Silverfish003
Aktivní člen
Lidi dávejte si pozor na hráče XxPlayManxX, krade -,- Přišel jsem o 25 dia kvůli němu. Lidi dávejte si na něho pozor a nejsem jediný kdo si na něj stěžuje.
12 IGS?! Jako vážně??!! To je opravdu nenažranej ptáček...No :emoji_slight_frown: Mě okradl o 12IG SPawnerů a 2staky dia bylo tam i pár dia enchant věcí s eff5 a sh5 Škoda je cca 12M Tak at si na něj všichni dají pozor
Nedoporučuji mu dát coop za žádnou cenu !!!!!!!!!!
Nič proti, ale vidíš názov témy?Je sice hezké, jak tu každý říkáte, jak vás strašně moc okradl a ublížil, ale že by alespoň jeden z vás přiložil dostatečný důkazy, to ne. :emoji_smiley:
Přesně tenhle typ odpovědi jsem čekal. Vím, že se jedná jen o upozornění, ale musíš uznat, že ne každý na web chodí, a pochybuji, že ten dotyčný hráč krást přestane (unikne bez trestu = nic se nevyřeší)Nič proti, ale vidíš názov témy?
Pravidla SG - Povinnosti sekce A2 Nás však znamená jenom tento červený bod:Taky chtěl ke mně na IS... Nepouštět... Ještě lže, že je Helper na Serveru Survival Games...
To rovno dát tie veci do chestky ne?<TIP> Jak schovat důležité věci před zloději s coop No, když se tak zamyslím, hlavu MrWakeCZ mi neukradl a ani by neukradl. Jakto? Chesta s hlavou je schovaná na obloze a kdyby někdo stavěl sloup nahoru, tak bych mu včas stihl dát uncoop nebo ho vykopnout. A proč je zrovna na obloze? No protože jsem chtěl udělat výstavu hlav. Jenže budování jsem musel skončit několik hodin po začátku, a to z toho důvodu že mi ukradli Liturkeyho což nevím jak se jim to povedlo když hlava byla za sklem. A jelikož do Wakovy hlavy jsem zahodil 1M$ Tak jsem se rozhodl že tu hlavu mi nikdo nesmí ukradnout. Proto lidi bych toto asi tak nějak doporučil... A pokud nemáte na ISe něco co by zakrývalo to že někdo staví sloup tak je druhá varianta a to to schovat pod IS. Ale tam zase neuvidíte vůbec že by někdo kopal dolů. Přátelská rada.
Tady se bavíme o zlodějích s coop, čti příště pozorně ok? :emoji_wink:To rovno dát tie veci do chestky ne?
Klid, mě vzal typek 16 igs na skyblocku, a je mi to fuk12 IGS?! Jako vážně??!! To je opravdu nenažranej ptáček...
Víš o kom se tu bavíme? Vůbec?Klid, mě vzal typek 16 igs na skyblocku, a je mi to fuk
Přečti si název příspěvku, pak piš.protože je to blb tak si u mě na isu nechal asi dvacet hlav jako jsou Tolkyyy, Zubek, 3x fikiplay 3x MercyCZ ATD.
To nebylo třeba napsatTím nemyslim, že mi je jedno že tady hráč přišel o 12 igs, jen píšu, že.. No..
Tohle je pravda.Řeknu to takhle: Tím bohatší hráči jsou, tím se víc oběvují hráči, co jim kradou. Aneb, když budete dělat že jste chudí jak myši, tak si vás nikdo (možná, kromě pár přiblblých warezáků) nebude všímat / nebude u vás krást.. D:
Nejsi první koho okradl
No :emoji_slight_frown: Mě okradl o 12IG SPawnerů a 2staky dia bylo tam i pár dia enchant věcí s eff5 a sh5 Škoda je cca 12M Tak at si na něj všichni dají pozor
Nedoporučuji mu dát coop za žádnou cenu !!!!!!!!!!
Otázne je prečo si ho pridávate na ostrov.. Nemáš dôkazy? je to trestné :emoji_astonished:
Je sice hezké, jak tu každý říkáte, jak vás strašně moc okradl a ublížil, ale že by alespoň jeden z vás přiložil dostatečný důkazy, to ne. :emoji_smiley:
Nič proti, ale vidíš názov témy?
Taky chtěl ke mně na IS... Nepouštět... Ještě lže, že je Helper na Serveru Survival Games...
Děkuji všem za vaše reakceKlid, mě vzal typek 16 igs na skyblocku, a je mi to fuk
protože je to blb tak si u mě na isu nechal asi dvacet hlav jako jsou Tolkyyy, Zubek, 3x fikiplay 3x MercyCZ ATD.
Tím nemyslim, že mi je jedno že tady hráč přišel o 12 igs, jen píšu, že.. No..
Řeknu to takhle: Tím bohatší hráči jsou, tím se víc oběvují hráči, co jim kradou. Aneb, když budete dělat že jste chudí jak myši, tak si vás nikdo (možná, kromě pár přiblblých warezáků) nebude všímat / nebude u vás krást.. D: