• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Silverfish003

Aktivní člen
Lidi dávejte si pozor na hráče XxPlayManxX, krade -,- Přišel jsem o 25 dia kvůli němu. Lidi dávejte si na něho pozor a nejsem jediný kdo si na něj stěžuje.

Silverfish003

Aktivní člen
POZOR POZOR!
Vybílil mi celý sklad!!!! Nádhera co? Viďte? Škody vyčísleny na cca 50K

Viktorious11 hlásí další podvod.

Hm, zloděj žebrá o IS unban hm...

Naposledy upravil moderátor:

Itz_Patrik_CZ

Aktivní člen
No :( Mě okradl o 12IG SPawnerů a 2staky dia bylo tam i pár dia enchant věcí s eff5 a sh5 Škoda je cca 12M Tak at si na něj všichni dají pozor
Nedoporučuji mu dát coop za žádnou cenu !!!!!!!!!!

Silverfish003

Aktivní člen
No :emoji_slight_frown: Mě okradl o 12IG SPawnerů a 2staky dia bylo tam i pár dia enchant věcí s eff5 a sh5 Škoda je cca 12M Tak at si na něj všichni dají pozor
12 IGS?! Jako vážně??!! To je opravdu nenažranej ptáček...

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Je sice hezké, jak tu každý říkáte, jak vás strašně moc okradl a ublížil, ale že by alespoň jeden z vás přiložil dostatečný důkazy, to ne. :D

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Je sice hezké, jak tu každý říkáte, jak vás strašně moc okradl a ublížil, ale že by alespoň jeden z vás přiložil dostatečný důkazy, to ne. :emoji_smiley:
Nič proti, ale vidíš názov témy?

Kitsik

Admin co si hraje na Helpera
Přesně tenhle typ odpovědi jsem čekal. Vím, že se jedná jen o upozornění, ale musíš uznat, že ne každý na web chodí, a pochybuji, že ten dotyčný hráč krást přestane (unikne bez trestu = nic se nevyřeší)

Silverfish003

Aktivní člen
Taky chtěl ke mně na IS... Nepouštět... Ještě lže, že je Helper na Serveru Survival Games...
Pravidla SG - Povinnosti sekce A2 Nás však znamená jenom tento červený bod:
Povinnosti:

Hráč je povinen nahlásit chybu na serveru, a v žádném případě tuto chybu nesmí zneužívat.
Hráč nesmí mít na serveru registrováno více, jak jeden nick
Hráč se v žádném případě nesmí vydávat za youtubera či za člena A-týmu.
Je zakázáno spamovat chat, psát reklamu na YT kanál či MC server (za jakékoliv zveřejnění IP a URL odkaz se trestá!), mít stejný skin (nebo nick) jako známý youtuber (nebo skin podporující rasismus, fašismus, sprostý či jinak nevhodný), používat hacky (ani dvojklik či víceklik na myši), nadávat či zesměšňovat ostatní hráče nebo mít nevhodný (sprostý, urážlivý) nick.
Pokud hráč záměrně vyvolává situace, které zapříčiní porušování pravidel, tak sám za své jednání může dostat adekvátní trest.
Hráč podléhá nařízením A-týmu.
Hráč nemá právo diskutovat o formě či době trestu. Musí respektovat výroky člena A-týmu.

Takže.. asi napíšu Gejmrovi no... Pokud by měl někdo kdyžtak zájem zbytek pravidel SG zde.

Silverfish003

Aktivní člen
<TIP> Jak schovat důležité věci před zloději s coop No, když se tak zamyslím, hlavu MrWakeCZ mi neukradl a ani by neukradl. Jakto? Chesta s hlavou je schovaná na obloze a kdyby někdo stavěl sloup nahoru, tak bych mu včas stihl dát uncoop nebo ho vykopnout. A proč je zrovna na obloze? No protože jsem chtěl udělat výstavu hlav. Jenže budování jsem musel skončit několik hodin po začátku, a to z toho důvodu že mi ukradli Liturkeyho což nevím jak se jim to povedlo když hlava byla za sklem. A jelikož do Wakovy hlavy jsem zahodil 1M$ Tak jsem se rozhodl že tu hlavu mi nikdo nesmí ukradnout. Proto lidi bych toto asi tak nějak doporučil... A pokud nemáte na ISe něco co by zakrývalo to že někdo staví sloup tak je druhá varianta a to to schovat pod IS. Ale tam zase neuvidíte vůbec že by někdo kopal dolů. Přátelská rada.

Radiko

ExHelperis
<TIP> Jak schovat důležité věci před zloději s coop No, když se tak zamyslím, hlavu MrWakeCZ mi neukradl a ani by neukradl. Jakto? Chesta s hlavou je schovaná na obloze a kdyby někdo stavěl sloup nahoru, tak bych mu včas stihl dát uncoop nebo ho vykopnout. A proč je zrovna na obloze? No protože jsem chtěl udělat výstavu hlav. Jenže budování jsem musel skončit několik hodin po začátku, a to z toho důvodu že mi ukradli Liturkeyho což nevím jak se jim to povedlo když hlava byla za sklem. A jelikož do Wakovy hlavy jsem zahodil 1M$ Tak jsem se rozhodl že tu hlavu mi nikdo nesmí ukradnout. Proto lidi bych toto asi tak nějak doporučil... A pokud nemáte na ISe něco co by zakrývalo to že někdo staví sloup tak je druhá varianta a to to schovat pod IS. Ale tam zase neuvidíte vůbec že by někdo kopal dolů. Přátelská rada.
To rovno dát tie veci do chestky ne?

RainbowPlaceEZZ

Velmi známý člen
12 IGS?! Jako vážně??!! To je opravdu nenažranej ptáček...
Klid, mě vzal typek 16 igs na skyblocku, a je mi to fuk
protože je to blb tak si u mě na isu nechal asi dvacet hlav jako jsou Tolkyyy, Zubek, 3x fikiplay 3x MercyCZ ATD.

Tím nemyslim, že mi je jedno že tady hráč přišel o 12 igs, jen píšu, že.. No..

Řeknu to takhle: Tím bohatší hráči jsou, tím se víc oběvují hráči, co jim kradou. Aneb, když budete dělat že jste chudí jak myši, tak si vás nikdo (možná, kromě pár přiblblých warezáků) nebude všímat / nebude u vás krást.. D:

Silverfish003

Aktivní člen
Víš o kom se tu bavíme? Vůbec?
protože je to blb tak si u mě na isu nechal asi dvacet hlav jako jsou Tolkyyy, Zubek, 3x fikiplay 3x MercyCZ ATD.
Přečti si název příspěvku, pak piš.
To nebylo třeba napsat
Řeknu to takhle: Tím bohatší hráči jsou, tím se víc oběvují hráči, co jim kradou. Aneb, když budete dělat že jste chudí jak myši, tak si vás nikdo (možná, kromě pár přiblblých warezáků) nebude všímat / nebude u vás krást.. D:
Tohle je pravda.

Silverfish003

Aktivní člen
Nejsi první koho okradl
No :emoji_slight_frown: Mě okradl o 12IG SPawnerů a 2staky dia bylo tam i pár dia enchant věcí s eff5 a sh5 Škoda je cca 12M Tak at si na něj všichni dají pozor
Otázne je prečo si ho pridávate na ostrov.. Nemáš dôkazy? je to trestné :emoji_astonished:
Je sice hezké, jak tu každý říkáte, jak vás strašně moc okradl a ublížil, ale že by alespoň jeden z vás přiložil dostatečný důkazy, to ne. :emoji_smiley:
Taky chtěl ke mně na IS... Nepouštět... Ještě lže, že je Helper na Serveru Survival Games...

Děkuji všem za vaše reakce :D

Silverfish003

Aktivní člen
Lidi... XxPlayBoyXx to nebyl... Ender_W01F to byla!!!! Byl jsem na jejím ISe a všechny věci co měla v shopě jsem měl já v chestkách!!!!
Škoda že mi to nedošlo dřív... Pokud tohle XxPlayBoyxX čteš, omlouvám se. Viz. screeny
Ender_W01F shop:
2018-01-22_15.14.55.png
2018-01-22_15.14.59.png
Všechny položky u mě ve skladu: (Kromě sněhových koulí které jsem měl mimo sklad)
2018-01-22_15.22.04.png

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.