Jojo, byl jsem. A tento odchod není navždy, nikdy nebude. Ale odpočinek si udělat musím.Si děláš srandu ne ?! Ále.. všichni víme jak to bylo a je. Končíš a pár měsíce uplyne jako voda a zase se vrátíš D: Ne dobře ted už vážně.. Jsi fajný člověk, který si rád dělat srandu s pupka (fheheheh) tak i dobrý pévéper,kámoš,helper a dalších xxxxxx věcí. Každopádně když si vezmu pár měsícu zpět tak jsi byl jak de*bil :emoji_smileyD (nemyslím nějakej špatně, ale pravda to je :emoji_innocent Takže se měj fajn, užívej pohody bez mc a krásného vzduchu po pár letech venku :emoji_wink::emoji_nerd: PS: A VRÁTÍŠ SE !!!! TY KOKOS !!
Ahoj :emoji_slight_smile:
Sice já sem zas asi nebyl tvůj friend jako u všech ostatních ale i tak cs.
Stejně se zase jednou vrátíš
tento odchod není navždy, nikdy nebude.
Nevrátil, jenom hraju MC a né CM :,D
Nevrátil, jenom hraju MC a né CM :,D
Ahoj...
Dnes to nebude nějaké veselé, spíše (pro mně, nevím jaké máte vy názory na mne) smutné.
Protože jsem se rozhodl skončit.
MC mě už nebaví...A Poslední dobou se CZ/SK komunita ničí jako od jednoho egoisty, Blacka.
Nebudu tady psát nějaké slohovky, zkrátka. Končím.
Potkal jsem zde hodně skvělých lidí, za to vám děkuji.. <3
@ItzPastell_ @standiczech @FROUZN @Sweaftie @_TewAero @ShijaskaCZ @PinGy_ @Thebluehoodyguy @MrForces @RealPeky @Fikiplay @MrZaky @iJuhan @Hihijak_CZ @PupikCZ @Kubrastig @Keyio @Flafy_ @Ropacint @jarazl @iTz_T1b0Rk0 @iTzDinikCZ @Andyy_CZ @Flint_CZ
Děkuji všem, že jsem vás mohl poznat...
Tak...
Ahoj. Bude se mi po vás stýskat, ale občas se stavím na webu.