• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Líbilo?

• Total voters
    12
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

TeSs

Velmi známý člen
Jako..PvP slušný :emoji_smiley: ,ale mám i tak pocit že si spíš hrál s hráči co to PvP neuměli.Jeden jen střílel,druhej měl brnění,meč atd,však ale neveděl kam vlastně kliká,a ti ostatní neměli věci :emoji_smiley:

_ItsOlli_

(¿^•^¿) Olli (¿^•^¿)
Nejvíc mě dlstal/a ten/ta hráč/ka se skinem alex, jak si šla/šel pro ten bronz a pak takový... watafuk co tu dělá ?!

TeSs

Velmi známý člen
Ahoj,
Natočil jsem video, Rush na bw...Doufám že se bude líbit xd

A ted,nevyčítám ti to ,ale ty sem dal a na YT jen část hry kde byli jen 7 hráčů nebo 6,máš tam už nice věci apod. podle mě by bylo lepší kdyby si sem a na YT dal video z celé hry :emoji_wink:

Voojta

A ted,nevyčítám ti to ,ale ty sem dal a na YT jen část hry kde byli jen 7 hráčů nebo 6,máš tam už nice věci apod. podle mě by bylo lepší kdyby si sem a na YT dal video z celé hry :emoji_wink:
Nemám žádný problém, já nejsem noob. Dám si kohokoli i s tyčkou :,D

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Když si jde pvper zahrát bw. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zajdi někdy ven. :emoji_smiley:

tajně jsem tvůj fanoušek, ale pšt

Voojta

Když si jde pvper zahrát bw. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zajdi někdy ven. :emoji_smiley:

tajně jsem tvůj fanoušek, ale pšt
Včera jsem byl 4 hodiny venku, a dnes 3. :DD

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.