je to jejich volba jestli to budou hledat podle téhle mapy nebo sami ._.Nechcem nič hovoriť, ale príde mi hrozne blbé a neférové, že kazíte hráčom hľadačku, ktorá nebýva za rok "často". Má to byť "výzva". Zamysli sa nad sebou, kazíš hráčom zábavu z tohoto "eventu". :emoji_slight_smile:
Nu, ono né vždy je zábava 1,5h chodit po mapě a hledat tu jednu poslední hlavu, která ti zbývá. Sám jsem si jich 49 poctivě našel, ale ta poslední z nějakého důvodu prostě nešla, tak jsem si dohledal tu mapu.Nechcem nič hovoriť, ale príde mi hrozne blbé a neférové, že kazíte hráčom hľadačku, ktorá nebýva za rok "často". Má to byť "výzva". Zamysli sa nad sebou, kazíš hráčom zábavu z tohoto "eventu". :emoji_slight_smile:
Furt to nemení nič na tom, že to musíte kaziť. Ja som hlavy v pohode našiel za pol hodinku, to je tak ťažké nájsť pár kockatých pixelov?Nu, ono né vždy je zábava 1,5h chodit po mapě a hledat tu jednu poslední hlavu, která ti zbývá. Sám jsem si jich 49 poctivě našel, ale ta poslední z nějakého důvodu prostě nešla, tak jsem si dohledal tu mapu.Chápu, že si tím zkazí "zábavu" ti, co s tím hledáním teprv začali, ale to je už jejich volba.Přitom ta hlava byla na jednom kopci, který byl krásně vidět...