• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Nurtuka

Hráč :D
Tvorba banneru :) :
1.muj nick : nuurtuka
2. Ano chci : diamantovou helmu
3.item do ruky: Diamantový meč.
4. Celý nick nuurtuka
5.oblíbená Fráze: Sem Retard !!
6.obrázek : tento, nebo tam dej něco v tomto stylu.. :D vyber jestli máš ešte nejaké obrazky.. ty víš co se hodí a co ne :p :D
7.Písmo Č.3
Udělej to nejak vtipně :D
jinak díky moc :D

Naposledny upraveno:

BreT

Aktivní člen
Vážení hráči,

jelikož nevím, jak se odvděčit úžasné komunitě tohoto serveru, která tu pro mě celý rok mého působení byla, tak od dnešního dne nabízím tvorbu Vašeho vlastního banneru s Minecraft tématikou.
Jestli-že máte zájem o vlastní banner, který můžete použít např. zde, jako svůj podpis, tak neváhejte a čtěte dál. (hungry)

K vytvoření banneru od Vás budu potřebovat určité informace a proto je vypište v daném pořadí:

1) Tvůj nick v Minecraftu ( Kvůli skinu )

2) Chceš určitou část brnění na svou postavu (helmu, chestplate, nohavice, boty) ?
ANO / NE > Pokud ano, připiš část brnění + materiál (látka,železo,zlato,diamant či vlastní barva)
Např:
Diamantová helma + zlatý chestplate

3) Item, který bude Tvá postava držet v ruce. Např: diamantový meč, krumpáč, jablko, louč, apod. - Musí se jednat o item z Minecraftu!

4) NICK na banneru: Může to být buď Tvůj celý nick ve hře či nějaká zkrácená verze, je to na Tobě.

5 - volitelné) MOTTO: Krátká věta či 1 slovo, které Tě vystihuje či nějaká Tvá oblíbená fráze

6) Pozadí banneru: Obrázek, který bude jako pozadí na Tvém banneru. > Stačí pouze odkaz na obrázek, nemusíš ho nahrávat na web. ( Doporučuji rozlišení alespoň 1920x1080 ; popř 600x100 > velikost banneru)

6.1) info: Pokud budete chtít tapetu, napište si o ní rovnou. Není dobré, psát si o ní po pár dnech, protože musím dělat nový render postavy + to zbytečně činí příspěvky nečitelné. (Při požadavku o tapetu napište zároveň i rozlišení, ve kterém ji chcete).

7) Výběr písma: Můžete si vybrat z následujících fontů, kterým bude napsán Váš nick na banneru. Pokud si žádný nevyberete, bude automaticky zvoleno č.1.

Nick, motto ani pozadí nesmí být totožné s jiným, již vytvořeným bannerem!
!!! SVÉ POŽADAVKY NA BANNER ODESÍLEJTE POUZE SEM, DO KOMENTÁŘŮ !!!

Služba je ZDARMA, žádám po Vás pouze jedinou věc a tou je TRPĚLIVOST. Neslibuji, že Váš banner bude hotov během pár minut, protože záleží, jestli budu mít zrovna čas a nebo jestli budu mít nějakou jinou práci, proto vás prosím, aby jste byli trpěliví. :confused:

Nakonec přikládám pár již vytvořených bannerů, aby jste měli určitou představu, jak banner vypadá. :)

FAQ:

Jak si nastavím můj banner, aby se vždy zobrazoval pod mým jménem na webu?
Klikni SEM, dále klikni na PODPIS v levém sloupci. Zde klikni na malou ikonu obrázku a tam vlož odkaz na Tvůj banner.

Jestli-že něčemu nerozumíš, koukni se na následující obrázek:
BANNER - NÁVOD

Kde najdu nějaké pěkné pozadí na banner s MC motivem?

ZDE nebo ZDE

Kolik můžu mít max. bannerů?

1-2, někdy i 3 > záleží na daném požadavku.

Pokud si změním nick nebo skin, mohu požádat o úpravu banneru?
Ano, ale tuto úpravu lze uplatnit jen za určitou dobu.

V jakém programu bannery vytváříš?
Cinema4D a Photoshop

Jak dlouho Ti trvá banner vytvořit?
Záleží na náročnosti (cca 30 min - 2 hod).

50+ bannerů (03.06.2015)
100+ bannerů (25.07.2015)
150+ bannerů (14.08.2015)

1.artemka96
2.chestplate ale ten sivý čo ma take dierky xDD
3.vedel by si tam dať paysafe cartu (ako keby som šiel kupiť org mc :DD) ak nie tak mi tam nedaj nič
4. Artemka96
5. šmejd bez org minecraftu. xDD
6. http://38.media.tumblr.com/8bddd3ecf5209de1ee2333b6f602324a/tumblr_n7o9o8Aj5I1rtkbx5o1_500.gif
7. 3
Díky :DD

Naposledny upraveno:
TE="Danda, post: 16771, member: 622"]Danda
v te vlajce bude Cheapova hlava, pozadi vlajky zelena , server skyblock , a pak este 1 vlajku ve stylu pvp, dekuji za pochopeni a odpoved, predem dekuji Cheape.s pozdravem Danda.[/QUOTE]
Cože??? Když chceš banner tak napiš co po tobě Cheap chce a nepiš tu nějake blbosti s vlajkama :D

DragonEyesCZ

Nový člen
1. DragonEyesCZ
2. Diamantové brnění/chestplate
3. Fishing Rod
4. DragonEyes
5. Kill ya legit!! #MLGPro420
6. Udělej mi pozadí s BedWars mapou v 1920x1080
7. 2
Předem děkuju. :)

Cheap_

(・∀・ )
Vážení hráči, bohužel vám musím oznámit, že dnešním dnem končím s tvorbou bannerů. Asi se hned budete ptát proč, proto vám odpovím následovně:

Za tu dobu, co jsem bannery dělal prošlo mojí tvorbou přes 150 objednávek, což je pro mě velmi vysoké číslo, jsem rád, že jsem vám mohl vytvářet bannery/tapety dle vašich požadavků a představ. Bohužel již končí prázdniny, začne škola, mně práce, proto už bych na tuto tvorbu neměl žádný čas, jednalo se spíše o tvorbu, která byla dostupná přes volné dny (prázdniny).

Doufám, že jsem tímto nikoho z vás nepobuřil, ale bohužel toto nijak neovlivním. Každopádně děkuji všem za podporu v mojí tvorbě, jsem rád, že jsme se společně dostali až na takto vysoké číslo. :)

Celkový počet vytvořených bannerů: 168

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.