• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Ahoj,
tímto příspěvkem bych chtěl vám chtěl sdělit, že už to bude rok od doby, co jsem se poprvé připojil na server CraftMania.cz... Bylo to tuším 24.12.2015 nebo 25.12.2015 (ted nevím). Tehdy jsem se připojil pod warez nickem ETS a první minihru, na kterou jsem šel byl prison. Tam jsem hned od začátku trávil hodně času, a tak jsem už na začátku ledna byl v poslední prestigii. Na serveru prison jsem poznal super hráče a hráčky, jako je např @Graacu, @rikos99, @Niksa48, @RebelkaLP, @JacobSK_, @Memfio, @Mafuss, ale většina z nich po čase odešlo, a to mě mrzí. Prison jsem stále hrál, ale začal jsem se také věnovat PvP minihrám kde jsem jednou potkal @Katusska, @Rejmond, @PVNST, @standiczech a další... To jsem byl úplná lama, jediné co mi šlo bylo campení s lukem ale po čase jsem se alespon trochu to PvP naučil. Jednoho dne, přesně 27.1.2016 jsem začal hrát s nickem Medvide007_CZ, přes který jsem poznal hromadu skvělých hráčů, a také Repliho (_R3pl1_) tehdy R3pl1k4t0r, se kterým jsem se ale poté pohádal, a je mi to moc líto. Také jsem měl tehdy hodně problémů, jelikož jsem se choval hrozně. Nadával jsem a za to jsem měl potom spoustu trestů. Poté jsem měl ještě víc starostí a málem jsem na CM skončil, jelikož jsem se s hromadou hráčů se kterými jsem se přátelil pohádal, a to mě až do ted mrzí. Na CM byla poté přidána moje nejoblíbenější minihra, která tam už ted ale není. Jednalo se o TurfWars, to byla také minihra, kvůli které jsem si koupil první VIP na CM-MVIP navždy. Postupem času jsem se začal seznamovat s dalšími, a dalšími lidmi... Čím dál, tím víc jsem se začal méně věnovat prisonu a začal jsem hrát s jedním kamárdem, jehož nick si ted nevzopmínám hrát skyblock, kde jsem si poté i koupil DVIP protože mě tehdy skyblock neskutečně bavil. Jednou jsem tak prohlížel forum, a všimnul jsem si příspěvku ohledně updatu prisonu na 1.9.. Byl jsem moc rád, a proto jsem se také hned po dočtení připojil na prison kde jsem začal vydělávat peníze na prestige, které měli být přidány. Sice podle toho co jsem četl jsem očekával, že prison 1.9 bude super, tak pravda byla opakem. Prison ztratil hodně hráčů se kterými jsem se znal už dlouho, a také většina z nich komplet skončila na CM. Na prisonu 1.9 začali ale přibývat nováčci, se kterými jsem si ale moc nerozuměl, a proto jsem na prisonu přestal hrát. Pomalu se blížili letní prázdniny a já měl čím dál, tím víc trestů v mém banlistu, což mělo za následek to, že jsem dostal perma ban. Okamžitě jsem si zažádal o UnBan a @Misery96 mi dal 30ti denní tempban jako zkrácení trestu. Během mého banu také přišel mega update SW, který je podle mě fakt mega. Také jsem si v průběhu mého banu změnil origo nick z Medivde007_CZ na MrMitchellinCZ. Když jsem se na CM vrátil, tak jsem začal hrát na prisonu a hned ozkoušel nové SW, na kterém jsem si užil a vydělával SkyDusty ve velkém. Na CM jsem hrál vpohodě a v klidu až do jednoho dne.. Zapomněl jsem zmínit, že když jsem měl ban tak mi jeden kamarád pomohl stáhnout cheaty které jsem původně nechtěl na CM používat, ale měl jsem chut si ty cheaty vyzkoušet na prisonu. Proto jsem si založil warez nick xXLordXx na kterém jsem cheatoval ale jednoho dne, tedy 27.září mě admin @MARIMR008 chytil. Poté jsem tedy čekal asi 1-2hodiny a pak jsem šel na CM zase s nickem MrMitchellinCZ, avšak mi krátce po tom MARIMR ve friends napsal "Prečo obchádzáš ban?", a asi víte co následovalo. Počítal jsem s tím, že se na CM nevrátím, jenže mě hráč @Jarin2222 donutil, abych si napsal o UnBan. O něj jsem si napsal 12.11, a dne 13.11 mi Hlavní Admin @Flafy_ odpověděl, že mi ho zkrátí na 30ti denní IP BAN, ale zapomněl na to. Dne 12.12 (tedy tden před mým unbanem) jsem si začal uvědomovat, že Flafy mi ten IP BAN zapomněl zkrátit, tak jsem si napsal @MrWakeCZ na skype, jestli by mi ho nemohl zkrátit místo Flafyho. Wejk mi UnBan dal už dne 12.12, a tak jsem se natěšený připojil na CM. První hráč, kterého jsem potkal byl @Leonss_CZ, a proto je na prvním místě v mém fr listu. Pak už se neodehrávalo nic zajímavého, hrál jsem poklidně PvP minihry s kamarády a nebo stavěl na crea...
Nu a ted pro všechny moje frends :D
@Leonss_CZ Je s tebou zábava, strašně rád s tebou hraju SW Team :D Doufám, že spolu budem i nadále vycházet a v klidu a pohodě hrát na CM.
@sepiyak Tebe jsem potkal když jsem se zastavil na prisonu. Fajn týpek, doufám že spolu budem i nadále vycházet :D
@xmaty07 Matý ! :D Hodně rád s tebou hraju BW, nevím co bych měl k tobě ještě napsat :D
@rikos99 Rikos, kamajád :D Tebe znám už dlouho, od nicku ETS :D
@annacola S tebou jsem kdysi hrával skyblock, dobrá kamarádka :D
@kubikula1203 Jsem rád, že jsem tě poznal :D Někdy zase přijd na creative, at rozšíříme to naše město.
@IFE_Jeppe Nevím co k tobě, asi to stejné co jsem napsal k kubikulovi.
@_Olivierski_ Jojo, taky kamarádka z creative 2 :D Hlavně už nedělej šipky do voidu na BW a SW :D
@JsemFrouznAhoj Ahoj
@Rejmond cs, nevím co k tobě mám napsat :D
@Gambusta Tvoje eventy na prisonu jsou prostě top, ale dělej je častěj :D
@CsTuPeky CsTuŠpeky
@Peliik Pelyg, cs
@BzzzBzzz Už přestan na našem isu stavět ty hlíněné konstrukce, je to fakt otřesné. :D
@MrForces Někdy musíme zahrát BW, už dlouho jsem s tebou nehrál
@SwiftyCz Nech_Toho_Lukasi, cs
@MrSycko Šyčkooo, prisonák :D Jsem rád že jsem tě poznal
@D4rkinkaLP DarkČus :D
@Jarin2222 Strejda Kvjetááák!
@Itz0ld4P0ld4PwP Pamatuju si časy kdy jsme spolu hráli SB, jojo.. To už je dávno :D
@iSpyre Nejsi ty náhodou iSpen? Ještě si mi na to neodpověděl :D
@Fikiplay Admííín! Znám se s tebou od nicku MrMitchellinCZ a jsem rád, že jsem tě poznal.
@ondraas1 Ondrášovka :D
@JacobSK_ Prisonák :D Vzpomínám si tvoji akci prisonák 2016. Je mi fakt lito ze jsem na to zapomnel a neprisel

Tak jo, tohle je konec. Děkuji všem, kteří si toto celé přečetli, a doufám, že tady vydržím ještě další rok.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Kdyžtak bych se chtěl omluvit jestli jsem tam něco zapomněl zmínit, nebo jestli tam bylo něco napsáno né tak podobně pravdě.. Nedokážu si zapamatovat úplně vše :D

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Ahoj,
tímto příspěvkem bych chtěl vám chtěl sdělit, že už to bude rok od doby, co jsem se poprvé připojil na server CraftMania.cz... Bylo to tuším 24.12.2015 nebo 25.12.2015 (ted nevím). Tehdy jsem se připojil pod warez nickem ETS a první minihru, na kterou jsem šel byl prison. Tam jsem hned od začátku trávil hodně času, a tak jsem už na začátku ledna byl v poslední prestigii. Na serveru prison jsem poznal super hráče a hráčky, jako je např @Graacu, @rikos99, @Niksa48, @RebelkaLP, @JacobSK_, @Memfio, @Mafuss, ale většina z nich po čase odešlo, a to mě mrzí. Prison jsem stále hrál, ale začal jsem se také věnovat PvP minihrám kde jsem jednou potkal @Katusska, @Rejmond, @PVNST, @standiczech a další... To jsem byl úplná lama, jediné co mi šlo bylo campení s lukem ale po čase jsem se alespon trochu to PvP naučil. Jednoho dne, přesně 27.1.2016 jsem začal hrát s nickem Medvide007_CZ, přes který jsem poznal hromadu skvělých hráčů, a také Repliho (_R3pl1_) tehdy R3pl1k4t0r, se kterým jsem se ale poté pohádal, a je mi to moc líto. Také jsem měl tehdy hodně problémů, jelikož jsem se choval hrozně. Nadával jsem a za to jsem měl potom spoustu trestů. Poté jsem měl ještě víc starostí a málem jsem na CM skončil, jelikož jsem se s hromadou hráčů se kterými jsem se přátelil pohádal, a to mě až do ted mrzí. Na CM byla poté přidána moje nejoblíbenější minihra, která tam už ted ale není. Jednalo se o TurfWars, to byla také minihra, kvůli které jsem si koupil první VIP na CM-MVIP navždy. Postupem času jsem se začal seznamovat s dalšími, a dalšími lidmi... Čím dál, tím víc jsem se začal méně věnovat prisonu a začal jsem hrát s jedním kamárdem, jehož nick si ted nevzopmínám hrát skyblock, kde jsem si poté i koupil DVIP protože mě tehdy skyblock neskutečně bavil. Jednou jsem tak prohlížel forum, a všimnul jsem si příspěvku ohledně updatu prisonu na 1.9.. Byl jsem moc rád, a proto jsem se také hned po dočtení připojil na prison kde jsem začal vydělávat peníze na prestige, které měli být přidány. Sice podle toho co jsem četl jsem očekával, že prison 1.9 bude super, tak pravda byla opakem. Prison ztratil hodně hráčů se kterými jsem se znal už dlouho, a také většina z nich komplet skončila na CM. Na prisonu 1.9 začali ale přibývat nováčci, se kterými jsem si ale moc nerozuměl, a proto jsem na prisonu přestal hrát. Pomalu se blížili letní prázdniny a já měl čím dál, tím víc trestů v mém banlistu, což mělo za následek to, že jsem dostal perma ban. Okamžitě jsem si zažádal o UnBan a @Misery96 mi dal 30ti denní tempban jako zkrácení trestu. Během mého banu také přišel mega update SW, který je podle mě fakt mega. Také jsem si v průběhu mého banu změnil origo nick z Medivde007_CZ na MrMitchellinCZ. Když jsem se na CM vrátil, tak jsem začal hrát na prisonu a hned ozkoušel nové SW, na kterém jsem si užil a vydělával SkyDusty ve velkém. Na CM jsem hrál vpohodě a v klidu až do jednoho dne.. Zapomněl jsem zmínit, že když jsem měl ban tak mi jeden kamarád pomohl stáhnout cheaty které jsem původně nechtěl na CM používat, ale měl jsem chut si ty cheaty vyzkoušet na prisonu. Proto jsem si založil warez nick xXLordXx na kterém jsem cheatoval ale jednoho dne, tedy 27.září mě admin @MARIMR008 chytil. Poté jsem tedy čekal asi 1-2hodiny a pak jsem šel na CM zase s nickem MrMitchellinCZ, avšak mi krátce po tom MARIMR ve friends napsal "Prečo obchádzáš ban?", a asi víte co následovalo. Počítal jsem s tím, že se na CM nevrátím, jenže mě hráč @Jarin2222 donutil, abych si napsal o UnBan. O něj jsem si napsal 12.11, a dne 13.11 mi Hlavní Admin @Flafy_ odpověděl, že mi ho zkrátí na 30ti denní IP BAN, ale zapomněl na to. Dne 12.12 (tedy tden před mým unbanem) jsem si začal uvědomovat, že Flafy mi ten IP BAN zapomněl zkrátit, tak jsem si napsal @MrWakeCZ na skype, jestli by mi ho nemohl zkrátit místo Flafyho. Wejk mi UnBan dal už dne 12.12, a tak jsem se natěšený připojil na CM. První hráč, kterého jsem potkal byl @Leonss_CZ, a proto je na prvním místě v mém fr listu. Pak už se neodehrávalo nic zajímavého, hrál jsem poklidně PvP minihry s kamarády a nebo stavěl na crea...
Nu a ted pro všechny moje frends :emoji_smiley:
@Leonss_CZ Je s tebou zábava, strašně rád s tebou hraju SW Team :emoji_smiley: Doufám, že spolu budem i nadále vycházet a v klidu a pohodě hrát na CM.
@sepiyak Tebe jsem potkal když jsem se zastavil na prisonu. Fajn týpek, doufám že spolu budem i nadále vycházet :emoji_smiley:
@xmaty07 Matý ! :emoji_smiley: Hodně rád s tebou hraju BW, nevím co bych měl k tobě ještě napsat :emoji_smiley:
@rikos99 Rikos, kamajád :emoji_smiley: Tebe znám už dlouho, od nicku ETS :emoji_smiley:
@annacola S tebou jsem kdysi hrával skyblock, dobrá kamarádka :emoji_smiley:
@kubikula1203 Jsem rád, že jsem tě poznal :emoji_smiley: Někdy zase přijd na creative, at rozšíříme to naše město.
@IFE_Jeppe Nevím co k tobě, asi to stejné co jsem napsal k kubikulovi.
@_Olivierski_ Jojo, taky kamarádka z creative 2 :emoji_smiley: Hlavně už nedělej šipky do voidu na BW a SW :emoji_smiley:
@JsemFrouznAhoj Ahoj
@Rejmond cs, nevím co k tobě mám napsat :emoji_smiley:
@Gambusta Tvoje eventy na prisonu jsou prostě top, ale dělej je častěj :emoji_smiley:
@CsTuPeky CsTuŠpeky
@Peliik Pelyg, cs
@BzzzBzzz Už přestan na našem isu stavět ty hlíněné konstrukce, je to fakt otřesné. :emoji_smiley:
@MrForces Někdy musíme zahrát BW, už dlouho jsem s tebou nehrál
@SwiftyCz Nech_Toho_Lukasi, cs
@MrSycko Šyčkooo, prisonák :emoji_smiley: Jsem rád že jsem tě poznal
@D4rkinkaLP DarkČus :emoji_smiley:
@Jarin2222 Strejda Kvjetááák!
@Itz0ld4P0ld4PwP Pamatuju si časy kdy jsme spolu hráli SB, jojo.. To už je dávno :emoji_smiley:
@iSpyre Nejsi ty náhodou iSpen? Ještě si mi na to neodpověděl :emoji_smiley:
@Fikiplay Admííín! Znám se s tebou od nicku MrMitchellinCZ a jsem rád, že jsem tě poznal.
@ondraas1 Ondrášovka :emoji_smiley:
@JacobSK_ Prisonák :emoji_smiley: Vzpomínám si tvoji akci prisonák 2016. Je mi fakt lito ze jsem na to zapomnel a neprisel

Tak jo, tohle je konec. Děkuji všem, kteří si toto celé přečetli, a doufám, že tady vydržím ještě další rok.
I já si ty časy pamatuju. Na ten den kdy jsme oba potkali toho druhého na SB a den potom jsme oba měli DVIP, tak na ten nikdy nezapomenu. Díky za zmínku a cg k roku na CM.

MARIMR008

ExAdmin
Zapomněl jsem zmínit, že když jsem měl ban tak mi jeden kamarád pomohl stáhnout cheaty které jsem původně nechtěl na CM používat, ale měl jsem chut si ty cheaty vyzkoušet na prisonu. Proto jsem si založil warez nick xXLordXx na kterém jsem cheatoval ale jednoho dne, tedy 27.září mě admin @MARIMR008 chytil. Poté jsem tedy čekal asi 1-2hodiny a pak jsem šel na CM zase s nickem MrMitchellinCZ, avšak mi krátce po tom MARIMR ve friends napsal "Prečo obchádzáš ban?", a asi víte co následovalo
Síce si bol vtedy môj kamoš...a stále aj si. :D Ale vtedy som si ten ipban veľmi užil.Holt,každý trest bol pre mňa darček. <3 :D

annacola

Aktivní člen
Pobavilo, Potěšilo, mám tě ráda :) Jsem ráda, že jsem se s tebou poznala <3, ale je mi líto, že před rokem jsem se chovala jak úplná ... :ddd Ale teď NAŠTĚSTÍ se tak nechovam:)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.