• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Zdravím. Na vanillu by mohl taky zajít nějaký admin, nebo udělat nábor na admina na vanillu. Pár krát tam vidím Radiko, to je asi vše. Na spawnu si vesele řídí cheatery, speedhack 100 vyjedou ven a full diáče zabijou jak nic. Jediná možnost, co můžu udělat je napsat do /fr kdo má online admina, jelikož admini v mém fr jsou online raz za rok xd Pak čekat jestli někdo napíše..
Pak je dokonce otázka jestli vůbec příjde. A ne, nechce se mi fotit každou sekundu jiného hráče.

Riox

blindliife

Velmi známý člen
No, kdyz ja sem jeste hral vannilu (nez nas vykradli) tak sem tam uplne nejvice videl Delfika obcas i branceska (dokonce s nama teamoval :O C: ) y takhle z at to je asi vse.

Fikiplay

Živá Legenda Craftmanie
Zdravím,
Vanilla je server na kterým je podstatně méně hráčů než na ostatních serverech kde právě AT je. Řekl bych že se snažíme být aktivní a nemůžeme se rozkrájet, ale je pravda že na Vanille jsem moc
členů z AT neviděl. Několikrát jsem tam chtěl zajít ale musím si vždycky přepnout verzi a můj počítač není zrovna nejlepší. Já jsem docela aktivní a tak není problém mi napsat. Ale každopádně se budu snažit více chodit na Vanillu

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.