• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

lyfe

anarchic
Ahoj tenhle příspěvek je první připomínka na Vánoce s Lajfem

Tenhle příspěvek dělám proto aby jste nezapomněli někteří :emoji_smiley: (ne prostě chci huntit příspěvky)
Dárků teda výrazně přibylo (boužel několik i ubylo protože lidi byli inactive a nevěřím že to stihnou)

Takže na programu je samozřejmě chození kolem stromu (něco pro @LerikoL)
a nějaká párty ve stromu kde bude samozřejmě hrát Dj.@KESP0 na jeho plugu (jestli ne tak tě zbiju)
Dále jsem zde přidělal vánoční parkour o celkem pěkné výhry 1.Elytra 2.Dragon head 3.Moje head(nejvíc rare) Předem mi napište kdo nebude chtít jít na parkour , neni povinný , ale pokud chcete ceny tak skákejte :emoji_smiley: Je celkem lehký takže čas na doskákání bude 10 minut. Po vypršení lhůty předělám /res tp a každý se bude moct portnout ke stromu

Kdy ? 24.12.2016

Kde ? /res tp VanocniEvent , po vypršení lhůty /res tp VanoceSLajfem

Od 13:00 do 13:45 (čas poupraven pro menší odpočinek či tak)
Jsem domluven s @KESP0 a v 14:00 se akce přesouvají k němu(jestli ne tak tě zbiju)

Myslím že KESP0 taky zveřejní přípomínku pro ty zapomnětlivé.

POZOR ! AKCE !
Od dneška můžete vidět @BobmanCZ ehm ehm... chci říct BombmanCZ v jeho santovských saních jak mi bombarduje vesnici !!

Díky já se loučím , budu rád když přijdete.

L4jF

Přílohy

lyfe

anarchic
Nyní možnost stavit se ve fikiho plnírně zázraků ! spíše zneužívárně dětí

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Ahoj tenhle příspěvek je první připomínka na Vánoce s Lajfem

Tenhle příspěvek dělám proto aby jste nezapomněli někteří :emoji_smiley: (ne prostě chci huntit příspěvky)
Dárků teda výrazně přibylo (boužel několik i ubylo protože lidi byli inactive a nevěřím že to stihnou)

Takže na programu je samozřejmě chození kolem stromu (něco pro @LerikoL)
a nějaká párty ve stromu kde bude samozřejmě hrát Dj.@KESP0 na jeho plugu (jestli ne tak tě zbiju)
Dále jsem zde přidělal vánoční parkour o celkem pěkné výhry 1.Elytra 2.Dragon head 3.Moje head(nejvíc rare) Předem mi napište kdo nebude chtít jít na parkour , neni povinný , ale pokud chcete ceny tak skákejte :emoji_smiley: Je celkem lehký takže čas na doskákání bude 10 minut. Po vypršení lhůty předělám /res tp a každý se bude moct portnout ke stromu

Kdy ? 24.12.2016
Kde ? /res tp VanocniEvent , po vypršení lhůty /res tp VanoceSLajfem

Od 13:00 do 13:45 (čas poupraven pro menší odpočinek či tak)
Jsem domluven s @KESP0 a v 14:00 se akce přesouvají k němu(jestli ne tak tě zbiju)

Myslím že KESP0 taky zveřejní přípomínku pro ty zapomnětlivé.

POZOR ! AKCE !
Od dneška můžete vidět @BobmanCZ ehm ehm... chci říct BombmanCZ v jeho santovských saních jak mi bombarduje vesnici !!

Díky já se loučím , budu rád když přijdete.

L4jF

tvoju head mám, ale inak super výhry.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.