• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrsRachí

Velmi známý člen
Lidi já čekám že mi tu budete vysvětlovat že takové blbosti na forko nepatří na začátku to vypadalo slibně ale teď tu řešíte unban :( A já se tak těšila že si přečtu nějaké slohovky a ono nic

Radiko

ExHelperis
Hmm...
IpBan na CM? Ok je to tvoje rozhodnutie spirite a budem ho rešpektovať..
Ale prečo omg na CM??? Daj jej Ipban na web a keď na severu bude písať kktn tak jej tam strel ipban..
Ale ako myslis...
Aj mne vadia tie jej dementne príspevky ale keď na severy nerobi bordel tak to je potom ok ne? Ale keď na forku dostane tak my teda nebude chybat..

S

Spirit

Návštěvník
Hmm...
IpBan na CM? Ok je to tvoje rozhodnutie spirite a budem ho rešpektovať..
Ale prečo omg na CM??? Daj jej Ipban na web a keď na severu bude písať kktn tak jej tam strel ipban..
Ale ako myslis...
Aj mne vadia tie jej dementne príspevky ale keď na severy nerobi bordel tak to je potom ok ne? Ale keď na forku dostane tak my teda nebude chybat..
Nič proti tebe Radiko ale keď chceš ostať Helperom tak sa nauč základy gramatiky lebo aby Helper napísal "tak mY nebude chýbať" alebo "tak ty" ako.. nič v zlom ale ty mi určite rozkazovať nebudeš. + Wake súhlasil tak je tak ako sa rozhodlo. Zamykám tento príspevok pretože sa tu nerieši nič iné len Fiona.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.