás čeká mínus 1224,5 je v závorce a číslo čtyři je až za závorkou.
A jak víme, závorka má přednost "

Takže to bude nějak takhle ? (něco mínus 1224,5 ) krát 4

" Tím pádem by pro tebe již neměl být problém, dostat se k němu, každopádně, budeme potřebovat i heslo k truhle, které získáme počtem písmen ve jméně postavy, ( např. Metoděj by bylo číslo 7, protože má sedm písmen ve jméně ) hrající v pohádce Mrazík, kterého Dědeček Hříbeček proměnil v medvěda za to, že neuměl poděkovat. Takže již máme počet písmen, které vynásobíme 24 ,příčemž k tomu přičteme jednu polovinu ze sta a zde nám končí závorka.
To, co nám vyšlo, vynásobíme počtem Měsíčků, ve známě pohádce, jmenující se X měsíčků, kde X tvoří jejich počet
A pořád nezapomínejte, že závorka má přednost."

A tady by to mohlo být takto ? (něco x 24 + něco ) x něco

No a máme heslo k truhle, kterou ten nejrychlejší bude mít možnost získat a odnést si celý její obsah...

Hlavní překvapení truhly vám neprozradím, každopádně si díky němu užijete krásnou chvilku v našem Store :emoji_slight_smile:
A to úplně zdarma...

Nějaké informace a pravidla :

1) Nic při hledání nemusíte níčit, lze se tam dostat vchodem - je tam reska navíc.
2) Členové Admin Teamu se nesmí účastnit.
3) Soutěž se může kdykoli zrušit, bez udání důvodu.

Všem hodně štěstí a co nejdrříve poklad najděte, případně se po nalezení, ozvěte zde v tématu.

A hlavní díky patří @MrWakeCZ , za poskytnutí hlavní odměny, určitě někoho potěší. :emoji_slight_smile:

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.