• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

SKINY

• Objednáno

Votes: 5 100.0%
  • Neobjednáno

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    5
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Háj gájs,
rozhodl jsem se že vám udělám 20 skinů (kdo bude chtít). Ale ty skiny budou vánoční (objednávky na letní skiny neberu !)
Co budu potřebovat
Když butete chtít jen něco přidělat :
  • Jméno (kvůli skinu)
  • Co chcete přidělat
Když budete chtít úplně nový skin :
  • Jak má vypadat
  • Co má obsahovat atd.

Info: Když označím objednávku jako souhlas je OK - když objednávku označím nesouhlasím chybí mi info o skinu a napíšu vám informace o tom co potřebuji.

Tak objednávejte !
Příjemný zbytek dne ,Itz0ld4P0ld4PwP

Keyio

00:00 AM
Ahoj,
jelikož bych už nějakou dobu potřeboval nový skin, tak pokud by v tom nebyl háček. :D

Jak bude vypadat: tak tady mám asi jenom prosbu, aby tam nebyly barvy, které třískají do očí (neonové) a tmavě hnědá a "účes" nechci žlutý ani hnědý barvy.

Obsahovat může absolutně cokoliv až na věci, které porušují pravidla serveru. Něco co zapadne do vánoční atmosféry. Pokud se ti nechce dělat čepička, tak klidně rohy. Přece jen byl Mikuláš a ani jsem nedostal pytel uhlí, takže to musím do příštího roku přivrdit... teď nemám ani čím topit. :(

blindliife

Velmi známý člen
Ahoj :) ja by sem chtěl :
1) skin/nick munlock
2) pridat tam čepičkou (přes uši :D) a okolo toho (ty cepicky zelené vlasy :))
Dekuji

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.