• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fialka♡

Velmi známý člen
Vianočný čas sa trávi najme z rodinou. Niesu o darčekoch. Sú o rodine. Deti v núdzi či v deckom domove su radi aj z 1 darčeka. Či je to už maličkosť. Niektoré deti si myslia že budú mať všetko.. No niektoré deti nemôžu mať vysnivane vianoce. Chceli by byť z niekým..

Deti ako ja... Ktoré žijú bez rodičov majú radi ten pekný pocit snehu a čas vianoc.
Vianoce sa slávia raz v roku. Ako narodeniny a meniny.

Tiež mám rada Vianoce. ;)
Potešim sa všetkému..
Som tolerantná. No musím priznať že @ItzzMePrasiakk_ Má pravdu že sa skoro vždy chovam ako 9rocna..

Ďakujem ľuďom ktory mi pomohli vždy,všade všetci..
Musím povedať že týmto príspevkom končím na CELOM servery a týka sa to najme mojich spamov.
Totálna demencia ma sprevádzala.
Týmto mojím posledným príspevkom sa chcem rozlúčiť.. Prajem pekný Vianočný čas.
Neodpovedam.

Poďakovanie. Komu?

@micik10 ty si moja BBBFF :) vždy ma zachrániš pri páde medzi slzami..
@hihiji človeka Vieš naučiť aj prehrávať;)
@MrRiox Depka,stres všetko možné.. Cena za najlepšieho psychológa.
@DenisJ ;) Mám ťa rada..
@jb00101ToJsemJá Sympatický a prvý Justin Bieber.
@CookieFloinkCZ Si moje všetko..
@artemka96 Tvoje tvorby su úžasné.

Teraz AT..

@Radiko Ktorý mi najviac pomohol. ;) @Misery96 Ktorý mi len tak napísal a dokázala som sa zmieriť s tým ako som ho nemala rada..
@BobmanCZ pochopila som všetko. ;)
@MrSpirith Ty si ma naučil byť pokojná no stále to neni ono..@iTz_Jarko @iTz_Toky Super parťáci aj napriek kôli mojej debilite..
@Filip6_CZ Najlepší človek.

A teraz bonus.

@ItzzMePrasiakk_
Ty si ma naučil toho dosť veľa.. Ale tiež si myslim že to neni ono.
@MrWakeCZ Tak ty si ma naučil najviac..

Naposledny upraveno:

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Vianočný čas sa trávi najme z rodinou. Niesu o darčekoch. Sú o rodine. Deti v núdzi či v deckom domove su radi aj z 1 darčeka. Či je to už maličkosť. Niektoré deti si myslia že budú mať všetko.. No niektoré deti nemôžu mať vysnivane vianoce. Chceli by byť z niekým..

Deti ako ja... Ktoré žijú bez rodičov majú radi ten pekný pocit snehu a čas vianoc.
Vianoce sa slávia raz v roku. Ako narodeniny a meniny.

Tiež mám rada Vianoce. ;)
Potešim sa všetkému..
Som tolerantná. No musím priznať že @ItzzMePrasiakk_ Má pravdu že sa skoro vždy chovam ako 9rocna..

Ďakujem ľuďom ktory mi pomohli vždy,všade všetci..
Musím povedať že týmto príspevkom končím na CELOM servery a týka sa to najme mojich spamov.
Totálna demencia ma sprevádzala.
Týmto mojím posledným príspevkom sa chcem rozlúčiť.. Prajem pekný Vianočný čas.
Neodpovedam.

Poďakovanie. Komu?

@micik10 ty si moja BBBFF :) vždy ma zachrániš pri páde medzi slzami..
@hihiji človeka Vieš naučiť aj prehrávať;)
@MrRiox Depka,stres všetko možné.. Cena za najlepšieho psychológa.
@DenisJ ;) Mám ťa rada..
@jb00101ToJsemJá Sympatický a prvý Justin Bieber.
@CookieFloinkCZ Si moje všetko..
@artemka96 Tvoje tvorby su úžasné.

Teraz AT..

@Radiko Ktorý mi najviac pomohol. ;) @Misery96 Ktorý mi len tak napísal a dokázala som sa zmieriť s tým ako som ho nemala rada..
@BobmanCZ pochopila som všetko. ;)
@MrSpirith Ty si ma naučil byť pokojná no stále to neni ono..@iTz_Jarko @iTz_Toky Super parťáci aj napriek kôli mojej debilite..
@Filip6_CZ Najlepší človek.

A teraz bonus.

@ItzzMePrasiakk_
Ty si ma naučil toho dosť veľa.. Ale tiež si myslim že to neni ono.
@MrWakeCZ Tak ty si ma naučil najviac..
Konečne normálne téma ktoré má hlavu aj pätu, nie je za čo Vaneska ;) Ja som ti dával facepalmy len preto aby si sa naučila že príspevky/tématá musia máť hlavu aj pätu :*

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.