• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

NinjaKiwi_

Nový člen
Ahoj, Chtěl jsem se zeptat Adminů proč je na Factions serveru nastaveno, že pokud chci otevřít truhlu u nepřátelské frakce musím si nejprve claimnout území pak teprve můžu vzít věci z truhly?

Dřív jsem hrával Factions na zahraničních serverech a na žádném jsem toto ještě neviděl a nepochopil jsem proč bylo potřeba takového opatření.Řekl bych že to pomáhá proti útokům na frakce ,když nikdo nemůže bránit základnu a člověk potom přijde o všechno a nemohl nic udělat.. Ale problém nastává když chci zaútčit na nepřítele a musím čekat až celá frakce (nebo alespoň polovina když power jde až do -10)musí být online
potom je musím neustále zabíjet dokud jejich f.power je 0 takže frakci o 3 lidech musím každého zabít minimálně 10x... Což pokud hráč umře a ztratí věci tak může pouze chdit domů a být zabíjen což pro něj bude ztracených cca 20 minut a pro útočníka taky. Ale to jen v případě že hráč se bude nechávat poslušně zabíjet 20 minut v kuse.Pokud nechce tak se jenom odpojí, zůstane mu 1power a útočník nemůže claimnout území,otevřít truhly a nemá nic = útok byl neúspěšný
nebo hráč(obránce) může do frakce pozvat svůj jiný účet odhlasit se a má navždy 10 power které nemůže ztratit a tedy jejich frakce nemůže být "vylootována" a tudíž se stává nedobytnou. Člověka by napadlo "ok sice to bude dalši krok navíc ale tak zkusím" no nezkusím protože stačí sklad postavit za tlustou zdí a je vyhráno a pokud pořád máme strach stači před truhly dát vodu a tnt nemá šanci navíc pokud si nekdo dá opravdu práci a ještě sklad schovát tak můžeme jít rovnu domů
takže se chci zeptat jestli jsem si jen nevšiml nějaké mechaniky na tomto serveru (pokud ano tak se velmi omlouvám) nebo jestli je to záměrné a tak tedy proč?

P

PVNST

Návštěvník
Promiň, ale tvůj návrh konceptu frakcí se neshoduje s naším, to co zde popisuješ je většinou pro factions, kde nefunguje TNT. U nás TNT funguje, tudíž si myslím, že to co zde navrhuješ je zbytečný, frakci buď můžeš claimnout, nebo dobýt pomocí TNT ;) Takže asi tak hele ;)

lyfe

anarchic
Podle mě je to lepší , hrál jsem nějaký ty factions a nikde jsem to neviděl za mě SOUHLAS (y)

Keyio

00:00 AM
Ono absolutně stačí, aby creepeři bouchali a ničili věci ve frakcích, stejně jako wither boss .... Protože se na mapě nachází dungeony, ve kterých jsou creeper vajíčka. Bohužel, až se všechny najdou, tak bude problém.

Jinak, za mě taky Souhlas.... nevidím důvod se dobývat přes 30 bloků stěnu pro nic za nic.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.