• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

sodos

Aktivní člen

Silverfish003

Aktivní člen
a co s tím, taky si umím zničit block na ISe a screenout si to
A můžeš mi laskavě říct proč bych jen tak bezdůvodně dal sem screen?

A kdo ti to uvěří, že ti to vzala ?...
Ale dej už pokoj...

A stačí napsat pouze /is warp Ender_W01f, hned u Welcome cedule je shop najdete tam všechno ve skladu kromě snowballů pokud by jsi mi nevěřil Sodovko

Naposledy upravil moderátor:
Jednoduché řešení. V případě udělování coopu si dotyčného pomocníka hlídat jak psa a v případě chování napovídající trestné činnosti sebrat práva. A nebo stačí úplně jediné, nedávat coop nikomu.

Nedáš coop = neztratíš a nepříjdeš o věci

Ale dobré je, že vás to aspoň naučí do života, že lidi jsou svině a mohou vás okrást, budete si lépe číst smlouvy a dávat pozor na podvodně zapáchající věci. Nicméně chápu, že je MC jen hra a vy si chcete v klidu zahrát a narazíte tam na takové nepřející vocasy.

Ale tak dokud se vám neztrácí reálné peníze a jenom ingame věci, tak o nic nejde :) Aneb ten poslední odstavec pro odlehčení situace a zlepšení nálady.

,PVNST

Silverfish003

Aktivní člen
Jednoduché řešení. V případě udělování coopu si dotyčného pomocníka hlídat jak psa a v případě chování napovídající trestné činnosti sebrat práva. A nebo stačí úplně jediné, nedávat coop nikomu.

Nedáš coop = neztratíš a nepříjdeš o věci

Ale dobré je, že vás to aspoň naučí do života, že lidi jsou svině a mohou vás okrást, budete si lépe číst smlouvy a dávat pozor na podvodně zapáchající věci. Nicméně chápu, že je MC jen hra a vy si chcete v klidu zahrát a narazíte tam na takové nepřející vocasy.

Ale tak dokud se vám neztrácí reálné peníze a jenom ingame věci, tak o nic nejde :emoji_slight_smile: Aneb ten poslední odstavec pro odlehčení situace a zlepšení nálady.

,PVNST
Díky za tvojí reakci. Jsem rád že jsi to napsal protože teď mám možnost to všechno sepsat atd. co je všechno v tvém komentáři. Máš pravdu, lidi jsou svině (čest výjimkám). Já zloděj nejsem. Vždy rád pomůžu aniž bych kradl. A k tomu jak jsi psal že ty s coop máme hlídat jako psy, hlídal jsem. Bohužel si hráči našli nějáký způsob jak to u mě obejít. Každopádně u Ender_W01f to bylo dost vidět že chce něco ukrást jelikož pořád mizela v dáli a mířila přímo do středu ISu kde je právě nejvíc truhel. A mimochodem předstírala že čistí IS od monster, vzadu u plánované beaconové věže tam zabíjela zombíky... Jo a abych na něco nezapomněl tak neuvěříš že chtěla moje heslo k tomu účku s 2M!!! Samozřejmě že žádost byla okamžitě zamítnuta kvůli příkazu /changepassword což by mohla zneužít a já bych se mohl s IS levelem 400 rozloučit. Tomu vážně nemůžu uvěřit co po mě ten ptáček jeden žádal.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Závěrem:
Naprosto s tvým názorem souhlasím. Někteří lidé jsou vážně svině a někteří to dokonce snaží zamaskovat. Moc hezky napsané to máš.

_yyySepii

Antichr†st
Pokud někomu z vás dotyčný hráč nějaké bloky přímo zničil, tak se to dá dohledat, a tak by se dotyčný hráč mohl potrestat. Sice vím, že se jedná o pouhé upozornění, ale dodatečný trest za takové činy by nebyl na škodu. Tedy ale je tam podmínkou to, že by ty bloky musely být zničeny, protože jakákoliv změna chestek (vklad itemů, sebrání) se nezaznamenává, protože by tu bylo pak XXXX logů jenom za pouhý den.. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.