• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Gratuluji k prvnímu roku na CM. :emoji_slight_smile:

Pěkná pohádka na začátku, skoro jsem u ní usnul. :emoji_stuck_out_tongue: Ale ne... :emoji_smiley: Děkuju za vše, co pro server a pro hráče na něm děláš. Já osobně si myslím, že se @zuzik92 jste nejlepší adminky, co tu kdy byly. Samozřejmě na to může mít každý názor jiný, ale já jinak nevím o někom tak významným, jako vy dvě. :emoji_smiley:

Nebudu tu psát sloh jako ty, to bych ani nedal. :emoji_smiley: Myslím, že jsem k tobě vyjadřoval v sekci pro vedení dost jasně. :emoji_wink:

@BobmanCZ Bobe, fakt sorrka za to mute. :emoji_smiley: Já v tu dobu netušila, kdo jsi a kdo jsi tehdy byl. :emoji_smiley: Ale teď? Teď jsme kamarádi a kolegové, děkuji ti!
Na první část věty ani nebudu reagovat, snad se tomu můžu jen smát. :emoji_grin: Byl jsem vocas a tehdy jsem byl taky vocas, nic víc. :emoji_smiley: Jsem rád, že jsi mi dala možnost se omluvit a vysvětlit to, díky. :emoji_blush:

Přeju hodně štěstí do budoucna a jestli chceš za rok opět udělat nějakej sloh, tak už začni vymýšlet, aby to stálo za to. :emoji_sweat_smile:

Hexii

Heksy

Pěkná pohádka na začátku, skoro jsem u ní usnul. :emoji_stuck_out_tongue: Ale ne... :emoji_smiley: Děkuju za vše, co pro server a pro hráče na něm děláš. Já osobně si myslím, že se @zuzik92 jste nejlepší adminky, co tu kdy byly. Samozřejmě na to může mít každý názor jiný, ale já jinak nevím o někom tak významným, jako vy dvě. :emoji_smiley:

Nebudu tu psát sloh jako ty, to bych ani nedal. :emoji_smiley: Myslím, že jsem k tobě vyjadřoval v sekci pro vedení dost jasně. :emoji_wink:

Na první část věty ani nebudu reagovat, snad se tomu můžu jen smát. :emoji_grin: Byl jsem vocas a tehdy jsem byl taky vocas, nic víc. :emoji_smiley: Jsem rád, že jsi mi dala možnost se omluvit a vysvětlit to, díky. :emoji_blush:

Přeju hodně štěstí do budoucna a jestli chceš za rok opět udělat nějakej sloh, tak už začni vymýšlet, aby to stálo za to. :emoji_sweat_smile:
Ještě teď jsi někdy vocas :emoji_grin:

Tyjo, ukápla mi slzička. Nikdy bych neřekla, že já budu ta, která tu bude ta "důležitá" .. Jsem strašně ráda že ses do AT dostala a že jsem tě k tomu vůbec dokopala protože tebe k něčemu dokopat, to je hrůza :D .. I když spolu už moc nehrajeme (téměř vůbec) tak tě mám furt ráda ♥ .. Možná to je ode mě zlé, ale vzhledem k tomu, že víš, jak moc jsem líná tak jsem si četla jen část, která je o mě :D .. Strašně hezky se to čte ♥♥. Doufám, že si někdy ještě pořádne zahrajeme ať už tady, nebo jinde.. Na BW a prison hromada zážitků :D .. Nikdy nezapomenu na to, jak ses se mnou dohadovala, že ti kecám s tím, že jsi v AT. Pak ses šla podívat a tu radost, jakou si měla NEZAPOMENUTELNÉ.
Moc na ty dojímavé texty nejsem, ale tohle bylo fakt pěkné .. Někdy tě sem zase přijdu zkontrolovat, tak by ses měla začít bát! :D..

@Delfik jsem ráda, že si mě tu někdo ještě pamatuje :D .. Já a frajerka? to leda tak s váma :33 ..

The_Lannyska_CZ

Nový člen
@_Shanny_
Zlatíčko moje
my jsme spolu sa ještě s Catty volaly přece ještě déle než 7 hodin, ale už je to pěkně dlouho! Sice nejsem ve slohovce, ale to je jasné, protože nehraju minecraft jako dříve, nebo pokud hraju, tak pár minut někde na zahraničních serverech. vlastně ne! Jsem ve slohovce! (stará Titán rodinka, pokud do ní patřím, že^^) Sluníčko, gratuluji! Znám jaké to je, být v A-t rok a je to hezký pocit. Snad tě to bude dlouho bavit, protože vím, že si super Adminka! A takové se hledají těžko. Někdy musíme zavolat a zahrát si, máme tě rády<3 A až se těšíme na léto, protože to tentokrát po 3letech vyjde! L&S&C (asi si nečekala, že se ozvu, viď? ^^)

Gangyy_

Josef Vejs

:emoji_astonished: Ty si měl mute! :emoji_astonished: To se kecne! :emoji_astonished::emoji_dizzy_face::emoji_triumph: :D

Meiys

Aktivní člen
Tohle je krása Shanny, úžasně se to čte a ty komentáře k tomu, dokonalý! ;-) Je super, že se Ti vracejí kamarádi z minulosti. O mnohém to vypovídá že? :)

Jsem ráda, že jsem Tě měla tu možnost víc poznat. Jsi jedna z těch, díky kterým se na server vyplatí chodit. Vydrž nám tu co nejdéle! :-*

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.