Misery96
Dark Lord of the Sith
Pedro a Agrael (nevím jestli ho počítáš mezi "a další") jsou frajeři..Jedni z YTberů kteří přenesli rakovinu z YT byl Pedro,Jirka Král a další.
Flafy.
Jirka Král je rakovina sám o sobě
Pedro a Agrael (nevím jestli ho počítáš mezi "a další") jsou frajeři..Jedni z YTberů kteří přenesli rakovinu z YT byl Pedro,Jirka Král a další.
Flafy.
Heh a ze zahraničí sledují lidi poslední dobou více CZ/SK scénu, protože je to samý hate, nějaká válka, špína z Ytbera na Ytbera apod. V jiných komunitách se lidi navzájem neshazují. Ale tak když si vezmeš CZ/SK scénu, je to jako takové no ... o ničem. I já uznávám, že jsem netočil vždy slušná videa. Ano uznávám svou chybu Ouuuu Ale tak hlavně lidi na YT či Twitch tvoří hlavně za účeleme pobavení, někteří slavnější za účelem zisku, ale také pro to aby byla sranda a to je to hlavní. Stejně tak jako ve hrách bychom se měli bavit a nedělat si napříky, ale tak známe své lidi, občas se člověk s někým nepohodne.Tak dříve jsem miloval twitch. Žádný cancer, děti co nadávají, super komunita, hodně streamů na hodně her. Mohl sis vybrat jakýkoliv stream a když tě přestala bavit ta hra, tak si šel na jiný stream.. Ale časem přešla komunita z YT i na twitch a začalo to, ty canceři, děti co nadávají, vyvolávají hádky atd.. Prostě dnes je i na Twitchi rakovinotvorné děti a spoustu streamů s 1 divákem a kvalita stojí za h*vno.. Jedni z YTberů kteří přenesli rakovinu z YT byl Pedro,Jirka Král a další.. Časem se úplně přeplnila CZ/SK scéna rakoviny, sellout lidí, spousty click baitů a další.. Ale YT není zas taková rakovina, tedy zahraniční scéna.. V poslední době rád koukám na spousty zahraničních YT berů, kteří mají milióný subs, ale chovají se jinak než naši YTbeři se 100k subs.. Prostě nevím proč CZ musí mít na internetu všude rakovinotvorné děti..
Takže závěr..
V poslední době rád koukám na obojí, ale jen na vybrané streamy/videa a převážně to jsou zahraniční streameři/ytbeři.. Protože zahraniční komunity jsou o 100% lepší než naše CZ/SK scéna..
Děkuji za přečtení,
Flafy.
Raději se podívám na ty videa, ale od někoho kdo to dělá kvalitně s plným obsahem a pravidelně..Proč koukat na nějaké CZ/SK youtubery ? Já vidím jen ta samá videa, nic originálního nic nového nevidím důvod proč bych se na to měl koukat a kord na nějaké herní videa. Já si raději tu hru zahraju než se na někoho koukat jak ji někdo hraje 20 min. Díky bohu alespoň někdo tvoří nějakou super show je to zábava, klidně si říkejte že je to fejk a hledejte co je pravé a co ne, ale já si myslím že pokud je někdo takový tak to nemá cenu, aby se na to koukal. Mně nevadí že je to fejk, mě stačí ten první moment to napětí, úžas. Shrnul bych to já to vidím jako super show co nikdo v CZ/SK nedělá a stojí za to se na to koukat a čekat měsíc na další super díl-Kazma Kazmitch-
Youtube- občas na někoho kouknu spíše zahraniční
Twitch- nezajímá mě
Můj názor je pokud někdo chce natáčet a dělat věci, které dělá tři prdele lidí před ním a chce si tím vydělávat bude to mít hodně těžké. (Pokud ho tedy nevynese nějaký slavný kamarád jako hromadu lidí co jsou na YT a ty videa a obsah stají za velkou sračku)
Kvalitní tvorba
-Můj názor-
zase v podtsatě to samé jako já OMG (slint)Až na pár YTberů, kterým nejde odebrat odběr ( Heclová a spol ) !!! -.- ( pay for subs ) odebírám jen kanály, na které se rád mrknu ( seznam ) : :
Artix
Blakkwood Record
Cynická Svi*ě
Haggy
Ment97
Milion +
Minecrafak
Nytus
Pstruh
PeeetaaaTV
Pedro
PVNST
Totální Nasazení
Wizardy
Wizzory
+ kamarád JiskraTV DDDD
Nevím kdo ti dal právo ostatní soudit nebo jestli si myslíš že jsi něco víc něž oni ? Zášt, nenávis vůči nim netuším to já posoudit nemůžu, ale dokážu brát youtube jako práci jako ostatní jiné. Každý z nás má právo jakou práci si vybereme či nás bude bavit ba naopak. Nedokážu, ale pochopit proč ostatní lidi nedokážou brát YT jako každou jinou práci. Jdou tam dobře nahrabat peníze tak why not ? To co jsi řekl je pro mě "radioaktivní odpad" myslím že vyjde nastejno pokud toto napíšeš nějakému dělníkovi, svářečovi, popelářovi nemám pravdu ? mám že Dělník na stavbě odchodil sotva základu pak střední a dokáže sotva vzít lopatu a makat např. na silnici podle toho co jsi napsal bude taky nula. Každéme se libí jiný youtuber to je v poho, ale nevím proč zbytek hazíš do odpadkové koše a nazveš je nulou. Každý se může změnit dělat něco jiného a pod. každý se živí jiným typem videí u mě je to v pořádku. Pravda někteří jsou namyšlení apod, ale tak to každý pozná když je někde potká je vtipné když někdo ho nikdy neviděl a sype na něj špínu, tím nemyslím že to děláš ty snad ne. To bude asi vše nechápu proč jsi napsal takou blbost.Rád by som povedal, že takmer všetci ostatní sú nič v reálnom živote. Sú to len úbodé nuly, čo dokončia povinnú školskú dochádzku po svojej slabej strednej škole a nemajú ako inak niečo dokázať, tak zapnú kameru a točia.
Tak najprv... Áno, myslím si, že som viac. Tí, čo pracujú (myslím naozaj pracujú, nie točia zbytočné videá na YT), robia aspoň niečo potrebné pre verejnosť. Napríklad robia cesty, odnášajú smeti, ťažia v doloch, atď. Keď už nemajú na to, aby boli myslitelia doby, tak aspoň robia niečo prospešné.Nevím kdo ti dal právo ostatní soudit nebo jestli si myslíš že jsi něco víc něž oni ? Zášt, nenávis vůči nim netuším to já posoudit nemůžu, ale dokážu brát youtube jako práci jako ostatní jiné. Každý z nás má právo jakou práci si vybereme či nás bude bavit ba naopak. Nedokážu, ale pochopit proč ostatní lidi nedokážou brát YT jako každou jinou práci. Jdou tam dobře nahrabat peníze tak why not ? To co jsi řekl je pro mě "radioaktivní odpad" myslím že vyjde nastejno pokud toto napíšeš nějakému dělníkovi, svářečovi, popelářovi nemám pravdu ? mám že Dělník na stavbě odchodil sotva základu pak střední a dokáže sotva vzít lopatu a makat např. na silnici podle toho co jsi napsal bude taky nula. Každéme se libí jiný youtuber to je v poho, ale nevím proč zbytek hazíš do odpadkové koše a nazveš je nulou. Každý se může změnit dělat něco jiného a pod. každý se živí jiným typem videí u mě je to v pořádku. Pravda někteří jsou namyšlení apod, ale tak to každý pozná když je někde potká je vtipné když někdo ho nikdy neviděl a sype na něj špínu, tím nemyslím že to děláš ty snad ne. To bude asi vše nechápu proč jsi napsal takou blbost.
-Můj názor-
Tak vidím, že aj ty si jeden z tých, čo veria ich kecom.Pokud nedokážeš přijmout moderní "práci" tak ne no je to tvá volba. Ale i někteří pomáhají výběr ze stremu na nějaké nemocniční zařízení a pod. pak jsou tu další bezdomovci.. ano někteří sice ne moc, ale řekni mi kdo jim dá z "normálních lidí" téměř nikdo
Jsou to lidi co něco dokázali
Vieš, keby si túto, s prepáčením, sračku nepísal 4 minúty, tak ti aj verím. Lenže ty už možno aj vieš, že nemáš pravdu, a tak to chceš ukončiť, aby to vyzeralo, že to ja som zlý. Lenže tak to nie je.Nejsem ten co si myslíš nekoukám na ně nějakého Minecrafáka ani na ostatní. Alespoň něco udělají, ostatní udělají velký hovno
Nebudu se tady dál dohadovat s tvrdohlavým... si doplň sám Ano nevím o co kráčí ani mě to netrápí jen jsem chtěl na tebe poukázat co jsi napsal za hovno "nuly co nic nedokázali " je to práce jako každá jiná, ale někteří s tím mají problém jak ty